24 nov 16, 00:24:02 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 816 817 [818] 819 820 ... 902
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma topic 8  (Megtekintve 1353354 alkalommal)
0 Felhasználó és 23 vendég van a témában
^^
Uchiha Madara
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #12255 Dátum: 12 márc 30, 15:44:19 »

hm. STM gondolom nem nagyon izgat a rang dolog -bár ki tudja? - de azért grat Mosolyog

hmm... nekem nem is tudom mennyi lehet.. 2380 körül ha jól emlékszem, mindig elfelejtem megnézni ikszdé bár nem is izgat, azt sem tudom mi lesz a kövi rangom vagy hánytól, nekem bejön ez az S-osztályú ninja dolog Nevet
Naplózva

^^
Uchiha Madara
*

« Válasz #12256 Dátum: 12 márc 30, 15:57:38 »

nekem tetszik ez a rang dolog, de most csak ezért nem fogok gyártogatni >.> amúgy ma egész jól ment a suli, angolon olvasgattunk, hamarosan lesz egy 30 szavas szódoga, azon túl kell esni, majd egy felelés angolul Magyarországról Szomorú még magyarul sem tudok nagyon mit mondani Budapest nevezetességeiről, hogy mi hol van. AZt tudom hogy ott a Mátyás templom, de ezt nem tudom, hogy mivel van szemben (ilyet is kérdeznek, hogy ott vagy a Gellért hegyen, mit láthatsz onnan?) ikszdé
Naplózva

^^
Uchiha Madara
*

« Válasz #12257 Dátum: 12 márc 30, 16:07:30 »

ma egy kicsivel több mint 60 szót vettünk, nemrég kezdtem ú szótárat, az első már betelt. meg elveszett ikszdé mi is írunk majd az egész könyv szavaiból, szóval elő kellene ásnom a szótárat smirksweat
Naplózva

^^
Uchiha Madara
*

« Válasz #12258 Dátum: 12 márc 30, 16:30:05 »

én mosta matekkal és az infóval állok hadilábon. de az infóval oylan szinten (excel) hogy nem tudom mikor melyik képletet használjam, és hogy mit írjak a kritériumba mg iylen helyekre. sosem bírok kérdezni, mert szinte senki nem érti, és a kezem is hiába tenném fel, 2×45 perc alatt sem jutna el hozzám >.<#
Naplózva

drszabi
Elit Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #12259 Dátum: 12 márc 30, 16:34:42 »

Hát én multkor kb 130 szóból írtam, de abból igaz, h csak 80at kérdezett. Vagy nem is, a 80 ból 10 dátum volt.
De ezt csak azért ilyen sokból, mert azt is akkor írtam amit a többiek már megírtak. Ja am ezt már írtam egyszer. xDD Am a végén 3mas lett  Mosolyog
De amúgy is ha picit több szó van, akkor szokott lenni ilyen 100-110 xDD Bár olyankor csak 40et kérdez belőle.
Am nekünk van 1 kis könyvünk, nem vastag de tele van szóval, szóval xD mi már nem irosgáljuk őket. Így nem lehet azt mondani, hogy ja ezt tudjuk, és akk nem kell leírni. Mosolyog))
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
drszabi
Elit Jounin
*

« Válasz #12260 Dátum: 12 márc 30, 16:38:22 »

ikszdé Hát én meg 1szer 1ik haverommal azt csináltuk, h már nem tom, amúgy szerintem ez is excel volt, csinálni kellett egy feladatot. De ez info órán volt, és ami gépnél ültem, ott már egyszer megcsinálta vki. Megnyitottam, picit alakítottam rajta, és kész az instant 5ös Mosolyog))
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
^^
Uchiha Madara
*

« Válasz #12261 Dátum: 12 márc 30, 16:49:37 »

Masssh: ikszdé könnyen szerzett jegy ^^ bár én is megúszhatnám egy négyessel ^^ sajnos első soros gépes feleleteket vezettek így már komplikáltabb lesni, de megoldom.

régebben bírtam az infót, a régi tanárnál még értettem is smirksweat a mostani folyton rohan, alig magyaráz, mindig extra tempóban mond mindent és csodálkozik, hogy max 1-2 ember érti ^^"
Naplózva

hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #12262 Dátum: 12 márc 30, 17:44:21 »

Nekünk jól halad a Power Pointos bemutatónk, már csak egy röpke kis időzítés kell, de az megvan 5 perc alatt, aztán még leellenőrizni, szintén 5 perc. Mi leszünk a leghamarabb készen az osztályból. Nevet

Én inkább írok 200 angol szóból, mintsem 20 meg 30 kémiai egyenletből. u_u" Hétfő, én így szeretlek...
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
drszabi
Elit Jounin
*

« Válasz #12263 Dátum: 12 márc 30, 18:00:57 »

xD Hát akkor már énis inkább. Bár én nekem nem is nagyon vannak egyenleteim amiket megkell tanulnom hehe  ikszdé
De ettől függetlenül nagyon ratyi kémia óráim vannak mostanában. A tanár annyyit csinál, h bejön lediktál 1-2 olad anyagot azt csű.
Valami magyarázás, vagy valami nuku. Ennyi erővel a könyvből is tanulhatnánk nemis kéne, hogy feljöjjön. xD
Akkora egy takarító  az a tanár  Faceg. xDDD de tényleg olyan a megjelenése, meg néha mintha semmit nem tudna  a diktáláson kívül, komolyan xDDD
Naplózva

hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #12264 Dátum: 12 márc 30, 18:06:19 »

Én még egy olyan kémiatanárt is elfogadnék.. A mienk túl sok mindent követel. -.-" És úgy magyaráz hogy egy szót se értünk még véletlenül se, és még ránk mérges amikor csupa sz~r dolit írunk. Már kb. 30 éve tanít szerintem, de már kezd kijönni a formájából.
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #12265 Dátum: 12 márc 30, 18:48:39 »

Hogy lehet valaki ennyire bahh--- Leüt
Most mentek el a rokonok, hála a tudománynak ( kacsint). Ha egy picit tovább maradtak volna, akkor a falon lógó díszfegyverek valamelyikével tuti kibeleztem volna a másodunokatesómat, akinek képtelen voltam elmagyarázni, hogy ninják igenis léteztek. Szerinte a ninják mitológiai lények, az ő hasonlatával élve "olyanok, mint a Gyűrűk Urából a nazgúlok". Valamiért nem bírja felfogni az a borsónyi agya, hogy a ninják léte történelmi tény.
Most igencsak pipa vagyok. Azt hiszem, megyek és megbeszélem a történteket örök barátommal Al Cohollal.
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #12266 Dátum: 12 márc 30, 18:59:34 »

Tedd azt. Az a pasi tudja, hogy kell hallgatni.
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #12267 Dátum: 12 márc 30, 19:00:58 »

Hány éves a másodunokatesód?
Látom Sütiszürny végre bekékült... lassan gondolkozz el a választott rangodon xD
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
drszabi
Elit Jounin
*

« Válasz #12268 Dátum: 12 márc 30, 19:01:57 »

"Mitológiai lények" xDDDDD  Hát ez nagyon nagy ikszdé
Én meg ma egész nap olyan álmos voltam, hogy mindjárt lefekszek aludni xDDDD

xDDD Mitológiai "lények" mintha nem is emberek lennének. xD
Naplózva

M. Bogi
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12269 Dátum: 12 márc 30, 19:03:19 »

Jó lehet saját rangot választani. Mosolyog Persze ez STM-channak is messze van (kemény 2000 hsz xD). Tényleg, ti gondolkoztatok már azon, hogy ha valaha is meg lesz a 6000 hsz, akkor mi lesz a rangotok? Én még nem tudom. Ha lehet majd szerkeszteni bármikor (remélem xD), akkor először valószínűleg azt választom, hogy 'A Zistennő', vagy valami ilyesmi. Nevet Vélemények? kacsint
Naplózva

~Apa: heo
~Anya: Minagi
~Tesóim: Rikan, Sabaku
~Nagyi: Ritli
~Tanárom: Kallen
Oldalak: 1 ... 816 817 [818] 819 820 ... 902
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins