Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #12435 Dátum: 12 ápr 03, 19:51:09 » |
|
Világ vége? Röhögnöm kell! Nekem nincs veszteni valóm, az életbe a szeretteimen kívül. Szóval nincs miért félnem. Ezért felőlem akár holnap is meghalhatunk. Úgyhogy ennyi! Ja és Loah válaszán besírtam... xD ... ÉVA? :O
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #12436 Dátum: 12 ápr 03, 19:52:21 » |
|
Pár óra alatt termeltetek 5 oldalt, amit most nem fogok elolvasni. Amit még láttam: Jó, talán annyira nem nyaltam be a poént, mert tudat alatt sejtettem, hogy ez eléggé hihetetlen meg furcsa, de mivel kiment a fejemből, hogy április 1.-je volt ezért nem vettem poénnak. xD Szünetben takarítani fogok sajnos. :[ Pedig nincs sok kedvem hozzá. Valaki? A világvége szerintem baromság, ha mégis bekövetkezne, akkor az utolsó percekben goth-nak öltözve fogok turmixolt virslit inni a Balaton közepén, szóval.. nem lesz itt semmi.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #12437 Dátum: 12 ápr 03, 19:53:54 » |
|
A szeretteiden kívül? Tehát vannak szerretteid. Ők vesztenivaló, te is mondtad. De mégsem gond, ha meghallnak, meg te is, kit érdekel? parse error
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #12438 Dátum: 12 ápr 03, 19:54:24 » |
|
Én meg szerintem Kakashi jelmezben fogok mászókák tetejéről ugrálni... ja várjunk csak most is ezt csinálom, csak külön-külön
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #12439 Dátum: 12 ápr 03, 20:03:02 » |
|
Őszintén? kb 2 hetem van, hogy szerezzek parókát, mellényt meg kesztyűket. Mellényem van olyasmi ami a többiek szerint jó lesz, conon főleg jól kell érezni magam, csak én szeretnék "élethű" jelmezt készíteni. Kesztyűt egy barátom biztosít, ha nem tudnék csinálni. Parókához van egy parókám, csak épp sárga ^^" de egy barátomtól kaptam ezüst hajfestéket, aminek lejárt a "szavija", de parókára jó lesz. Lehet hogy hülyén fogok kinézni de legalább nem látom, mert nem lesz rajtam szemüveg
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #12440 Dátum: 12 ápr 03, 20:07:36 » |
|
neten nem rendelhetek de szép narancsárga lettél amúgy én is tudok pár oldalt, de hát ha nem akkor nem. meg a házi cp sem rossz, csak kreativitás kell
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12441 Dátum: 12 ápr 03, 20:08:24 » |
|
STM: Mi, már megint rangot léptél!? :O Egyébként úgy értettem, hogy, ha világ vége lesz, akkor mindenki meghal, én is, ők is. Ha mennyország van akkor gangelünk Jézushoz, hogy miért tette ezt velünk, ha a pokolba kerülünk akkor az ördögöt rakjuk egy énekverseny gruppenbe, ahol anyám I love you baby-t Apám, és nagyapám orosz/szlovák népdalt improvizálnának, kereszanyám és nagyanyám elkezdik szavalni a Toldit, én Haruka Kanatát éneklek, az egyik bátyám Bohemian Rapsody -t a másik meg egy saját számukat, esetleg a Blinktől valamit... Egyszerre! Ha meg porrá válunk nem lesz tudatunk és mind1. Magyarul nem mi fogunk rosszul járni. Inkább feltámasztanak mindet örök élettel, minthogy ezt kibírják.. Az utolsó perceimbe a bátyám zenekarának egyik dalát fogom énekelni. Esetleg valami anime dalt. Masashi: én csináltam magamnak Deidara fejpántot, és a hajamat is meg tudom csinálni úgy. xD Ui.: Ez a "mit csinálnák, ha a pokolba kerülnék" dolog felérne egy szűkebb családi kör bemutatásával... Tehát ingen... az én családom picit se normális... xD Masashi MADARA LETT?! Én nem megyek Conra az biztos... sajna.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 03, 20:09:39 írta Zizi100 »
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #12442 Dátum: 12 ápr 03, 20:12:27 » |
|
Fúú te akkor én mindenképp betanulok egy dalt mielőtt ViVé lesz aztán előadom mindenkinek fúú szerintem Poroszország awesome endingjét pluszba még a hetalia PiW ending dance-t wáá de awesome leszek Massh: azt nézheted, én kaptam egyet egy újsághoz, és ki akartam dobni nem tudtam mire jó, aztán rá 7-8 hónapra meg örülök a fejemnek, hogy nem dobtam ki, mert akkor kezdtem Narutot nézni, és akkor fogtam fel micsoda kincs az
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12443 Dátum: 12 ápr 03, 20:16:47 » |
|
Váá... Unatkozok. Témafagyasztás Powwaaaaa...... Szerintem megyek befejezem a Minecraft mapomat, és felrakom ide a fórumra.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #12444 Dátum: 12 ápr 03, 20:18:19 » |
|
hmm TFT - t szerintem meg kell alkotni. najó külön topic nem kell de jegyezzzünk már meg a tagokat nojó eddig: Zizi100 ^^ esetleg még valaki jön témaFagyasztónak ^^ ? engem eléggé idegesít, de ez van. pölö pár órája a Hetalia témát már kezdetm elsiratni Napok óta csak én írtam bele kicsit égő volt ^^ szerk: na ezt is befagyasztottam ^^ tőlem aztán lehet tanulni, kivéve Zizinek, aki profi na jó éjt minna
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 03, 20:26:00 írta ^^ »
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #12445 Dátum: 12 ápr 03, 20:29:26 » |
|
Kösz, és amikor én 3 napig befagyasztottam a Család topicot? Ez a pár perc még semmi ahhoz képest. xD
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #12446 Dátum: 12 ápr 03, 20:31:43 » |
|
Ne sírjon a szátok, én a vita topicot hónapokra be tudom fagyasztani. Ezt körözzétek le. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #12447 Dátum: 12 ápr 03, 20:47:12 » |
|
Persze, miattad halt ki az NSFC február 8-án?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12448 Dátum: 12 ápr 03, 20:57:14 » |
|
Juppí! Na! Még tesztelésből végigjátszom a mapot és dobom idefele! o.O Flexee: A modik úgy tudnak témát fagyasztani, hogy rá 2 napra törlik is. És jó8! Na igen, a család topic amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan ment is kb. Vagy csak mindenki lesz*rja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #12449 Dátum: 12 ápr 03, 20:57:37 » |
|
Hanii az alapból is mindig inaktív topic volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|