24 nov 18, 10:12:52 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 836 837 [838] 839 840 ... 902
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma topic 8  (Megtekintve 1357912 alkalommal)
0 Felhasználó és 6 vendég van a témában
Lilus
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12555 Dátum: 12 ápr 05, 21:26:56 »

Tényleg? Nevet
Franciában az eiffel torony alatt is vannak és jóval olcsóbban adják a kulcstartót mint odabent a toronyban. ikszdé 1euróért kaptunk vagy 10et ikszdé míg bent 10 volt 1 kábé...
Naplózva
drszabi
Elit Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #12556 Dátum: 12 ápr 06, 10:03:30 »

xD Csak én nemjártam még külföldön? Mosolyog
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
^^
Uchiha Madara
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #12557 Dátum: 12 ápr 06, 11:13:32 »

eléggé lefáradtam tegnap, először is lekéstük a buszt, és 40-50 ember előtt pánikszerűen ordítva telefonáltam, a hevrom aki velem volt közbe meg rángatott, hogy kussoljak mert mindenki minket néz O.o
nagy nehezen kijutottunk és kimentünk 3an a játszótérre szuperhősjátékot játszani >:Đ furcsán néztünk ki, de nem nagyon zavart. utána bementünk, ebédeltünk, játszottunk egy kicsi Temple of Time-ot vagy mit, megnéztünk egy filmet (Thor) és megint játszótéren ugráltunk. utána rohantunk a buszra mert majdnem lekéstük. fáárasztó volt

a segreesés: volt iylen kis cucc a játszótéren, aminek az a lényege, hogy egy kötélre erősített is ülőkén csússz végig, és ha szerencséd van és jó lendülteted akkor visszafelé is csúsztál. no mindegy. szóval visszafelé már elkezd rúgózni ez az izé, én egy kicsit rásegítettem, aztán fogalmam sincs miért, de elengedtem amikor feldobott, és úgy seggreestem hogy 3-4 percig csak négykézláb tudtam közlekedni O.o nagyon fá még most is, nehezen ülök rajta >.<# ikszdé a rajzfilmekben nem tűnt ilyen fájdalmasnak ikszdé
Naplózva

Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #12558 Dátum: 12 ápr 06, 11:23:30 »

Én meg tegnap bemegyek a sulimba reggel 9-re, egy dolgozatot írtam volna, de nem jelent meg a tanár. Csodás, nem? Nem zavart engem, igaz fél1-ig tanultam... bár azt nagyon élveztem szivatam közben valakit. >_< (Nyelvesít) Na de elmentünk kávézni beszélgetni a barátnőmmel, majd vissza mentünk a suliba, mert 4 órás "kötelező" matek volt délután 2-től este 6-ig. Érettségi felkészülés meg minden ilyen, úgy hogy mondták menjek be. Na de a fél osztály nem volt ott, igaz ebből a negyede fel van mentve, a másik fele meg lógott. De élveztem, vicces volt néha.
Meg mivel 1 után elment a barátnőm, elmentem a Millenáris Parkba, lefeküdtem a fűbe és napoztam egy jót,  Pirul majd mentem az órára 2-re.

Na de feleslegesen mentem be Pestre, kivéve a lazulás részét, az nem volt az. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 06, 11:25:11 írta Minagi » Naplózva

noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #12559 Dátum: 12 ápr 06, 12:19:52 »

Jó reggelt emberek és egyéb lények!
Akkor én is mesélek a tegnapomról... hajnalban viszonylag korán elaludtam olyan fél2 felé, ennek ellenére reggel mind elaludtunk és csal fél7kor keltünk. De hála Istennek így is bementünk első órára, ugyanis volt katalógus... azaz lett még 1 plusz pontom *_*. A másodikat ellógtam... harmadikon volt egy nagyon szemét zh-m amin mázlim volt mert a könnyű csoportot kaptam. Utána úgy volt megyek vissza koliba, de rávettek maradjak még gazdtanon... majd mentünk labortanárhoz töréskár fizetési szándékkal... de bár a tárgy felelős mást mondott laboros srác azt mondta még nem kell. Elmentem összeszedni a cuccaim koliban, majd fél 9re haza is értem. Pesten felháborodtam még előtte a tömegen akik miatt majdnem lekéstem a vonatom. Mire hazaértem elkezdődött a vihar... fél11kor elmentem aludni, ma meg felkeltem fél1kor. Zsirály!
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Lilus
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12560 Dátum: 12 ápr 06, 12:26:56 »

Sziasztok!! Mosolyog

Akkor én is elmesélem a tegnapom ha már mindenki xD. Előtte éjjel(hajnalban) vagy 2ig fent voltam aztán meg kamiztam barátnőmmel *.* Nevet MOndtam neki , hogy ajj mennem kéne aludni de nem voltam álmos. Csak a szép az egészben, hogy tegnap 6kor keltem, mert 8ra mentem ügyvédhez. Aztán végeztem és hazagyalogoltam a városból, és jó volt mert jó volt az idő *.* Aztán estig gépeztem és jött hugim :3 Ma meg fél12ig aludtam xD

edit 16:15.: na ide most érkezett el  a vihar tőletek Nevet Akkorákat dörög az ég... ikszdé

« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 06, 15:15:52 írta Lilus » Naplózva
drszabi
Elit Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #12561 Dátum: 12 ápr 06, 15:39:00 »

ikszdé Nincs itt ma vmi nagy aktivitás. Mi van itt? Mosolyog Pedig pont szünet van.

Ui.:Anbu újonc lettem  Nyelvesít
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 06, 15:40:10 írta drszabi » Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
Lilus
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12562 Dátum: 12 ápr 06, 15:44:54 »

Én meg már kezdő jounin pedig az anbu újonc jobban tetszett Nyelvesít

Naplózva
A-chan
Elit Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

(†ㅍ_ㅍ)૭°

« Válasz #12563 Dátum: 12 ápr 06, 15:47:18 »

Én is akarok vihart. Küldjön már valaki.

Már, ahol szünet van. Itt nincs.

Nekem a holnapom lesz érdekes, mivel ma nem-igen fogok aludni. Reggel hétkor indul majd a buszom, szóval fél hatkor kelhetek. Kettőnél előbb meg biztos, hogy nem alszok el. Három és fél óráért érdemes egyáltalán lefeküdni? ikszdé

Nekem nem tetszik. Furcsa a formája. Az viszont szép, amim most van.
Naplózva

Lilus
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12564 Dátum: 12 ápr 06, 15:50:04 »

Na amilyen gyorsan jött oly gyorsan ment is Nyelvesít Már vége is szóval megyünk is ki hugival kacsint

Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #12565 Dátum: 12 ápr 06, 16:11:11 »

Én meg minden shinobi Istene vagyok. És hokage.  Kúl
És tök jól néz ki a panelem is Nevet
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #12566 Dátum: 12 ápr 06, 16:15:59 »

És ha jól tudom, a következő fokozat a shinobik istennője Faceg
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #12567 Dátum: 12 ápr 06, 16:18:06 »

Illyen megalomán a nevetésem, miközben ezt modnom. Meg az előző nem ment a kék panelhez.  Nevet

Ez komoly? Istennő leszek?  Ohh My God
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 06, 16:18:44 írta STM » Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #12568 Dátum: 12 ápr 06, 16:20:51 »

Höhö, ezért jó a szürke. Vagy a szivárványszínű Gondolkozik Persze olyan nincs, de gondolom választott képnek lehet olyat kérni. xDD Igaz a szivárvány 7 színű, nem 6. Akkor ami nem tetszik, kihagyod xD
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #12569 Dátum: 12 ápr 06, 16:29:42 »

Tényleg Istennő lesz de csak 500 hsz erejéig... addig elfogadjuk hogy Nő vagy STM, nem lesz gáz, úgy is cool leszel.  Izé José...
Naplózva

Oldalak: 1 ... 836 837 [838] 839 840 ... 902
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins