24 nov 16, 04:58:31 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 819 820 [821] 822 823 ... 902
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma topic 8  (Megtekintve 1353731 alkalommal)
0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #12300 Dátum: 12 márc 31, 14:02:35 »

Nálunk kint látni a házak között a porörvényeket ikszdé  Csukott ablakon keresztül cool Nevet
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
drszabi
Elit Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #12301 Dátum: 12 márc 31, 14:20:14 »

Már megint megégettem a kezem ezzel a ro*adt cserépkályhával xDDDDDDDD Tegnap már nem gyujtottam be, mer nem volt rosz idő, de ma hideg volt, szóval muszály volt. Erre tessék megin hozzáértem a felülről a belsejéhez.Mosolyog Bár most nem olyan nagy felületen égett meg, meg gyorsan elkaptam, szóval annyira ne gáz, de azért 1 picit fáj ikszdé

Szerk.: Csütörtökön tesi órán fociztunk, és olyan szél volt, h a labdát letette az ember, és még bele se rúgott, de kigurult a pályáról. xDD
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 31, 14:22:12 írta drszabi » Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
Lille17
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #12302 Dátum: 12 márc 31, 14:24:14 »

Masashi, nekem is ilyen érzésem szokott lenni.  Nevet Tegnap sétáltam haza hat óra körül, éppen ment le a nap, a hajam a fényviszonyok miatt pedig vörösen röpködött körülöttem.  M entem fel a dombra a szinte behunyott szemmel, mert a portól semmit sem láttam.  A  tetőről  végül visszanéztem a "völgybe", nekem ekkor támadt olyan szokatlan, mindent megértő, felemelő érzésem, egy pillantra megtaláltam az alefem .  Nevet

drszabi, mi is így próbáltunk röpizni nagy ésszel. Mindenesetre jó kis küzdelem volt a széllel, kicsit többet kellett futkorászni.  Nevet
Naplózva

A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)

~Tündérkeresztanyám: Nikkie~
 ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~
 ~Testvéreim: A-chan, Loah
 ~Mesterem: Ritli-sama~
 ~Tanítványom: hanii ~
Lille17
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #12303 Dátum: 12 márc 31, 14:46:15 »

Nyáron én is ki szoktam ülni ilyenkor az ablakba, vagy kint maradok egy fedezék alatt és onnan hallgatom és nézem a vihart,  dúdolgatok, a villámok pedig mindig a "megfelelő pillanatban" csapnak le. Egyszerűen imádom.  Nevet
Naplózva

A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)

~Tündérkeresztanyám: Nikkie~
 ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~
 ~Testvéreim: A-chan, Loah
 ~Mesterem: Ritli-sama~
 ~Tanítványom: hanii ~
drszabi
Elit Jounin
*

« Válasz #12304 Dátum: 12 márc 31, 14:55:06 »

Én is.

Nem ez a milyenk xD De kiköpött ugyan ilyen felépítésű a sörpadunk. Ide szoktam kiülni. Bár villámlásnál inkább nem kockáztatom meg. Mosolyog És már elég régen is láttam olyan vihart, mikor villámmlott.
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 31, 14:56:35 írta drszabi » Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #12305 Dátum: 12 márc 31, 15:47:49 »

Sziasztok.
Mikor mi kimentünk a tengerpartra itt Hollandba akkor 2 óráig köröztünk kb ha nem többig hogy találjunk szabad helyet. Vagy kb 4-5 helyen is voltunk de semmi és amikor találtunk egy jó helyet akkor rá 15 percre neki állt esni meg beborult ikszdé. Szívás volt :/.

Mikor otthon feküdtünk uncsimmal ( Uchihamasashi ) még Balmazújvároson nyáron akkor a ház előtti villanyoszlopba belecsapott a villám. Emlékszel? Tiszta félelmetes volt  >.<#.
Naplózva
hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #12306 Dátum: 12 márc 31, 17:50:39 »

Ma kicsit felruccantunk Pestre 2 barátnőmmel. Westendben mozi, nézelődés...
Láttuk Tóth Gabit, igaz nem mentünk oda hozzá, épp tárgyalt valakivel, gondoltuk majd kicsit később, dehát már nem volt ott. xD

Mozihoz vettünk 3 adag nachos menüt, aztán visszarohantam egy kis adag popcornért, majd -már bent ültünk, reklámok mentek- barátnőm kijelentette, hogy ez még mindig nem elég, úgyhogy megint visszamentem még egy kis adag popcornért, már nagyon égőnek tartottam, hogy harmadjára megyek vissza. xD De a srácok rendik voltak, mondták hogy jól tettem, hogy megint visszajöttem. xD A film közben egy csomót röhögtünk, nem azért, mert vicces volt (jó, volt benne jópár király poén), hanem egyszer egy csávó olyat tüsszentett, az egész terem röhögött. Aztán a mellettem ülő nő köhögött, és utána böfögött egyet, barátnőm úgy röhögött, majdnem megfulladt, én meg már szó szerint sírtam. A 3. eset pedig, nagyban iszom a kólát, a szörnyeteg meg kiugrik a bozótból, hát majdnem eldobtam az üdítőt és kishíján ráborítottam az előttem ülő fejére, úgy megijedtem. ikszdé

Bementünk egy tök tuti kis boltba, nagyon karaj bizsuk voltak ott, és egy Sasuke & Itachi-s válltáska, ahol akatsukis köpenyben feszítenek. És nem tudtam megvenni, pedig meg akartam. Neeem Ha egy 5-össel több lett volna nálam.. Dehát a franc se gondolta volna, hogy ilyet találok. ikszdé

Hazafelé egy nagymama meg 3 kisgyerek felszállt a vonatra, és olyan hülyék voltak a kissrácok, fel-alá rohangáltak a vagonban, egymást ütögették üvegekkel, viccesen beszéltek, és az egyik olyat káromkodott, a nagyanyja meg pofonvágta. ikszdé Istenem, annyit röhögtünk. Nevet
Feledhetetlen nap.^^
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
hanii
Uchiha Madara
*

« Válasz #12307 Dátum: 12 márc 31, 18:02:30 »

Jó, de Debrecen is nagy város, ott is találsz bőven mindent ami csak kell. Nevet Itt meg nagyon nincs semmi szinte. ikszdé Évente párszor felugrunk Pestre, igaz majd jövőre minden nap fogok menni, tuti hurcolászok magammal egy csomó zsét, ha esetleg látnék valamit. Nevet
Naplózva

Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Szeretet
drszabi
Elit Jounin
*

« Válasz #12308 Dátum: 12 márc 31, 18:14:48 »

xDDDD Ja tavaly mi is láttunk vmi ilyesmit budapesten, mikor aaa csodák palotájában jártunk asszem. ikszdé Nyilván nem a csodák palotájában, vhol megáltunk a Mc'donalds-nál, valahol metro, de lehet, hogy a pályaudvar közelében? Má nem tom. Náztünk 1et mi is, egyik haverom mondott is valami hülye megjegyzést, de már nem nagyon emlékszem rá Mosolyog))
Naplózva

hanii
Uchiha Madara
*

« Válasz #12309 Dátum: 12 márc 31, 18:31:27 »

Azért Debrecen is elég nagy. (:
Hát Pesten, főleg a hét-meg nyolckerben elég érdekes helyek, dolgok, és emberek vannak. smirksweat
De egész Budapesten megtalálható sok erotikus felirat és kép. xD
Naplózva

Szeretet
hiroto
Osztag Vezető
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #12310 Dátum: 12 márc 31, 18:54:53 »

Jaj nyolcker  Szomorú Annyi kutyagumit mint ott még életemben nem láttam. A csövesek tömkelege zaklatja az embert. Tömve van rossz kinézetű emberekkel. Állandóan állott h.gyszag van.

De a többi kerben is már meglepetés. Kelenföldnél már ajánlkozott eszkimó ( sarki lány), és szólingatott le csöves is. Legszívesebben orrba rúgnám őket mert nem értenek a szóból.
Naplózva
hanii
Uchiha Madara
*

« Válasz #12311 Dátum: 12 márc 31, 19:16:19 »

Galamb bárhol lesz~rhat. Én nem lakom nagyvárosban, mégis egyszer lesz~rta a lábam egy galamb. xD
Naplózva

Szeretet
drszabi
Elit Jounin
*

« Válasz #12312 Dátum: 12 márc 31, 19:21:35 »

xDDD Ja, szerintem míg a tintahalak a vízben gyülekeznek, addig a raptorrrrok a szárazföldön, és a galambok pedig a levegőben. xDDD Minden harctérre megvan az emberük.
Naplózva

drszabi
Elit Jounin
*

« Válasz #12313 Dátum: 12 márc 31, 20:01:43 »

Ja azt akartam mondani xDD Tessék fanfiction-ba nem írunk ilyet xDD
Csillagszületiket néztétek? Mosolyog agrárpop powaaa xD
Naplózva

hanii
Uchiha Madara
*

« Válasz #12314 Dátum: 12 ápr 01, 09:50:56 »

Boldog bolondok napját! Nevet Pojén Na, valaki tréfálgatott már? Nevet
Naplózva

Szeretet
Oldalak: 1 ... 819 820 [821] 822 823 ... 902
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins