Nem fogjátok elhinni, de ma itt volt 5 japán egyetemista lány, 19-20 évesek, valamint 2 tanár, és nekünk, külön japánra járóknak az volt a feladatunk, hogy vezessük őket körbe a városban!
Ez egyszerűen elképesztő! ^^ Annyira aranyosak voltak! Nagyjából 150-160 cm között, ( az egyik barátnőm pont akkora mint ők,
ezért egy kicsit irigykedtem is rá

)
Név szerint: Yuka, Yuki, Yui, Junko, és Marina. A tanárokat sajnos nem tudom.
Yuka olyan mint a másik barátnőm, mindenen nevet, ( együtt röhögtek végig ) Yuki olyan mint én, állandóan fotóz, utána meg a fut a banda után

.
Yui mindig Yukával van, Marina a harmadik barátnőmmel barátkozott, és pont az én ellentétem.
( már csak azért is mert gyönyörű

)
Junko is rám hasonlít kissé, eléggé szerény.
Nos, én már 1 hónapja nem tudtam japánt tanulni, szóval a kommunikációs képességeim a mínuszokban jártak, de azért na...
Viszont a tegnap délutánomat teljes egészében a rajzolásnak áldoztam, és nekik adtam ajándékba!

Az arckifejezésüket ahogy örültek és csodálkoztak, nem hiszem hogy el tudom feledni...
( nem mintha olyan jól rajzolnék )
Elvittük őket a kastélyba, a Balcsihoz utána pedig meghívtak ebédelni! ( nahát arról jobb nem is beszélni

)
Ott ők is adtak nekünk ajándékot, kaptunk 4-féle japán chipset ( darabja kb. 10 g -os

) egy csomag papírszappant,
egy japán kendőt, és egy csomag EREDETI JAPÁN origami papírt! ^^
Imádtam ezt a napot és a velük töltött időt, remélem lesz még ilyen alkalom!