^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
 |
« Válasz #12480 Dátum: 12 ápr 04, 15:11:13 » |
|
halleluja! utsó két órára nem jött be senki, végig is netezem volna(infó) csak elegem lett és hazajöttem  nem hogy doga nem votl, de tanár sem (Y) plusz az első 4 órában idegennyelven ektivitíztűűnk xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #12481 Dátum: 12 ápr 04, 15:12:00 » |
|
Az tök jó ^^. Nálunk anno nem nagyon csináltak ilyet.  Azt hiszem a témafagyasztásban tartom a helyem 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 04, 16:03:35 írta Lilus »
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #12482 Dátum: 12 ápr 04, 17:03:03 » |
|
sry írtam volna de épp Svédet rajzoltam  hát nálunk se gyakori, de kellemes meglepetés volt 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #12483 Dátum: 12 ápr 04, 17:12:33 » |
|
Én is írtam volna, de nyelvvizsga felkészítőn voltam.. Áhh, nem tudom fog-e ez sikerülni nekünk. A feladatokat végülis ha jó napom van, végig tudom tippelni, de a levél már kicsit húzós. Jó, múltkor a reklámokról valahogy össze tudtam hozni 200-250 szót, de ki tudja, milyen témákat fogunk kapni.. Flexi, hogy állsz a HP-vel?  Hanyadik kötet? 
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #12484 Dátum: 12 ápr 04, 17:15:13 » |
|
még nem kaptam meg a 4-eset  de holnap megyek hozzá és elrabolom. mmint a könyveket 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
 |
« Válasz #12485 Dátum: 12 ápr 04, 17:16:53 » |
|
Áucs... tegnap leöntöttem 3 csepp vízzel(!) a laptopom és egy kis idő után (kb 1 óra) kikapcsolt! :O De ma már jó... azért lekopogom!
Háj a szemem.. ilyen szivárvány színű kukacok villognak előtte... ehh.
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #12486 Dátum: 12 ápr 04, 17:21:40 » |
|
Háj a szemed? xD Az érdekes lehet.  Flexi, gyorsan rabold is el.  Amúgy a múltkor amikor beszélgettünk róla, azóta tökre rámjött megint, hogy el kell olvasnom. Lehet újra tartok egy HP maratont.xD De.. mindenekelőtt még most a tavaszi szünetben megnézem megint a Madagaszkár 1-2-őt.  Ui: Szüneeet!  *.*
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #12487 Dátum: 12 ápr 04, 18:03:16 » |
|
Szünet biza^^ az én laptopom is le szokott állni. Nem tudom mitől, és olyankor vissza se lehet kapcsolni 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #12488 Dátum: 12 ápr 04, 18:03:47 » |
|
Én meg évente kétszer járok suliba, mikor vizsga van.
Gyakorlatok, szemináriumok, piálós szakestek?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
 |
« Válasz #12489 Dátum: 12 ápr 04, 18:15:53 » |
|
Itt dörög az ég.  Legyen egy kis vihar! Kérem szépen!  Az laptopom ma azt hittem, hogy bekrepált.  A suliban totál lemerült, mert de jó, hogy a szakomnak van saját emelete, rajztermekkel meg minden, csak kár, hogy mindenki digitálisan rajzol, a termekben meg 4-4 csatlakozó van. -.- Szóval, lemerült, kicsit később szereztem magamnak egy konnektort, de a gép nem akart bekapcsolni. Azt hittem, hogy ott üt meg a guta.  Szerencsére kivettem az akkuját, visszatettem, és működött. Csak a dátumot kellett megint beállítani rajta. Nálunk nincs szünet. Egy szem sem. Legalábbis most.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #12490 Dátum: 12 ápr 04, 18:47:43 » |
|
Én ezért szoktam hosszabbítóval járkálni. Az ELTE sem valami hű de sok konnektorral rendelkező épület -_-
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
 |
« Válasz #12491 Dátum: 12 ápr 04, 18:52:15 » |
|
Én is. Direkt ezért vettem egy elosztót, csak mostanában hülye fejjel mindig otthon felejtem. -.-
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
 |
« Válasz #12492 Dátum: 12 ápr 04, 19:42:03 » |
|
Én meg évente kétszer járok suliba, mikor vizsga van.
Én is. A tanárok meg ki vannak akadva hogy nem járok be órára magántanulóként. -.-' De nincs az embernek ideje már ahoz hogy semmit se csináljon órán.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #12493 Dátum: 12 ápr 04, 20:13:56 » |
|
Én meg mostanában nem szoktam laptopot hordani mert szegénykém betegeskedik. De majd az újat 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #12494 Dátum: 12 ápr 04, 20:28:39 » |
|
Elkezdtem már megnézegetni az elmaradt részeket a narutoból, mert én kb a 220.résztől nem néztem xD Most elvileg jó részek vannak, szóval gondoltam bepótlom, de ez a grafika ezekben a fillerekben, hát felháborító komolyan mondom  nem csoda, hogy nem néztem.
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
|