24 nov 16, 23:46:18 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 745 746 [747] 748 749 ... 902
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma topic 8  (Megtekintve 1355817 alkalommal)
0 Felhasználó és 11 vendég van a témában
Sabaku
Shinobi no Megami
*
Nem elérhető Nem elérhető

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #11190 Dátum: 12 feb 27, 15:25:09 »

Én a Moszkva teret (illetve már a Szél Kálmán teret -_-") imádom xD Több a csöves, mint a hely o.O Gólyabálomon az volt az én csapatom feladata, hogy csövesnek öltözve gyűjtsünk aláírást valami hülyeségért ikszdé Barátnőmék meg tatának öltöztek Mechwart ligtnél. Asszem az volt a tárgy hogy 'Ne tiltsák be a miniszoknyát', ami azért is WTF, mert ki akarná? Mesélték, hogy egy vén tata azt súgta oda a fiúknak, hogy 'be ne tiltsák, akkor nem lehet sz*pni-ny*lni' ikszdé Meg hasonló sztroik, ha valakit érdekel leírom az összes aláírásgyűjtős regét.

Aes, pontosan mi történt? 0.O
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #11191 Dátum: 12 feb 27, 16:51:06 »

Apa is ezt mondogatja nekem, hogy az orosszal még sokra megyek, meg is fogadtam a tanácsát, végül csak azt jelöltem második nyelvnek.. (:
Ezek nem semmi történetek. O.o" Aes, mi történt pontosan?

Én Görögországot imádom, egy csomó néger árus mászkál a parton, és ha csak két másodpercig rajta tartod a szemed, máris odamegy hozzád, és lekoptatni sehogyan sem tudod, csak ha nagyon határozottan rászólsz, hogy NOOOOO!! vagy ha gyorsan elfordulsz és valami mást kezdesz el csinálni (én mindig elővettem a telefonom és úgy tettem, mint aki beszél ikszdé ). Az olasz néger árusok még rosszabbak, azok megvárják, amíg leteszed a telefont. ikszdé
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #11192 Dátum: 12 feb 27, 17:59:04 »

Na most már talán le tudom írni, már lenyugodtam annyira, mert előtte tuti áthágtam volna a szabályzatot pár ponton, annyira ideges voltam. Még most is úgy érzem, hogy a legszívesebben nekilátnék a... szóval annak. Egyesével.  Ördögi

Amúgy csak a szokásos dolog, sajnos ez már szokásosnak számít ebben az országban. Dohányoztam az Árkád (bevásárlóközpont) bejáratánál, csak én voltam ott, meg két tudjukmi. Az egyik odajött, adj egy cigit szöveggel. Mondtam neki, hogy nincs több, csak ez az egy van. Erre elkezdett kötekedni, hogy biztos van több is, meg a k*rva anyámat stb. Én meg hajtogattam, hogy de nincs, és, hogy hagyjon békén. Közben igyekeztem mozgásban maradni, hogy ne jöhessen túl közel, meg az ajtó felé mozogtam, üveges nagy ajtó, hogy ha valami mégis kitörne, akkor hátha valaki meglátja, és besegít, biztonsági őr pl. Az meg egyre agresszívabb lett, mondta (vagyis ugatta, beszélni az emberek szoktak), hogy ürítsem ki a zsebeimet, meg mutassam meg a táskámat stb. A végén meg már azt követelte, hogy adjam neki azt, amit közben szívtam. Megfordult a fejemben, hogy bevágom a cigit a kukába, és inkább bemegyek, de az azért elég égő lett volna. A végén elszívtam a cigit, az meg beugatott még egyszer, hogy "egy szar cigiért nem verekszek, ha lenne nálad egy tízezres szarrá vernélek", aztán elment. De közben olyanokat mondott. Tiszta megalázó szövegeket, állandóan csicskázott, meg büdösmagyarozott... persze be is szartam, de ugyanakkor nagyon ideges is lettem. Persze jó, hogy megúsztam fizikai erőszak nélkül de akkor is. Az én felfogásom szerint egy ilyennek itt se lenne szabad lennie, nem hogy megszólítson egy magamfajtát, anélkül, hogy kérdeznék. És akkor még ilyen stílusban beszél velem... annyira megalázó volt. Iszonyúan kiakadtam, a gyűlöletem pedig sose látott mértékeket öltött az eset után. Remélem egyszer még fegyvert kovácsolhatok belőle. És egy csomóan meg ezeket védelmezik, hazudoznak mindenfélét, hogy mosdassák a bűnözőket...
Naplózva
Loah
ANBU Kapitány
*

« Válasz #11193 Dátum: 12 feb 27, 18:26:29 »

Szomorú, de sajnos az is, hogy nem lehet nyíltan beszélni róla mert 1, az itteni a fórumszabályzat tiltja, 2, a törvény is.
Naplózva
Manesz
Osztag Vezető
*

Akatsuki Akatsuki

Életművész

« Válasz #11194 Dátum: 12 feb 27, 21:18:38 »

Aes, megértem, én például a hiperpigmentáltak miatt "lángszórót" meg önvédelmi kést tartok magamnál... Mostmár ugyanis önvédelem mértéke teljesen független lehet a támadás mértékétől, tehát ha tégedet meglök, akár agyon verheted, önvédelemre hivatkozva.
Naplózva

Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #11195 Dátum: 12 feb 27, 21:27:21 »

Meg kell tanulni meglátni a jó oldalukat. Ha nem látja a szemedből a megvetést és a félelmet ő sem viselkedik így. Hozzám is jöttek így, hogy ki akartak rabolni, de egyszerre voltam velük udvarias és határozott (Határozott = Üss először te és élvezettel törlek össze tekintet.) és csak ők érezték hülyén magukat és elmentek. A barátomra szálltak rá jobban, mert ő határozatlan volt. De végülis lerendeztük a helyzetet és szinte "haverokként" váltunk el. Azért ez erős túlzás, de olyasmi. Nevet
Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #11196 Dátum: 12 feb 27, 22:35:08 »

Gdat! Kösz a jó tanácsokat. Mosolyog Nálam sajnos ez nem működött. Egyszer hallottam erről, hogy náluk általában ha nem nézel a szemükbe az a megvetés, a lenézés jele. Én meg ugye nem néztem a szemébe, mivel nem akartam rá kihívó hatást tenni. (Nálam az inkább a kihívás jele.) Helyette azt sugároztam amit valóban éreztem (megvetés, gyűlölet, félelem), és ezek mind inkább csak felpaprikázzák. (Végülis érthető okokból) De azt értem miről beszélsz. Nevet
Ami meg a bunyót illeti, erősebb volt nálam, ezt azonnal fel tudtam mérni. Megfordult a fejemben az is, hogy inkább kezdeményeznem kéne, mivel az addig viselkedésemből erre nem számíthatott, így a hirtelen támadás nagy előnyt jelentett volna, úgy talán el tudtam volna kapni. (Ha a társa nem avatkozik be, ketten voltak, de a másik csak messziről figyelt, és néha odaszólt a haverjának, hogy hagyja, nem ér annyit.) Ezt azonban inkább kihagytam, mert azért igencsak kétes lett volna a kimenetel, plusz ugye az azért már nem annyira önvédelem. (Vagyis igazából az, de ezt a tisztelt bíróságnak is el kell magyarázni. xD)

Manesz, azért ez így nem működik. Elvben valóban lehetséges, de ez a jogalkalmazásban azért másként néz ki. Ha lett volna nálam mondjuk egy kés, azért a bírót bizonyára érdekelte volna, hogy miért hordok kést magamnál, főleg úgy, hogy baja is esik tőle valakinek. Plusz lehet nála is van, és jobban bánik vele. Ebben az esetben meg ha már előkerül a bicska, sokkal jobban megszívhatom, mint ha "csak" pofozkodás történik. Igazából a kés csak akkor ér valamit ha nagyon jól tudod használni, és nagyon magabiztos is vagy. Akkor valóban hasznos önvédelmi eszköz. De itt megint odajutunk, hogy minél jobban és magabiztosabban használod, a bíró annál inkább érdeklődni kezd. És ne feledjük azt sem, hogy ha van egy másik hasonló is ott, az azonnal esküdözni fog, hogy a haverja csak egy cigit kért, erre te náci jelszavakat üvöltve vetetted rá magadat vérben forgó szemmel a békés kéregetőre. Ebben hihetetlen rutinjuk van, vagy ha mégse, akkor majd az ügyvédjük megtanítja nekik.

Persze ez amit csinálnak (én hiénázásnak nevezem) viszonylag ritkán vezet tettlegességhez. Általában csak mászkálnak fel alá, keresnek egy áldozatot, és ha sikerül fogni valakit, arról lehúznak némi pénzt, egy telefont, vagy épp egy cigit (bár ez utóbbi inkább csak ürügy.) Én is simán ott szívtam meg, hogy amikor kimentem, akkor pont senki se járt arra, ideális lehetőség. (Összesen egy faszi ment el ott ez alatt a pár perc alatt, aki ahogy az lenni szokott, amint meglátta, hogy valami akció van, azonnal hiperűrsebességre kapcsolt, és oda se nézve bemenekült az áruházba. B*ssza meg azért valamelyik biztonsági őrnek szólhatott volna.)
Naplózva
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #11197 Dátum: 12 feb 28, 09:38:48 »

Arra kelek hogy zuhog a Hó! Csodálatos, de tuti hamar elolvad. Bár hiába néztem tegnap időjárásos oldalakat, sehol sem említették ezt.  

Nos Aes ez nagyon durva. Főleg az hogy néha elég vételen vagy, hisz te attól még egyedül voltál, ha támadásra került volna sor, viszont neki meg ott voltak persze a haverjai, akik lehet eleinte nem kapcsolódnak bele, de bármikor megtehetik. Igen a cigi kérés ürügy legtöbbször (úgy nagyon nagy arányban), de basszuskulcs hogy az ember nem szívhatja el, és nem tudja felfogni hogy "Nem akarok tőled semmit, Húzz már el innen!" , most komolyan mi értelme ennek a kötözködésnek, én ezt soha nem tudtam felfogni.
Hogy egymás szemébe néztek ilyen szituációban, szerintem természetes hogy ez a kihívás jelének gondolod, ugyan is az állatoknál is így van ha bele gondolunk. Mosolyog
Jogosnak tartom hogy úgy nézed hogy ha bíróság elé kerülne hogy jönnél ki belőle, de az élet nem mindig ilyen, és nem lehet mindig így figyelni.
Hogy kés legyen nálad, az lehet az embernek jó, mert azt hiszi biztonságban van (Nálam mindig van egy bicska egyébként) de ha ilyen szituációba kerülsz akkor nem biztos hogy jó ha van nálad kés, főleg ha nem vagy határozott, és csak azt látni rajtad hogy mindjárt kiesik a kéz a kezedből annyira remegsz.

Ami a bunyót illeti, velem volt hogy ágyékon rúgtam valakit (ebben jó vagyok ikszdé Kúl) mert kiakart rabolni, de utána nem vártam meg hogy felkeljen. Elég nagy gyenge pontja az a férfiaknak, és ha nem számítanak rá főleg akkor nagyon hatásos tud lenni.  

Nos meg hogy az a férfi nem szólt az őrnek. Tudod lehet azt hitte a csávó csak barátkozni akar. Nyelvesít Nem kell mindig rosszra gondolni egyébként. De jogos hogy legalább szólhatott volna egy őrnek, hogy nézzen ki néha hogy legalább meg vagy-e még. Mosolyog

Az én kicsi városomban nincsen gyakorta ilyesmi, sőt (de Pesten gyakran vagyok) mégis valamelyik este már nagyon sötét volt megyek haza fele, elmegyek egy fehér furgon mellett, ami onnantól hogy elmentem mellette, előrébb ment egy métert, és mindig mikor utolértem előrébb ment egy métert, és ezt játszottuk... egy ideig. Hogy is mondjam, számomra kissé ijesztő volt. Nem ismertem, nem tudtam ki volt, és féltem hogy a  végén valami történik, de végül befordultam, hogy a hegy fele menjek és nem követett onnantól.

Meg ez nem ilyen... de akkor már elmesélem. Még kicsi voltam, általános iskolás, megyek haza, és egy fekete furgonból (látjátok, szeretnek a  furgonok ikszdé) elsőnek egy Nagy kopasz ember szólít meg hogy "Héj, haza vigyelek?" Mondom nem köszi, aztán kinézz a hátsó ablakon még egy ijesztő kopasz ürge, hogy "Naa, ne aggódj, pattanj be" Mondom nem köszi. Aztán valahonnan egy másik ijesztő kopasz nézett ki hogy menjek már velük. De a sok nem után és hogy nem figyeltem rájuk békén hagytak.
Lehet tényleg kedvesek akartak lenni és haza vinni, de őszintén, ez egy kislánynak nagyon ijesztő szituáció.

Ej nem írtam ide mielőtt elküldtem volna. -.-' Hogy remélem azért most már megnyugodtál Aes! Vígasztal
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 28, 09:44:24 írta Minagi » Naplózva

Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #11198 Dátum: 12 feb 28, 10:27:32 »

Minden oldal írta, hogy havazni fog. Én tudtam is itthon jól kiröhögtekxD Erre tessékxD van vagy 5-10 cmxD
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

« Válasz #11199 Dátum: 12 feb 28, 10:34:38 »

Nekem esőt írt a köpönyeg.hu -.-' bár bevallom, nem olvastam át figyelmesen, mert közben beszéltek hozzám. Csak kéne venni megint sót. Bár a múltkor jól felsóztam az utat, remélem még meg maradt.
Tessék kiírni a hírekbe ahova most már csak ez van írva - | -  ...Nevet Akkor mindenki fel tud készülni lelkileg és te oda tudod írni "MEGMONDTAM!".
Naplózva

Aemy
Naruto-Kun Csoport
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Chokolate Sisters fele

« Válasz #11200 Dátum: 12 feb 28, 10:40:18 »

Egész Pesten havazik. Nevet
Tilos a sózás.  Pojén
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 28, 11:52:16 írta Aemy » Naplózva

Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! Ámor BLOG
Xapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és  Csibe
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #11201 Dátum: 12 feb 28, 11:35:42 »

Náunk van 10 cm hóXD Szal igen fog^^.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Sarlatán

« Válasz #11202 Dátum: 12 feb 28, 11:55:33 »

Itt is havazik.

Huhh Mini még jó hogy nem raboltak el. 2x is. >.<# Én tuti összecsináltam volna magam ha követ egy furgon. O_o És ha hirtelen berántanak és elvisznek? Jujj... Technikai KO Túl sok bűnügyi dok filmet láttam, hogy tudjam mi fog akkor történni. smirksweat

Amúgy Mini asszem te írtad de nem biztos a kaposvári dolgot. Hát ismerősöd nem tudom milyen környéken lakhat, de én is egy olyan helyen, amerre elég sok a tudjukki de még sosem volt semmi incidensem meg a családomnak sem. Na jó bátyámtól elloptak egy távcsövet, de az már vagy 15-20 éve volt. Gondolkozik Persze azért sose érezheti magát az ember biztonságban este, mert kitudja mikor találkozik egy hazafelé botorkáló részeggel vagy ilyesmi... Ja meg volt olyan, hogy szomszéd kertjéből loptak. Meg olyan is, hogy unokatesómékhoz bement egy és unokanővérem férje vette észre és úgy megverte mint a lovat, hogy mit keres az udvarukban. ikszdé Ejj... Azért vannak dolgok itt is de szerintem nem durvábban mint máshol.

És Aes mázlid volt, hogy ennyivel megúsztad miután eddig maceráltak. :/
Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

« Válasz #11203 Dátum: 12 feb 28, 12:28:32 »

Ne is mond, anyukámnak alig mertem elmondani anno mind a két esetet, nehogy még jobban halálra aggódja magát. Én is láttam egy párat... de még nem következett be hogy levágjuk a hajam, és fiúsan nézzek ki, hogy ezeket elkerüljem. Nevet

Igen én írtam. Olyan édes hogy mindenki "tudjukkinek" mondja ikszdé ezen mindig nevetnem kell és akaratlanul Voldemort jut az eszembe. Nos nem tudom, lehet ez a csávó egyszerűen csak rossz helyen van mindig rossz időben, és vonza a bajt.  smirksweat
Nem azt mondtam hogy durvább lenne feléd mint máshol, mivel nem is voltam ott, így ne is tudok erről nyilatkozni, de minden városban vannak olyanok amiket leírtál.
Naplózva

Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Sarlatán

« Válasz #11204 Dátum: 12 feb 28, 12:33:32 »

Mondjuk most eszembe jutott egy "vicces" eset. Nem tudom az elkövető kilétét, hogy tudjukki-e vagy sem de azért elmondom. >.<#
Keresztanyámékkal esett meg. A lányuk esküvője volt és míg a lagzi miatt távol voltak kirabolták a házukat. smirksweat Hát azért elég kemény lehet, hogy hazaértek a lagziról (ami amúgy is rengeteg pénzbe fáj) és azt látod, hogy a ház fel van dúlva... smirksweat Ennyit a buli hangulatról. ikszdé
De rohadt nagy szemétség, hogy látták ugye a nagy felhajtásból, hogy "ó itt ma esküvő lesz", tudták hogy nem lesznek otthon és betörtek... Technikai KO

Amúgy én nagyon szeretem az olyan dok filmeket nem tudom miért Nevet Egy csomót megnéztem, rá voltam függve az ID Discovery-re. ikszdé De a mostani tv csomagunkban nincs benne a csatorna. Sír
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 28, 12:34:48 írta Ritli » Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
Oldalak: 1 ... 745 746 [747] 748 749 ... 902
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins