Szegény Aes!
Bár semmit nem használ az ég egy adta világon, de küldök neked egy virtuális puszit.
(dö nem úgy!
) És nem vagy elátkozva!!!
Sok sikert annak akinek előadása lesz holnap! És én is nagyon örülök a hosszú hétvégének!
Holnap nekem is biológiából kell főként tanulni. Annyira rühes egy tantárgy, Bogikám, visszasírom a kicsi verebeket!
A történelmet csak akkor szeretem, ha érdekel is az, amiről olvasok. Egyébként elolvasom 2x az anyagot és 5-ös. Tehát ilyen szempontból szeretem.
A földrajz pedig az utóbbi 2 évben, mostanában katasztrófa. Össze vissza, teljesen részletekbe merülő fis-fos.
A kémia jó, a fizika se annyira rossz, csak nehezek a szabályok. Mind1. Taxus Baccata.
Nemzeti múzeum? Tőlem 200km távolságra van. :S Állítólag sok érdekes dolog van ott, de valahogy eddig minden budapesti múzeum kimaradt az életemből.
Pedig szeretem a múzeumokat. Meg az állatkerteket. Szegeden fogtam a kezembe siklót, meg óriás csótányt. Tök cukik voltak.
Sőt még ilyen nagy ronda békát is lehetett simogatni.
Nálam eddig az a best.
Múzeumból nem mondok olyat, hogy melyik volt a legjobb, mert kevésben voltam, de a hódmezővásárhelyi múzeum legrosszabb kategória terén nálam eddig még viszi az aranyérmet.
ui.: Most zúzok! Sziasztok! xD