hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #11595 Dátum: 12 márc 12, 21:22:50 » |
|
Jade? Én őt is nagyon bírom. Ő meg Cat a kedvenceim. De André-t is csípem. No meg Beck. <3 Robbal is elvagyok, de azt bírom amikor Rex beoltja. Tori valamiért idegesít... Nem tudom megmondani, hogy miért. De végülis.. Vele is megvagyok. De ez lehet hogy már nagyon off.. Át kéne menni vele.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #11596 Dátum: 12 márc 12, 21:25:17 » |
|
Igen, még csak annyit: Rexet nagyon szeretem, mert nagyon bunkó.
|
|
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #11597 Dátum: 12 márc 12, 23:20:47 » |
|
Én maximum macska lehetek, úgyhogy nem rokonom szegény. Remélem, sértetlenül előkerül.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #11598 Dátum: 12 márc 13, 05:56:48 » |
|
Sziasztok! Pff, de korán keltem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #11599 Dátum: 12 márc 13, 06:35:35 » |
|
Szia! Na de miért keltél ilyen korán?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #11600 Dátum: 12 márc 13, 06:42:03 » |
|
Határidős melóm van, amit ma be kéne fejezni, lehetőleg még délelőtt, most azzal szenvedek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #11601 Dátum: 12 márc 13, 12:52:04 » |
|
tia...ismerős...asszem a Karibtenger kalózai 2-ben volt az őrült jósnő én bírtam
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 13, 17:13:59 írta ^^ »
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #11602 Dátum: 12 márc 13, 21:16:31 » |
|
Jaj, hál istennek már csak holnap kell menni suliba ezen a héten. ^^ És 2 nap szabadság. Nem mintha olyan sok lenne, de nekem még ez is kész örömet okoz. Aztán már csak kb. 3 hét a tavaszi szünetig. *.* (Most úgy beszélek mint egy optimista, de persze nem vagyok az... >.<"xd) Szurkoljatok, holnap lesz a március 15-i műsor, nehogy elszúrjuk már.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #11603 Dátum: 12 márc 13, 21:20:14 » |
|
Sikerült Aes? Úh sok sikert hanii, utálom azokat a műsorokat, unalmas már számomra, de szurkolok neked, hogy ne szúrjátok el. Én ma voltam Pesten a Nemzeti múzeum előtt, és kész óvoda volt ott. Najó, simán alsósok voltak, kis aranyosak, a tanárok, sok iskolából elhozták őket oda, meséltek nekik stb, aztán játszottak, némelyik csapat. De tök jó volt ott, igaz még nincs olyan szép zöld fű, de olyan szép idő volt, nagyon élveztem.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 13, 21:21:26 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #11604 Dátum: 12 márc 13, 21:28:30 » |
|
Köszi, igyekszünk majd.^^ Már én is nagyon unom, nem tudom hanyadszorra szerepelek ilyen sz~rokban. Nemzeti múzeum? Hú de rég voltam.^^ Talán utoljára én is kisiskolás koromban jártam ott.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #11605 Dátum: 12 márc 13, 21:30:42 » |
|
Hajrá, hanii! ^^ Nálunk is lesz ilyen műsor, de csak az énekkarosok adják elő. Ha meg nem szeretnél ezentúl ilyenekbe szerepelni, szerintem szólj.
|
|
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11606 Dátum: 12 márc 13, 21:36:42 » |
|
Jhaj, Nemzeti Múzeum. Anya szinte kijelentette, hogy kész, mi megyünk oda csütörtökön. Kíváncsi vagyok, milyen tömeg lesz előtte/benne, meg úgy általában a múzeumoknál. Elvégre az ünnepnap alkalmából elvileg mindegyikbe belépni ingyenes... (és nekünk van erre napra tiszteletjegyünk, ami ingyen belépést biztosít, paff )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #11607 Dátum: 12 márc 13, 21:38:29 » |
|
Sikerült Aes? Sikerült bizony, de csak azért, hogy estére kiderüljön, ingyen csináltam. Hát, az élet azért nem kicsit szopás, szerintem tényleg el vagyok átkozva.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #11608 Dátum: 12 márc 13, 21:43:34 » |
|
Én nem megyek semmi ilyesmire, az ilyen helyeket tömeg nélkül szeretem, plusz nem érdekel engem ki hogyan fényezi ott magát, meg a napot, mindig ugyan azt mondják. Ingyenes elvileg. Meg elmentem a Gödörbe is, ott piknikeztünk a nővéremmel ... mikor nevezték át Akváriummá? Aes, ez elég szomorú, sajnálom. És nem vagy elátkozva -.-' csak sz*r helyzetekbe kerülsz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #11609 Dátum: 12 márc 13, 21:47:17 » |
|
Szegény Aes. Bogi, mostmár hiába szólok, nem lesz több műsor. xD De amúgy szeretek szerepelni, meg a próbákon is mindig szétröhögjük az agyunkat, csak a sok próba már fárasztó olykor-olykor, sok mindent csinálhatnék helyette, pl.: alvás. Ballagási műsor lesz még, dehát értelemszerűen abban én már nem veszek részt, állítólag majd lesz egy felolvasásom, egy búcsúzószöveg a tanárok és a diákok részére. De az még belefér.^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|