Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #12450 Dátum: 12 ápr 03, 21:18:54 » |
|
TFT? Na most tuti be fogom fagyasztani a témát
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
|
« Válasz #12451 Dátum: 12 ápr 03, 21:21:13 » |
|
Féltizenyegykor már nem nehéz xD o.O Na, de most ezért is én fogom befagyasztani.
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #12452 Dátum: 12 ápr 03, 21:22:17 » |
|
Nem mert én. Amúgy 11kor le kéne feküdnöm aludni holnap korán kelek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #12453 Dátum: 12 ápr 03, 21:22:59 » |
|
Azért az elején annyira nem volt inaktív. A Család topic jó, csak most nincs téma. Ha-ha, nem te fogod, mert én már kész voltam elküldeni, de belepof...arcoskodtál. Most meg Lilus.. Hát szörnyűek vagytok.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #12454 Dátum: 12 ápr 03, 21:32:37 » |
|
Tudom Azt csodálom, hogy nem tiltották még le az ip-met
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #12455 Dátum: 12 ápr 03, 21:35:42 » |
|
Mé tiltották volna? Én ostobább vagyok mint te, mégsem vagyok tiltva. xD (na jó, védelmemre szóljon, hogy elolvasom mindenhol a szabályzatot) Talán ez az egyetlen ok. xD
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #12456 Dátum: 12 ápr 03, 21:37:16 » |
|
Én is elolvasom a szabályzatot, de néha mégis sikerül átlépnem, nyertem nyertem nyertem! én fagyasztottam be a topicot
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 03, 21:43:02 írta Lilus »
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #12457 Dátum: 12 ápr 03, 22:57:49 » |
|
Hihetetlenek vagytok, azt mondjátok, hogy topicot fagyasztotok, mégis mikor feljövök 20 oldal vár. O.o A felét nem olvastam el. (Fáradt vagyok ) Na igen, a család topic amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan ment is kb. Vagy csak mindenki lesz*rja. A varázsa még meg van, de nem mindenki tud olyan aktív lenni, meg aktívan csevegni mint az elején. Nem fog eltűnni és még létezik, csak kell az embernek egy pár szünnap.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #12458 Dátum: 12 ápr 03, 23:09:25 » |
|
Lemaradtam milyen család topic? Of course, hogy nem feküdtem le időben
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #12459 Dátum: 12 ápr 03, 23:27:47 » |
|
> Ez < a család topic. Egy kis játék fórumon belül. Miért nem megy? Mikor kelsz egyébként?O.o Na szép mindenki megy aludni. Nekem is el kellett volna mennem, de túl jó volt zenét hallgatni és bambulni ki a fejemből.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 03, 23:49:04 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #12460 Dátum: 12 ápr 04, 00:26:43 » |
|
8kor kelek úgyhogy most el is megyek aludni. Nálam is hasonló volt a helyzet, youtube és egy jó fanfiction... Ejjj Na jóccakát!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
|
« Válasz #12461 Dátum: 12 ápr 04, 07:00:25 » |
|
Na már megint szabad foglalkozás van infon. Hehe. Tegnap úgy tűnik messze voltam attól, hogy bevagyasszam a topicot. De azért a fanfictiont sikerült xDDD Olyat írok néha, hogy arra semmit nem lehet mondani
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #12462 Dátum: 12 ápr 04, 10:29:16 » |
|
Na remélem, hogy nem írtok ezer hszt mire ezt telefonról bepötyögöm főleg, hogy ügyelnem kell az ékezetekre. xD tegnap nekem jó pár órára sikerült befagyasztanom a témát :-P. (bocsánat ha elírtam valamit de telefonról nem nagyon tudok gépelni)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #12463 Dátum: 12 ápr 04, 10:50:57 » |
|
ház lehetséges, hogy egyszer lekörözöm majd Aes az eredményed, mert nekem van egy topicom, ahova eddig csak én írtam aza téma kb 2 hónapja be van fagyasztva általam
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 04, 10:51:54 írta ^^ »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|