24 nov 16, 00:44:04 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 790 791 [792] 793 794 ... 902
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma topic 8  (Megtekintve 1353393 alkalommal)
0 Felhasználó és 17 vendég van a témában
Lilus
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #11865 Dátum: 12 márc 22, 12:18:12 »

Nem tudom, miért ne lenne? Nem nézem ezt az animét... Mosolyog

Jó reggelt mindenkinek ! Mosolyog
Ma megyek fogdokihoz és féééélek : (
Naplózva
xXKiraXx
Chuunin
*

« Válasz #11866 Dátum: 12 márc 22, 12:21:35 »

Én néztem ezt az animét, legalábbis az első 12 részt nekem nagyon tetszett, és piszkosul tudnék örülni ha folytatnák mert az első évad végét úgy fejezték be hogy akár folytatást is tudnának rá írni.
Naplózva
Putir
Vendég
« Válasz #11867 Dátum: 12 márc 22, 12:26:07 »

Van saját témája a HOTD-nek szóval nem ide kéne írni. Link

Lilus sok szerencsét. Nevet
Naplózva
Lilus
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #11868 Dátum: 12 márc 22, 12:31:11 »

Köszi Nevet csak ma sem végez velem sajnos Szomorú

De nincs kedvem bemenni aztán holnap innen menni pestre suliba ikszdé
Naplózva
hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #11869 Dátum: 12 márc 22, 14:59:05 »

Putir cuki az avád. Nevet Pirul
Istenem, olyan nehéz ez a biológia. >.< Hogy hiányolom én azokat az állatos részeket.

Lilus sok szerencsét a fogdokihoz. Nevet Gondolj közben szépre és jóra. Hümm-hümm
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #11870 Dátum: 12 márc 22, 15:40:35 »

El sem hiszem hogy már itthon vagyok melóból... Halleluja! bow
Naplózva
^^
Uchiha Madara
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #11871 Dátum: 12 márc 22, 17:19:53 »

Én is dobálózhatnék, hogy persze, ezt érdemli egy állat/ember kínzó, hogy ugyanazt élje át, de ha szemben állnék vele, és rámparancsolnának, hogy én tegyem meg..szóval amit érdemel... képtelen lennék, bármennyire is ezt kívánja az igazságérzetem.. nem tudnék olyanná válni, hogy én tegyem még ha egy másodpercét sem élvezném. ezt érdemelné, de egyszerűen nem lennék rá képes, pont ugyanazt tenném, mint a kínzó az állatal/emberrel akkor mért lennék különb? a "célom" miatt? akkor mivan a "tettek beszélnek" szöveggel? egyszerűen nem lenne szabad ezt csinálni..oppardon... ezt nem is szabad. büntetik, és mégis. persze más kultúrákban nem de pl itt vagy mondjuk Amerikában igen. de ez sem tartja vissza ezeket. így is viszonylag sok ilyesmi kerül be a hírekbe, internetre, és még lehet számtalan olyan amit pár tizenéves csinál az erdő szélén, csak éppen menőznek vele, és nem lesz belőle semmi. hogy lehet valakinek ilyen aberrált hajlama??  ezt sosem fogom megérteni. hogy képes valaki kínozni modnjuk egy kutyát, miközben az nyüszít és az életéért harcol?? hány megcsonkított kutya került menhelyre, és utána még képes volt bárkit is szeretni? Neeem
Naplózva

batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Zero Division

« Válasz #11872 Dátum: 12 márc 22, 17:40:02 »

Én véleményem szerint fognám az ilyen sutyó  alakokat, megérdemelné ugyanazt a  kint amit az állat élt át! elvileg civilizáltabbak vagyunk, de én azt vallom hogy egy "állat ezerszer külömb mint sok ember társunk, hogy miért ? példának okáért egy állat  a kölykeit az élete árán is védelmezi, egymához is sokkal kölömbül állnak.Egy ember? menyit lehet hallani hogy a kis babáját agyon verte meg csonkolta, meg sok kegyetlenséget.Nekem ha valaha is lesz gyermekem ,soha nem tudnám bántalmazni meg ölni stb. főleg  a sajátomat, az ilyen aberált gyökér ember bele tud eggyáltalán gondolni hogy esetleg a gyereke az ott valamelyest saját maga?  az állat ilyet nem tesz, és hálásak sokszor kitudják mutatni a hálájukat minden.
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Zizi100
ANBU Kapitány
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!

« Válasz #11873 Dátum: 12 márc 22, 18:41:57 »

Lewwel egyetértek, hogy miért, azt nem szaporítom, hisz tudjátok.
Azok akik szórakozásból bántanak állatot, vagy embert én is elítélem.
De, azt azért ne feledjük el, hogy az oroszlánok élve cafatokra karmolják a zsákmányt, hogy le tudják teríteni, a vízipók kiszívja a hal belsőségeit, a húsevő növények élve emésztik és roppantják agyon az áldozatot, a varánuszok harapásától kínos fertőzés közepette pusztul el a bivaly, a kígyók siklók pedig főleg nagy kínnal eszik meg a táplálékot. (egyszer végignéztem ahogy egy sikló küzd egy levelibékával, mire teljesen be tudta venni a szájába a békának már kinn lógott a bele, szét volt roppanva a medence és combcsontja, de még ki akart jönni a szorító állkapcsok közül)
Szóval a természet sokszor csinál magának elég durvaságot, nem kell ahhoz ember.

Egyébként nem szívesen ennék meg én se olyat ami még mozgolódik. Ha tudom, hogy szenvedett a halála előtt az se lenne jó érzés falatozás közben.
Úgyhogy nagyanyámék, anyámék tisztességesen levágják a disznót, tyúkot, a kolbászt, meg a húslevest pedig bűntudat nélkül lehet enni, mert nem szenvedett szinte semmit a coca meg a tik. Életükbe pedig pazarul éltek. Kóc.
(főleg a tyúkjaink, néha a macska elől isszák el a tejet xD)

batai15: a hímoroszlán pedig megöli a kölyköket, ha nem ő csinálta őket. kacsint

Fölösleges ez az "úú az ember de ronda gonosz faj a természet empátiai zsákutcája" szöveg. Mindig voltak ilyenek köztünk, és az állatok közt is. De azt azért be kell vallani mindenféle kifogás nélkül, hogy az állatok sokszor 100x tisztábban fejezik ki magukat mint egy ember.

Putir: valami hihetetlen cuki az avatarod meg az alád. xD
Naplózva

Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!!
- Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo*
Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
hanii
Uchiha Madara
*

« Válasz #11874 Dátum: 12 márc 22, 18:54:06 »

Igen Putir, az alád kifejezetten tetszik. xDD Pirul Hümm-hümm

Amúgy arról meg nem is beszélve, hogy pár állat milyen körülmények közt van tartva. Az Animal Planet-en sok műsor van, ahol állatmentők járnak házról-házra, és viszik el az állatokat. Hát amik ott voltak... nézni is alig bírtam. A lónak minden egyes bordája tisztán látszódott, a kutyákról (volt vagy 20) már nem is beszélve. A csirkék elpusztulva feküdtek a tűző napon, víz sehol, kaját már nem is említem... Neeem Bementek a házba, mindenütt kutyasz*r, iszonyat büdös és rendetlenség, vagy 30 harcias, csontsovány kutya. Annyira sajnáltam őket. :'(

Papám mesélte, hogy amikor középsuliba kezdett járni, volt egy srác aki haverkodni akart vele, egyszer elhívta hozzájuk. A papám át is ment, és kb. 10 perc múlva már fordult volna vissza. A kertben egy amúgy gyönyörű német juhász kutya, csak tiszta gebe volt, víz sehol (a papám vitt neki), szoros vasláncra kötve.. Akkor telt be a pohár, amikor a gyerek el kezdte ostorral verni a kutyát...
Naplózva

Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Szeretet
Kallen
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

a Niibi hugocskája ~

« Válasz #11875 Dátum: 12 márc 22, 19:10:03 »

Ezeket már én is láttam hanii, és a szívem megszakad értük.Szomorú Én már az ilyen állatkórházas műsorokat sem szeretem. Tudom, hogy segítenek az állatoknak, és meggyógyítják őket, de valahogy nem bírom nézni.>.<# Viszont ha embereken csinálnak valamilyen műtétet [egészségi okokból vagy szépészeti beavatkozás], azzal semmi bajom, megnézem bármikor.Nevet

Flexee, igazad van. Akármilyen szemszögből nézem, ha ugyanazt tenném az illetővel, amit ő az állattal, ugyanolyan lennék, mint ő. Holott megérdemli.:/

Putir, az avád szerintem is nagyon édes. :3
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 22, 19:11:28 írta Kallen » Naplózva

Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~
-Te miért hagytad ott Iowát?
-Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
drszabi
Elit Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #11876 Dátum: 12 márc 22, 19:11:53 »

Nem tudom, h van-e valóság alapja, de a miami helyszínelőkbe láttam 1szer xDD, h az emberek vmi kis polipot, vagy mit feltekertek 1 pálcikára, és úgy tolták a szájukba.
 A polip, még élt, és ha rosszul tekerték a csápjait a pálcikára, akkor lecsuszáskor megáll a torokban, és meghalsz.... Mivel miami helyszínelők, így szerintem van ilyen, de persze nem biztos.
Na de ennek mi a fene értelme van? xDDDD Most komolyan, élő izé, nyálkás is, nem hinném, h jó íze lenne, ráadásul jó esély van rá, h megfulladsz. Ki csinál ilyet? ráadásul, utána ha lenyelted, a gyomrodba mit fog csinálni? xD
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
hanii
Uchiha Madara
*

« Válasz #11877 Dátum: 12 márc 22, 19:37:57 »

Hát ha már a gyomrában, akkor nincs sok esélye a gyomorsav ellen. Én inkább szegény polipot sajnálom, fulladna meg tényleg az, aki nyersen, élve megeszi.
Naplózva

Szeretet
A-chan
Elit Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

(†ㅍ_ㅍ)૭°

« Válasz #11878 Dátum: 12 márc 22, 19:51:19 »

Jaj hanii, túl naiv vagy..

A polip megvárja, amíg megeszed az egyik társát is, azután meg elkezdenek szaporodni. Persze, a gyomrod nem megfelelő a kicsinyeik számára, ezért a szülők előbb elköltözködnek a veséid környékére. Ott, ha elég helyük van hozzá, rátelepszenek az egyik vesédre, ami miatt a vesét tartó szövetek megnyúlnak. Ettől az lötyögni kezd. Így alakul ki az úgynevezett vándorvese.
Mivel a kicsik növekszenek, egyre kevesebb hely marad a szülők számára, ami miatt azok valamelyik testnyílásodon át kiköltöznek belőled, amíg te alszol. Magát a költözést az alany (te) általában észre sem szokta venni. Csak reggel találkozik a párnáján némi nyállal. (Mivel a polipok a szádon keresztül távozhatnak a legkönnyebben.) Ugye, előbb-utóbb a kicsinyek is megnőnek. Ekkor követik a szüleiket... Téged elhagyva keresnek maguknak valami csatornát, amin át eljuthatnak a tengerig/óceánig, hogy egy halász őket is kifoghassa, és egy étlapra kerülve az új hordozójuk megehesse őket.
Ezzel a folyamattal egy új polipfaj fog kialakulni, ami már nem hagyja el a hordozóját, hanem örökre a részévé válik, parazitaként élve.
Naplózva

hanii
Uchiha Madara
*

« Válasz #11879 Dátum: 12 márc 22, 19:57:28 »

Ez most komoly? >.<# Ilyet még soha nem hallottam. xD
Naplózva

Szeretet
Oldalak: 1 ... 790 791 [792] 793 794 ... 902
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins