24 dec 03, 00:12:43 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 744 745 [746] 747 748 ... 902
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma topic 8  (Megtekintve 1378686 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
heo
Shinobi no Kami
*
Nem elérhető Nem elérhető

Fényhozó

« Válasz #11175 Dátum: 12 feb 25, 16:47:24 »

Gratulálok és sok sikert mindenkinek a további vizsgákhoz!

Egyébként, ha már az előbb kimaradt, akkor most írom, hogy...
Boldog Születésnapot Zer0-nak!
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #11176 Dátum: 12 feb 25, 16:49:25 »

Hú, ügyesek vagytok, csak így tovább!^^
Amúgy érdekes, mert a középfokú nyelvvizsga nehezebb az emelt szintű angol érettséginél. O.o' Én meg kb. pont fordítva gondoltam. ikszdé

Flexi, tuti menj el japánt tanulni, nagyon jó dolog. Pirul
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #11177 Dátum: 12 feb 25, 16:56:17 »

Boldogat!
Én jövőre kezdenék vagy újrakezdenék még valami nyelvet, ha már végre pesti koliba kerülök... de még húzós mert szakmai nyelvet is kéne tanulni... de lehet így csak gyúrok még az angolra és leteszek egy felsőfokot, mert nem néz ki elégnek a közepem... most néztem angol-szlovák szlovák nyelvismerettel már most elég  fajin állásokban tudnék elhelyezkedni Pesten ikszdé
Szívesen csinálnék még pár nyelvvizsgát... de egyrészt rágyúrni a már elkezdett nyelvekre se olcsó + még a nyelvvizsga Szomorú

Hát hanii az érettségi érettségi azzal a mai világan nem sokat érsz egy nyelvvizsgával azért többet Nevet szóval logikus

Ah elkénne kezdeni fizkémezni ikszdé Nemakarooooook xD

Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
^^
Uchiha Madara
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #11178 Dátum: 12 feb 25, 17:02:39 »

Boldogot Zer0 Nevet

hanii: igen nagyon elszeretnék Nevet amúgy annyira nem is nehéz. kivéve a kanjikat ikszdé na azokat szinte lehetetlenség megtanulni ikszdé
Naplózva

Loah
ANBU Kapitány
*

« Válasz #11179 Dátum: 12 feb 25, 17:12:22 »

Amúgy érdekes, mert a középfokú nyelvvizsga nehezebb az emelt szintű angol érettséginél. O.o' Én meg kb. pont fordítva gondoltam. ikszdé
Ez hülyeség. Az emelt szintű angol érettségi jóval nehezebb (valahol a középfokú és a felsőfokú között van), ezért is adnak nyelvvizsgát 60% felett.
Naplózva
Lille17
ANBU Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #11180 Dátum: 12 feb 25, 17:15:20 »

Szerintem is, bizonyos feladatsorok, témák pedig szerintem a felsőfokú szintjét verik. Szóval rendesen rá kell még gyúrni a középfokú után. A középfokú érettségivel szemben viszont előnye, hogy megismételhető.  kacsint
Naplózva

A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)

~Tündérkeresztanyám: Nikkie~
 ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~
 ~Testvéreim: A-chan, Loah
 ~Mesterem: Ritli-sama~
 ~Tanítványom: hanii ~
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #11181 Dátum: 12 feb 25, 17:21:46 »

Noe, tanulj latint, habár holt nyelv, de tanulmányaidat tekintve még jól jöhet.
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #11182 Dátum: 12 feb 25, 17:35:21 »

Az sose vonzott max mikor töris nyári gyakon voltam várban kaptam pár könyvet... de BTK-ra 99% hogy az életben nem fogok járni... szóval vaszleg a németre vagy az oroszra gyúrnék rá... vagy a japán ami mindig vonzott, de hát majd meglátjuk ikszdé

Am nyelvvizsga függő is a nehézség nekem mind 2 nyelvvizsgám origós de többé nem mennék rá mert nagyon szivatós... anyanyelvi szinten beszélek szlovákul  (ismerem a szlovák nyelvet) 3 éves koromtól és elsőre meghúztak a felsőfokú írásbelin... valamint hallottam ilyen sztorikat németről is, ismerősöm mesélte hogy ismerőse kinn élt gyerekkorában stb... és meghúzták felsőfokon... a szóbelije majd 100%os volt (az enyém 89 mert elcsesztem a hallgatást xD)

Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
hanii
Uchiha Madara
*

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #11183 Dátum: 12 feb 25, 18:21:52 »

Érdekes, mert mi csináltunk emelt szintű érettségiket, + most a középfokra készülünk, és az érettségi nekem könnyebbnek tűnik, sőt, azt az egy-kettőt amit megcsináltunk belőle, azon át is mentünk, míg a középfokú feladatlapok tele vannak piros tintával. ikszdé
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
Loah
ANBU Kapitány
*

« Válasz #11184 Dátum: 12 feb 25, 19:31:05 »

Azért komoly különbség van aközött, hogy átmész, vagy 60%-ot elérsz belőle.
Naplózva
A-chan
Elit Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

(†ㅍ_ㅍ)૭°

« Válasz #11185 Dátum: 12 feb 25, 20:16:54 »

PET angolvizsgáról hallott már valaki? Ha igen, vélemény?
Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #11186 Dátum: 12 feb 27, 11:49:11 »

Még most is alig akarom elhinni: délelőtt az Árkád előtt egy mocskos tudjukmi ki akart rabolni... hogy én mennyire gyűlölöm őket.
Naplózva
Sevanna
VIP

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Goddess Skuld- the mischievous

« Válasz #11187 Dátum: 12 feb 27, 15:10:40 »

Drága kisfiam remélem jól sikerült a nyelvvizsgád. :3 Meg neked is szorítok majd kislányom áprilisban. Látszik, hogy a mi családunk tagjai a legokosabbak.  Kúl Nevet
Noe szerintem az oroszt fejleszd. Annak egyre inkább lesz keletje szerintem. Meg az jó kombó, ha angolul és oroszul is tudsz. Kelet és nyugat felé is tudsz nézelődni.  Nevet

Rohangászós délelőttöm volt, mert pályázati megbeszélést tartottunk. Fontos ember powa.  Kúl ikszdé Viszont most már fix, hogy fotós oktató leszek, ha nyerünk Borsodbótán.  Nevet *.* Most írom hozzá a tevékenységeket.  Nevet Meg fotós táborba is mennénk a gyerekekkel. :3
Naplózva

Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #11188 Dátum: 12 feb 27, 15:14:32 »

Nekem tegnap mesélte egy ismerősöm aki Kaposváron lakik... és elég hihetetlen dolgok történnek meg vele ott. Múltkor a legjobb barátja vágta hátba mert nem adna neki a barátnőjét, ezért bosszúból hívott még 4 "testőrt" hogy akkor most szétverik... De szerencsére nem esett baja, meg életében először elfutott és egy busz megmentette az életét. De még annyi mindent mesélt, nem tudtam neki mit mondani a döbbenettől.

Hogy úsztad meg Aes?

Váó gratulálok Seva, nagyon remélem hogy nyertek. O.O Nővérem szeretett volna fényképész lenni (de nem ilyen digitális fényképezőgéppel)... legalább tudom hova küldjem ha ez az álma még meg maradt. Nevet
Naplózva

Kallen
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

a Niibi hugocskája ~

« Válasz #11189 Dátum: 12 feb 27, 15:16:29 »

Az szép Aes. OO Engem egyszer egy félévben esz fel Pestre a fene, és akkor is cigit kérnek tőlem meg parfümöt akarnak rám sózni. De szerintem lerí rólam, hogy egyáltalán nem dohányzom. Lesütöttszemek és nem is fogok kacsint

Viszont most már fix, hogy fotós oktató leszek, ha nyerünk Borsodbótán.  Nevet *.*

Akkor sok szerencsét Sevanna. Mosolyog
Naplózva

Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~
-Te miért hagytad ott Iowát?
-Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
Oldalak: 1 ... 744 745 [746] 747 748 ... 902
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins