24 nov 16, 17:30:15 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 775 776 [777] 778 779 ... 902
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma topic 8  (Megtekintve 1354855 alkalommal)
0 Felhasználó és 14 vendég van a témában
STM
Shinobi no Megami
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #11640 Dátum: 12 márc 14, 18:27:11 »

Az öltöny szerintem tök kényelmes. Bármilyen időben. Ha nagyon meleg van, max a vállaimra veszem a zakót, és kész.
Naplózva
Zizi100
ANBU Kapitány
*

Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!

« Válasz #11641 Dátum: 12 márc 14, 18:54:13 »

Én is rühellem mikor ki kell öltözni, sokkal jobb a laza ruha! Nevet

Néptánc? A bátyám a városi fúvószenekarban van benne, és sokszor egymás után jön a műsoruk a néptáncosokkal.
Valahogy annyira megnyugtató és szép nézni őket.  Pontosan
Csak sajnos nem értékelik ma már se a fúvósokat, se a néptáncosokat. Mindenhol a mazsorettesek és valami ramaty hipp-hopposok a menők. Mindig az van mikor a fúvósok, meg a néptáncosok lépnek fel, hogy a tömeg oszlik, ide-oda mászkál, és néha összesúgnak, hogy "remélem hamarosan vége lesz". Egyszerűen nem értem, hogy tudtak így kicsorbulni az emberek. Neeem Persze nem azt mondom, hogy kötelező szeretni, de legalább egy kis tisztelet...
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 14, 18:55:16 írta Zizi100 » Naplózva

Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!!
- Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo*
Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
A-chan
Elit Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

(†ㅍ_ㅍ)૭°

« Válasz #11642 Dátum: 12 márc 14, 19:14:12 »

De jó neked Lille! Nevet Én is szeretnék ilyesmiben részt venni. :3 Amióta nem vagyok annyit otthon, az összes népi fesztiválról/eseményről lemaradok. >.<# Pedig a fél család benne van mindig az ilyesmi szervezésében.
Ez meg a kereszttestvérem férje. Ma tette fel a képet. Irigy vagyok rá. >.<# http://i44.tinypic.com/hrwsjn.jpg

A mi városunkban a néptáncosok meg vannak becsülve, mivel elég sok turista jön az általuk szervezett "fesztiválokra". ^-^
Naplózva

Lille17
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #11643 Dátum: 12 márc 14, 19:33:34 »

Tia, jelenleg én is irigy lettem, pedig ez nem fordul elő gyakran. *.* Kár, hogy errefelé nincs ekkora szervezettsége a különböző csoportoknak, de ha mégis lenne valamilyen lehetőség, az fantasztikus lenne.

Zizi, a bányászzenekarban , szimpla fuvolazenekarral meg tánccal is léptem fel ilyen fesztiválokon, tudom milyen a dörgés. Néha a közönség tényleg nem a legkulturáltabban viselkedik, de általában nem ilyenhez volt szerencsém. Ha pedig mégis ez történik, akkor át kell adnod azt az örömet amit akkor érzel amit játszol, és máris figyelni fognak rád. Amint látják az élvezetet rajtad, hogy szereted amit csinálsz, máris érdekelni fogja őket a dolog, ez is mint az ásítás, átragad. Nem tehetnek ellene.  Nevet
Naplózva

A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)

~Tündérkeresztanyám: Nikkie~
 ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~
 ~Testvéreim: A-chan, Loah
 ~Mesterem: Ritli-sama~
 ~Tanítványom: hanii ~
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #11644 Dátum: 12 márc 14, 21:35:24 »

Bányász Himnuszt is szoktátok játszani?
Annak annyira szeretem a szövegét, meg meg is kellett tanulnom.
Persze a Gépész az szebb. Nevet
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Đestri
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

Azért a remény hal meg utoljára, mert ő a gyilkos.

« Válasz #11645 Dátum: 12 márc 15, 00:03:24 »

Engem a ruhám miatt majd nem kiállítottak a sorból,mint mindig.
"Ez max discoba vagy színházba megfelelő viselet,,...
igen azért mert a fehér blúz kék csíkos ami alig látszik,és mert a nadrág ami rajtam van fekete szatén és picit gyűrt jellegű direkt...ha valaki így megy bulizni az picit fura szerintem Nevet vagy lehet hogy az igazgató anno így járt szórakozni smirksweat az is meg eshet hogy csak én vagyok hülye...aminek nagy az esélye,de mások is "ilyesmi,, ruhákban jelentek meg,sőt.....o.o nem tudom miért találnak meg engem mindig :'D pedig alacsony is vagyok xd
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 15, 00:05:15 írta Đestri » Naplózva

Ami két mondatnál hosszabb, az hazugság.
hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #11646 Dátum: 12 márc 15, 00:06:04 »

Mi van te surmó rég láttalak itt. ikszdé
Nálunk évnyitóra meg évzárókra farmerba szoktak jönni direkt, hogy hazazavarják őket. smirksweat
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
Đestri
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

Azért a remény hal meg utoljára, mert ő a gyilkos.

« Válasz #11647 Dátum: 12 márc 15, 00:24:40 »

Jah már nem kockulok,de így unatkozom este Nevet ide jöttem magányomban xd leírnám az életem de áhh kidobnának offolásért :'DDD
oké engem meg igazgatóival zavarnak haza xd bírom h nem jöhetek szoknyába,és nem jó neki az a naci,hát bakker vegyen nekem ha nem tetszik Nevet szoknyát nem vehetek fel van 4 ünneplő is,naciból az az egy van ami ünneplő jellegű...és nem tetszett :'D a blúzomba meg ne szóljon bele mert az egyik tanárnak is csíkos volt mellesleg neki piros csíkos....^^"
Naplózva

Ami két mondatnál hosszabb, az hazugság.
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #11648 Dátum: 12 márc 15, 00:28:50 »

Nálunk kb. mindneki csak ünnepségre öltözött át, legalább is a lányok. Én is csak átvettem a matrózblúzt és kész, nem vacakoltam szoknáyval 20 perc  miatt xD Na meg csak 5 óránk volt (igazából 4) és a 6. órában volt az ünnepség.
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
hanii
Uchiha Madara
*

« Válasz #11649 Dátum: 12 márc 15, 00:41:54 »

Jaj a ballagáson majd èn is passzírozhatom bele magam a szűk szoknyákba.xd Már alig várom.x'd
Naplózva

Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Szeretet
STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #11650 Dátum: 12 márc 15, 00:51:50 »

Nálunk kb. mindneki csak ünnepségre öltözött át, legalább is a lányok. Én is csak átvettem a matrózblúzt és kész, nem vacakoltam szoknáyval 20 perc  miatt xD Na meg csak 5 óránk volt (igazából 4) és a 6. órában volt az ünnepség.
Te ilyeneket hordasz?  Eddig olyasmi ruhát képzeltem rád, mint ami Greed 2.0-n van ikszdé
Naplózva
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #11651 Dátum: 12 márc 15, 00:54:17 »

Ami a kiöltözést illeti, én szerettem azt, hogy az ilyen ünnepnapokon a csajoknak a suliba ünneplőben kellett jönnie, mert szerintem tök jól néztek ki benne. Nevet
Pont pár hete mondta ezt egy régi ismerősöm.
Én régebben utáltam kiöltözni (alsós koromban), de valamiért mostanában szeretek (lehet mert már nem kötelező xD). Én alapból szeretem a szoknyákat így azzal nincs gondom, hogy felvegyek ilyenkor egy feketét, bár mostanában a legtöbb lány gatyát vesz fel. Így is alapból mindenki nadrágot hord, nem értem miért nem képesek szoknyát felvenni, vagy ha igen akkor p*csa szoknya, de akkor meg azért hisztiznek hogy nem tudnak leülni mert kilátszik mindenük...  Lesütöttszemek

Egyébként Lille nem semmi, és tiszteletre méltó amit csinálsz, főleg hogy az ilyen szokások kezdenek elhalványulni.
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 15, 01:01:29 írta Minagi » Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #11652 Dátum: 12 márc 15, 08:44:33 »

Ha már március 15.-e van, akkor emlékezzünk is meg róla. Mosolyog

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=wjOjiPFTME0" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=wjOjiPFTME0</a>

Naplózva
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Zero Division

« Válasz #11653 Dátum: 12 márc 15, 09:11:30 »

Én egy jó kis állatkertezéssel üneplem a párommal a nyiregyen, csak ne hogy bezárjanak akkora állat vagyok.. xD
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
hanii
Uchiha Madara
*

« Válasz #11654 Dátum: 12 márc 15, 10:52:20 »

Minagi, ők legalább nyavalyognak emiatt, nálunk direkt olyanokat vesznek föl, hajolgatnak, szétterpesztett lábakkal ülnek... -.-"
Naplózva

Szeretet
Oldalak: 1 ... 775 776 [777] 778 779 ... 902
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins