Ok ha nem sokat állok én is kuplungolok, de pirosnál nem. (mondjuk az sok várakozás mert szolnokon úgy megy kábé hogy pirosra vált, akkor a keresztforgalom kapja a zöldet, aztán a keresztforgalom balra kanyar kap pirosat a gyalogosok zöldet aztán talán végre amikor az utolsó nénike is átslattyogott megkapod a zöldet. Amikor balra kanyarodsz és mondjuk valami miatt lefullad az autód akkor meg szívtad a zöldet. (mazsola koromban megtörtént még az első egynéhány forgalmi órámon
) )
Szia A-chan!
" kanyarnál nem adsz gázt? :O" ezt tanítani? :O előtte kell lassítani de amikor már benne vagy akkor adj egy kis gázt mert sose végzel
Autópálya nekem túl gyors
és én városi forgalomhoz és sebességhez szokva majdnem felugrattam a falra előzéskor
(aztán persze már ment csak az elején volt KO de nem ugrattam fel
csak anyáék paráztak kissé
)
Amúgy ha én is látom, hogy már valószínűleg nemsoká vált akkor nem is állok le hanem lassítok gurulok aztán már mennek is az autók mert zöld lett és le sem kellett állnom
Nem tudom nooboknak de szerintem hülyeség noobozni (bocsánat Leage of Legends játék óta utálom ha nooboznak akárkit is
) A vezetés oktatás igazából csak az alapot tanítja meg. Mondjuk nekem elb*szták mert direkt elhúzták az egészet -_-" (igen inkább fizettem volna érte de tényleg...) De mondjuk ott kapsz egy alapot, amiből te kifejleszted, hogy hogyan is kéne.
Én jó taktikákat nevelőapámtól szoktam eltanulni, mert ha vezetek ő van mellettem és folyamatosan mondja. (igen ez többet ér mint anno az "oktatás"
) Ő is mondja hogy mekkora hülyeség 2esig lelassítani kanyar előtt. (ehh.... 80on bevenni egy kanyart Szegeden?
)