Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #11805 Dátum: 12 márc 19, 21:33:02 » |
|
Én nem mondok véleményt, hogy ne bántsak meg senkit. Nem kedvelem se Billt-se a tesóját régen lányoztam őket csak. De ennyi volt a véleményem, nem taglalom, nem akarok sértegetni senkit hanii gratulálok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #11806 Dátum: 12 márc 19, 21:38:03 » |
|
ÉN az első klipjüknél mondtam hogy ez nem lehet csávó. Vagy 1 évig nem hittem el hogy egy férfi. Gratulálok hanii.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #11807 Dátum: 12 márc 19, 21:41:16 » |
|
Én se mondok semmit, nincs bajom a TH-val, régen nálunk nagy TH mánia volt, kb. úgy mint most az LMFAO, vagy Skrillex... De ez már vagy 4-5 éve. Istenem, de jó idők is voltak, a táborban kis előadásokat kellett tartani, és a 7.-8.-osok tupírozott hajjal, feketébe öltözve, feketére mázolva hajkefébe tátogtak és táncikáltak, teniszütőkkel gitározást imitáltak TH zenékre. Hülyén hangzik, de ennek megvolt a saját hangulata. (: Főleg amikor 8-9 évesen néztem őket, hogy irigykedtem hogy már ilyen nagyok és sok barátjuk van.^^ Tessék, ugyanott vagyok ahol valaha ők, és nem érzek semmi különöset, azonkívül hogy már nincs tábor. Köszi Lilus és Minagi, ritkán nézem hogy hány hsz-em van, de ezen megakadt a szemem.^^ Amúgy nem tudnátok egy picit segíteni légyszi? Szerintetek mit kellene írnom véleményként chicago-i kóbor és "felesleges" állatokról? És hogyan lehet rajtuk segíteni, mi módon?
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11808 Dátum: 12 márc 19, 21:50:03 » |
|
Valaki a kedvenc előadómat köpködi vagy engem fikáz, nekem ettől miért kéne haragra gerjednem? Megsérteni nem lehet, csak megsértődni. Nem lehet bántani egy olyan embert, akinek tiszta a lelkiismerete. Akit lebuzizok és ő benne ez bármit is befolyásol az arra utal, hogy az egója uralja őt, nem pedig ő uralja az egóját... az ember attól különbözik az állattól, hogy van tudata. Sajnos az emberek tudattalanok, úgy lehet legtöbbjüket befolyásolni, mint az állatokat. Mintha lenne rajtuk egy ki-be kapcsoló gomb, azt váltasz ki belőlük, amit akarsz. Megdicséred, büszke lesz magára, dagad a melle. Más pedig pont az ellenkezőjét teszi, mert szerinte rossz munkát végzett, most a kedve a béka segge alatt van. Hiába van ruha a legtöbb emberen, attól még nem ember. Egy ruhában járó állat, semmi több.
Csak hozzátettem, hogy ne szégyelljük kimondani a véleményünket. Ezzel az érdeknézős dumával, hogy nem akarsz senkit megsérteni nem vezet sehova. Ezért szoktak az emberek idióta és semmitmondó dolgokról beszélgetni, mint például az időjárásról, mert nem alakulhat ki közötte vita. "Szép napos ma az idő" - tények, nem lehet velük vitatkozni... semmi értelme nincsen, fent tartja a látszatot. Ha valóban segíteni akarsz valakinek, akkor nem azzal segítesz, hogy nem mondod ki a véleményed, hanem pont azzal, hogy tükröt állítasz neki. Ha mellénéz vagy összetörik, az már nem a te hibád. Az alapból szar kapcsolatokat pont ideje lenne lezárni, hisz szarból nem lehet várat építeni..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #11809 Dátum: 12 márc 19, 22:03:53 » |
|
Stance te újabban felcsaptál valami lelkipásztornak vagy hittérítőnek?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11810 Dátum: 12 márc 19, 22:09:54 » |
|
Most hogy mondod, ezzel a szent dumával eléggé hangulatot rombolok. Mostanában annyit olvasok, hogyha valakinek nem sikerül kiöntenem a tapasztalataimat, akkor azt ki kell írnom. Egyrészt a tudatom mozog bennem, van egy olyan mellékterméke a tudatosságnak, amit úgy hívnak, hogy 'létezésszeretet'. Ezt egy aurának fogom fel, annyira túlcsordul bennem az élet, hogy muszáj megosztanom másokkal az örömöm, az igazságot, a szabadságom, boldogságom. Máskor pedig csak egy hamis énérzet dolgozik, amit ki kell üríteni, hogy megint tudjak meditálni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 19, 22:10:37 írta Stance »
|
Naplózva
|
|
|
|
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #11811 Dátum: 12 márc 19, 22:14:05 » |
|
Masashi, ez az ava meg ala ugye csak valami vicc? Remélem nem gondolod komolyan, Manson meg Rammstein után. Héj! Mi a gond a Rammsteinnel ?
|
|
|
Naplózva
|
Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #11812 Dátum: 12 márc 19, 22:21:17 » |
|
Vagy csak simán így próbálod erősíteni ezeket a dolgokat magadnak.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 19, 22:23:22 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #11813 Dátum: 12 márc 19, 22:21:35 » |
|
hamisjoe! A Rammsteinnel semmi gond sincs.
Stance! Aura? És milyen? Resist All +30%?
Na jó, abbahagytam.
Azt írsz ami csak jól esik, de tényleg olyan hittérítős a dolog. xD Az érdekelne, hogy miket olvasol.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #11814 Dátum: 12 márc 20, 00:52:18 » |
|
Igazad van hamisjoe, csak velem van egy nagy gond; néha nem a megfelelő hangnemet használom :-) ezért inkább most azt a taktikát folytatom vagy próbálom ki, hogy egyes dolgokról nem mondom el a részletes véleményem. Erre írtam a nem akarok senkit bántani... Na , mentem aludni, mindenkinek Jó éjszakát kívánok illetve holnapra (mára) szép napot :3
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 20, 00:57:01 írta Lilus »
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #11815 Dátum: 12 márc 20, 01:50:08 » |
|
Iron Maiden? Fanatism? Nos szerintem jó dolog ez, hogy teszel valamit az emberek lelki békéjét tekintetően. S akár még segítséget s kaphatsz nemes célod elérésében. Mi kárhozatba taszítunk mindenkit, így lesz sok sok kit megváltanod. Na jó annyira gonoszok azért nem vagyunk mi se... csupán mindezt a szeretet és jóindulat nevében hú ...ki mindjárt két óra
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #11816 Dátum: 12 márc 20, 02:40:36 » |
|
Hehe, a vélemények. Én általában mindenkinek egyenesen elmondom, a baj csupán az, hogy, 1.: akarva, akaratlanul, de olyan hangnemben mondok mindent, hogy szinte már, ahogy gördülnek a szavak a számból, és nézek a másikra, lerí rólam az az iszonyatos lenézés és az undor. Még, ha írásban is fogalmazok, akkor is egy akadékoskodó, mogorva embernek tűnök néha. 2.: Élő szóban ciki, mert 150cm vagyok, és 35kg, és olyan a hangom mint egy óvodásnak. Ilyenkor pedig jön az, hogy nem vesz senki komolyan, vagy mélységesen lenéznek amiért kinyitottam a számat, vagy csak megmosolyognak, hogy, hogyan is merészelek ilyeneket mondani... Úgyhogy általában nem is beszélek senkivel, csak akkor, ha muszáj. Mondjuk alapból tartózkodom mások kontaktusától, szóval szerencsére kevés ilyen helyzet van... hm. Viszont így nincs kinek kiadnom a felgyülemlett feszültségem. Ilyenkor sokszor úgy érzem, hogy felrobbanok. Ezért sem akarok éjjelente aludni. Elő jön, az az énem ilyenkor, aki rendbe akarja tenni a lelkemet. De nem talál hozzá kulcsot sose. A vége az lesz, hogy a fórumon zagyválok ismeretleneknek olyan butaságokat, mint most is. Ez olyan rossz. Aludni pedig nem akarok, egyszerűen nem megy.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 20, 02:42:04 írta Zizi100 »
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #11817 Dátum: 12 márc 20, 11:16:32 » |
|
Stance ez igaz, nem szabad bent tartanunk a véleményünket, de most annak pl mi értelme "Az/Ez Anime/Film/Zene stb sz*r.... " és ennyi. A vélemények fontosak, ha van mondani valójuk, most csak annyi hogy fikázzuk a másikat annak semmi értelme. Ha valaki csak ennyit mond, nem kell a másik félnek mérgesnek lennie, el kell fogadnia, hogy jó neki nem tetszik és kész, megpróbálhatja meggyőzni a másik felet, de a legtöbben annyira elvakultak, hogy nem fog sikerülni. Én eljutottam oda, hogy nem így vagyok ahogy Zizi, bár nem tudom voltam-e így valamikor, hogy az undor, a megvetés úgy halladszott belőlem, hogy mérges lesznek rám, hogy miért is nyitottam ki a szám. De ha az embernek számít az véleményed, akkor eleve más a helyzet, ha meg pl. egy ilyen fórumon írsz, leírod hogy a TH milyen, pl. Masashi lefogja sz*rni az egészet. Nem csak hogy a mondandónkra nem fog figyelni vagy fogja fel, de mivel ő boldog vele, nincs bele szólásunk. Így már az egész veszett ügy, és igazából értelmetlen. Hogy fikázzunk valakit, ne nyilvánítsunk véleményt (Minek?), hogy ha értelmes normális mondandónk van akkor meg fontos hogy ne tartsuk bent. Én a barátaimnak elmondom mi a véleményem, mert nem csak nekem fontos, hogy tudassam velük, de nekik is.
Szerk.: Olyan szép, a kertünkben van egy csomó ibolya már, meg a tulipán levelek is a felszínre jöttek... bár ezek túlélők, szerintem hamarosan ezeket is megeszik a vaddisznók. -.- Pedig annyi tulipánunk volt.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 20, 11:36:24 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #11818 Dátum: 12 márc 20, 12:55:21 » |
|
hm. nekem is néha a hangnemmel van problémám, főleg, ha valamit mondjuk utálok... Bár már jelenleg annyira nem , mert számomra már rég elásott csont. De nem látom most értelmét fikázni semmit... =) Most ilyen normális sugallatom van, hogy azzal nem jobb senkinek ha fikázom azt, ami másnak tetszik Masashi, visszatérve a tegnapi tc- témához, valószínűleg azért nem tudtál rendesen belépni, mert aki feltörte az admint bannolta a fél csetet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #11819 Dátum: 12 márc 20, 18:29:20 » |
|
Wooooow!!! 10.000 lájkolótok van! Gratulálok, gratulálok, szép teljesítmény, csak így tovább! Go, Naruto-kun! (Y)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 20, 18:30:17 írta hanii »
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
|