hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #12330 Dátum: 12 ápr 01, 15:37:18 » |
|
Vajon van olyan ember, aki még sosem puskázott? Még egyetemen sem?
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Muldgart
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12331 Dátum: 12 ápr 01, 15:43:56 » |
|
Én nem ismerek olyat, rendszeresen űzöm a szakmát zh-kon Az egyetemi anyag sajna néha megköveteli a dolgot
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
|
« Válasz #12332 Dátum: 12 ápr 01, 15:49:44 » |
|
xD Ó nagy ez a világ. xDD Biztos vannak ilyenek...valahol amerikába
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #12333 Dátum: 12 ápr 01, 16:41:16 » |
|
Más is van aki nem találja viccesnek a Schmitt Pálos másolós poénokat? Mert én megpróbáltam rendes állampolgár lenni és megtalálni a kacagtató részeket ezekben a viccekben, de egyszerűen nem megy.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #12334 Dátum: 12 ápr 01, 16:47:14 » |
|
megütközve olvastam a thomasos cikket, modnom mi van április elseje??!! hát az van (ellenőriztem naptárba) majd meglátogatom az oldalt, csak még visszaolvasgatok 2 nap alatt 2 kötett HP-t olvastam el, alig várom a hétfőt, megint kapok 2 kötetet *-*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #12335 Dátum: 12 ápr 01, 17:37:43 » |
|
Kage? ilyen rangra nem is emlékeztem hát szinte csak enni meg aludni álltam meg, persze a zuhany alá sem vittem a könyvet, meg wc-re sem. beszélgetni sem beszélgettem csak feküdtem és olvastam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #12336 Dátum: 12 ápr 01, 17:39:51 » |
|
Amikor HP korszakom volt, én is így csináltam. Csak én még wc-re is magammal vittem, meg mellette ettem. Nem tudtam letenni.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #12337 Dátum: 12 ápr 01, 17:47:12 » |
|
o.O Most nézem én meg iruka sensei lettem. xDDD (ha hirtelen megnézted a rangom akkor április bolondja amúgy csak akadémiai tanár)
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #12338 Dátum: 12 ápr 01, 18:14:27 » |
|
áá baromira rajzolnom akaródzik de úgy nem tudom hogy fél percenként felnézek írt-e Massh most vagy írj, vagy elmegyek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #12339 Dátum: 12 ápr 01, 18:21:23 » |
|
igazából igen nem tudok koncentrálni most a rajzolásra és a lámpa is hülyén világít, folyton árnyék van ott ahol rajzolok ez gáz. mesélj valamit amúgy oylan gyanús érzésem támadt, hogy lecserélem a signemet vágok egy újat
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 01, 18:22:00 írta ^^ »
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #12340 Dátum: 12 ápr 01, 18:25:21 » |
|
Azigen ulquiorra is the beautiful people xDDD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 01, 18:26:28 írta drszabi »
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #12341 Dátum: 12 ápr 01, 18:26:49 » |
|
nekem is sokszor elmegy. a suliból meg haza kellene hoznom az A3-as posztereket, csak ahhoz nagy táska kell, amit viszont nem használhatok könyvek cipelésére. és biciklivel járok lehet csak szünet után szerezhetem vissza őket amúgy nem is signt hanem avatart cserélek. most nagyon megtetszett eza "kijön a képkeretből" dolog
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #12342 Dátum: 12 ápr 01, 18:42:51 » |
|
Papírhengert javaslom kipróbálásra. A legnagyobbak is max akkorák, mint egy esernyő, véd az elázástól, széltől, kosztól, egyéb szennyeződéstől. Sokkal könnyebb, mint egy mappa és kisebb is. Az összes műszakis ilyet használ nálunk a rajzokhoz. A rajzos ismerőseim szintúgy imádják, ha esetleg megkunkorodna a papír amire rajzoltatok és ez problémát is jelent, akkor az otthoni vagy benti (Sulis) mappába berakjátok egy kicsit és újra egyenes.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #12343 Dátum: 12 ápr 01, 18:54:53 » |
|
öcsém...sokat szenvedek azért 1 kis avatarral -.- mindenesetre igyekeztem de mind1 Massh: jól nézhettél egy szép nagy mappával mondjuk gyalog annyira még nem gáz, mint biciklin. de esetleg tákolhatnék vitorlát a rajzokból, ha szerencsém van a szél pont úgy kanyarog és arra amerre nekem tetszik.. no mindegy, meg kell próbálnom visszaszerezni a héten remélem szerdán lesz edzés, mert akkor vissza kell mennem a suliba és úgy hazahozhatom ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #12344 Dátum: 12 ápr 01, 19:02:08 » |
|
pedig a Hetalia egy szuper anime, mindenképp ajánlom akárhányszor végignézem mindig röhögök egy rész 5 perc, szerintem nagyon is nézhető, mondjuk ízlés kérdése egy 8-10 rész után lehet kb eldönteni, hogy érdekel-e szerintem kezdd el Angliát nem ismerni meg egyenesen bűn na de ha érdekelne mégis, ott a gugli, a pü meg az Axis powers hetalia téma
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|