24 nov 17, 16:30:03 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 853 854 [855] 856 857 ... 902
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma topic 8  (Megtekintve 1356869 alkalommal)
0 Felhasználó és 10 vendég van a témában
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #12810 Dátum: 12 ápr 11, 20:21:59 »

Én a csütörtöki, hazaút után örülök, hogy most vagy 26-áig nem kell se Mávozni, se Volánozni... felettébb kellemetlen volt az út =/. Bár azért hiányozni fog az otthon melege xD... pláne, hogy most ilyen sokat vagyok itthon. Mondjuk nem olyan jó ez nekem mert néha már nagyon rácsapnék a kezemre, hogy tanuljak pót zh-ra, de ha annyival több mindent lehet itt csinálni mint koliban xD

Hétvégén meg majd a szombat úgyis elmegy az autózással, bevásárlással, pakolással, este pedig koncert. Aztán a vasárnapot átalszom, hogy hétfőn frissen üdén vágjak a dolgokba... Nevet

Szomorú belegondolni, hogy mindjárt hétfő...  >.<#
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 11, 20:22:35 írta noemimi-chan » Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Lilus
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12811 Dátum: 12 ápr 11, 20:30:54 »

Nekem meg jövőheti jog zh-ra és utána a programozás zh-mra kell tanulni. Nevet Ezért jövök haza pénteken és ezért fogok hazajönni valsz jövőhéten is. Mosolyog Utálom a MÁVot... Főleg most, hogy vágányzár van és áá borzalom ami van... :S

Én abba gondolok bele, hogy mindjárt vizsgaidőszak. >.< Megfűszerezve hogy felváltva vizsgára meg bíróságra járhatok.  smirksweat Istenem nem volt elég gondom... Hümm-hümm
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 11, 20:36:49 írta Lilus » Naplózva
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #12812 Dátum: 12 ápr 11, 20:38:27 »

Ha tanulni komolyan kell én sohase utazok haza. Otthon egyszerűen nem megy.
a MÁV-val nekem is vannak szép élményeim. Ha szerencsém van kapok egy konnektort ahova a gépem bedughatom és filmezhetek az úton. Ha nincs, akkor a film végét csak otthon tudom megnézni.
Naplózva
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #12813 Dátum: 12 ápr 11, 20:38:51 »

Szeressük a Volánt. Télen beléd fagy a szar a buszon, tavasszal meg 25 fokos melegbe fűtenek...  Kúl
Naplózva

Lilus
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12814 Dátum: 12 ápr 11, 20:40:31 »

Azok után, hogy ment már el mellettem tolvaj a vonaton nincs pénz amiért elővenném a laptopom. Max IC-n . Amúgy az enyém kibírja az utat aksiról is. 3 éves akumlátora van szóval ez dicsőség neki ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 11, 20:41:04 írta Lilus » Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #12815 Dátum: 12 ápr 11, 20:48:20 »

Szolnokig enyém is bírná Nevet Mondjuk, az én aksim sose bírta soká mindig épphogy megtudtam nézni egy filmet, vagy pár perc hiányzott a végéből... most is új van és hasonlóképp vagyok vele... mondjuk az előző már csak úgy 40percet bírt ikszdé
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Lilus
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12816 Dátum: 12 ápr 11, 20:50:00 »

Nekem másfél órát bír az aksim. Anno 2 órát tudott de sajnos már öregszik. Mondjuk szerintem egy több mint 3 éves gépnél már nem rossz teljesítmény úgy hogy elég rosszul használom vagyis benne van a gépben. Más ennyi idős gépek már 20 perceket bírnak vagy annyit sem
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 11, 20:53:02 írta Lilus » Naplózva
hanii
Uchiha Madara
*

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #12817 Dátum: 12 ápr 11, 21:06:51 »

Pedig én tökre várom, hogy ősztől minden nap vonattal mászkáljak fel Pestre. Nevet Persze hallottam milyen kemények a téli és a forró nyári napok rajta. smirksweat
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #12818 Dátum: 12 ápr 11, 21:15:23 »

Én szeretek vonatozni, meg van a maga feelingje. Nevet
De busznál szeretem hogy télen van amikor nem fűtenek, nyáron meg úgy megy a légkondi hogy megfázom. >_<
Naplózva

Lilus
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12819 Dátum: 12 ápr 11, 21:17:45 »

Most télen kifogtam hogy minden vonaton volt fűtés. Ezzel nem volt bajom Mosolyog A legnagyobb bajom velük, hogy késnek piszok módon Szomorú
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 11, 21:19:07 írta Lilus » Naplózva
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #12820 Dátum: 12 ápr 11, 21:26:19 »

Egyszer télen mentem haza Zánkáról és olyan nagy Hó volt, hogy nem csak késett de félúton még megálltunk vagy 45percet vagy 1 órát, a fűtés meg közben leállt. >_<
Naplózva

hanii
Uchiha Madara
*

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #12821 Dátum: 12 ápr 11, 21:34:51 »

Jaj az jó lesz, lehet lekések majd 1-1 nemkívánt dolgozatot reggelenként. :'D Csak a fűtés ne álljon le. smirksweat
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12822 Dátum: 12 ápr 11, 21:36:04 »

Pedig én tökre várom, hogy ősztől minden nap vonattal mászkáljak fel Pestre. Nevet Persze hallottam milyen kemények a téli és a forró nyári napok rajta. smirksweat

Én inkább azt várom, hogy ősszel egyszer felmenjek Pestre vonattal, és vissza se jöjjek egy darabig. ikszdé Szeretek nagyon vonatozni, de azt is inkább másfelé fogom majd asszem.
Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #12823 Dátum: 12 ápr 11, 21:38:35 »

Hát én télen mentem Debrecenből Böszörménybe olyan vonaton aminek fagyos volt a padlója. Mondjuk most majd új útvonalat kell nemsokára megszoknom Sopronba, remélem utazom majd Railjettel *_* remélem menő lesz Nevet
Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12824 Dátum: 12 ápr 11, 21:39:22 »

Railjetet azt én is nagyon ki akarom próbálni. Nevet Nagy királyság lehet.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 853 854 [855] 856 857 ... 902
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins