24 nov 16, 10:46:21 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 824 825 [826] 827 828 ... 902
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma topic 8  (Megtekintve 1354257 alkalommal)
0 Felhasználó és 12 vendég van a témában
Lilus
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12375 Dátum: 12 ápr 03, 12:24:14 »

Mondjuk szerintem ha egy 50 éves zaklat egy 15 évest az még határa.... Bár hivatalosan tényleg nem az. 14 éves kortól lehet köztetek minden, ha mindkét fél akarja. Ha meg az egyik nem és ráerőszakolják bárhány éves az illető akkor is erőszak és büntetendő. Nyelvesít
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #12376 Dátum: 12 ápr 03, 12:29:03 »

Attól függ. Ha ő még kiskorú, sőt, gyerek, a másik flenőtt, akkor pedofília, és a megtámadott félé a felelősség. RÁdásul ki hinne neki?
EGyébként sima erőszak, vagy szexuális zaklatás, enyhébb esetben.
Naplózva
Lilus
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12377 Dátum: 12 ápr 03, 12:29:33 »

Azt? nem tudom de szerintem beteges. Nevet
ajj mennem kell... pont mikor beindult itt az élet . ~ jellemző.
sziasztok! szép délutánt!! bye bye
Naplózva
drszabi
Elit Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #12378 Dátum: 12 ápr 03, 13:46:12 »

xDD Jó téma. ikszdé
Igen, de egy kisgyerek hogy tud megerőszakolni egy felnőttet? Mosolyog
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
drszabi
Elit Jounin
*

« Válasz #12379 Dátum: 12 ápr 03, 14:04:18 »

Jaaa, hát igen... erre nem gondoltam xDDDD Bár annyira nem is merültem bele a dologba. Mosolyog 
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
drszabi
Elit Jounin
*

« Válasz #12380 Dátum: 12 ápr 03, 14:17:20 »

Az jó játék lehetett akkor. Hát én egyszer szilveszterkor pezsgővel, na jó gyerekpezsgővel lőttem tele a falat a nagyszüleimnél.
Nemcsak a kupakot lőttem ki, hanem jött vele némi pezsgő is. Ráadásul volt vagy 4 üveg, de ebből a fajtából csak 1 üvegel volt még azon kívül, aminek a felét kilőttem. A másik fajta meg tiszta sz.r volt Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 03, 14:25:09 írta drszabi » Naplózva

drszabi
Elit Jounin
*

« Válasz #12381 Dátum: 12 ápr 03, 14:42:32 »

:p Én se vok az a lázadjunk a szülők ellen, meg minden ellen típus xDDD
És ez tinédzser izé se nagyon volt még velem, bár mostanában nem nagyon van kedvem tanulni xDD De másban nem nyilvánul meg.

Bár ehez sok köze nincs, vagy mégis? xDDDD De multhéten írtam egy olyan magyar dogát, hogy az nagyon komoly. Egy napig azon röhögtünk. Még nem kaptam ki, de arra az arcra, mikor  a tanár majd elolvassa.... Hát arra nagyon kiváncsi lennék.
 A feladat az volt, h fogalmazásban kifejteni azt, h lehet-e bűn a szerelem?  3 példát kellett hozni rá, és a végén abból kifejteni egy saját véleményt. Az elsőő kettő meg volt adva, az egyik a trisztán és izolda története, a másik vmi paulo és francheska. Ezeket nagyjából szépen ki is fejtettem, főleg az elsőt. A 3. példát nekem kellett választani, bármilyen film, vagy könyvből. Gondolom ilyenekre gondolt, h rómeó és júlia, vagy vmi szerelmes story.

Hát én beújítottam, egy star wars történettel.
Anakin skywalker és padme története xDDDD Ilyeneket írtam, hogy a yediknek tilos lett vona a szerelem, de anakin megszegte a szabályt, meg, hogy megálmodta, h padme belehal a szülésbe ezért tanácsot kért Joda mestertől. Mivel joda mester tanácsát nem tudta elfogadni engedett a sith nagyúr csábításának, és átált a sötét oldalra, meg  volt benne obivan kenobi minden. xD De amúgy úgy csináltam, hogy jó legyen, szóval remélem ötös lesz.

Hát ez picit hosszú lett sorry xDDD
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 03, 14:54:53 írta drszabi » Naplózva

^^
Uchiha Madara
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #12382 Dátum: 12 ápr 03, 14:55:13 »

az egyik osztálytársamnak (14) van egy 25 éves pasija. az ilyeneket nem tudom hova tenni. vajon meddig bírják együtt? 3-4 hónapig? Gondolkozik ha egyáltalán igaz. bár én manapság semmin sem lepődöm meg igazán.
Naplózva

^^
Uchiha Madara
*

« Válasz #12383 Dátum: 12 ápr 03, 15:09:56 »

nekem meg van egy olyan osztálytársam aki oda van az idős pasikért. most(?) is sítáborba rákattant egy bőrfejű izére (nekem 8, hogy hogy néz ki, csak ne érjen hozzám) és ment hozzá, mindig hogy megmasszírozza ilyenek...
amúgy nem rossz arc, csak kissé fura. és ijesztő. brr

Naplózva

hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #12384 Dátum: 12 ápr 03, 15:11:20 »

Néha olvasgatom a gyakorikérdéseket, hogy jobb kedvem legyen, vagy lefárasszam magam, és ez utóbbi nemrég sikerült is, amikor egy kislány megkérdezte, hogy 11 évesen mennyi esélye van egy 24 éves pasinál. ikszdé smirksweat

Ma velünk is történt egy üdítős dolog.. Osztálytársam kicsit meglazította az üvegének a kupakját, letette a földre, és ráugrott. Mondanom sem kell, a tanári asztal, a fal, a tábla tiszta víz lett, a padlón meg szabályosan árvíz keletkezett. ikszdé

Jó, szerintem nyilván minden lány megnéz egy idősebb srácot, ha jól néz ki... Hümm-hümm Maximum nem járna vele.
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
^^
Uchiha Madara
*

« Válasz #12385 Dátum: 12 ápr 03, 15:15:30 »

engem nem annyira zavar, de mégis egy kétgyerekes családapa.
Naplózva

hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #12386 Dátum: 12 ápr 03, 15:26:32 »

Jaj. Csak most néztem meg a főoldalt, és látom hogy Thomas a gőzmozdony fordítás... Mondom wtf, vannak új részei, jó tudni, tudatom az öcsémmel... Rákattintok.. Hát igen, besz'ptam. Túl naiv vagyok. smirksweat ikszdé
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
^^
Uchiha Madara
*

« Válasz #12387 Dátum: 12 ápr 03, 15:28:01 »

ez van Nevet mondjuk én már "megszoktam" az ilyesmiket, nem is számítottam másra ikszdé igazából nem csak sima trollfacet gondoltam, hanem Thomasos vagy Narutos trollfacet Faceg
Naplózva

drszabi
Elit Jounin
*

« Válasz #12388 Dátum: 12 ápr 03, 15:32:16 »

xDDD Komolyan benyaltad a thomas a gőzmozdonyt, mint naruto-kun projekt? Mosolyog Én a onepiecefan.hu-n nyaltam be. De az még viszonylag hihető volt, de ez Mosolyog)) És ott a kép is tetszett, olyan volt, h a kis luffy és ace megszakad a röhögéstől Mosolyog)
Naplózva

Lilus
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12389 Dátum: 12 ápr 03, 15:35:00 »

Masashi fogadd őszinte részvétem! Szomorú

Nekem sem indult jól az áprilisom :/

Igen a kérdés, hogy egy gyerek hogy erőszakol meg egy felnőttet..  Gondolkozik Ötletek? ikszdé
Naplózva
Oldalak: 1 ... 824 825 [826] 827 828 ... 902
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins