Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #11085 Dátum: 12 feb 22, 21:15:47 » |
|
Áj nír a híró? akkor már ez: http://www.youtube.com/watch?v=iJ-2-nzRsqwazért vicces, kinek mi xD mi voltunk talán 5.ben a.... nemtomhol x(
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #11086 Dátum: 12 feb 22, 21:18:35 » |
|
azta, ez az együttes tök jó Sabaku chan lehet hogy ha más számuk is megtetszik hű hallgatójuk leszek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11087 Dátum: 12 feb 22, 21:19:46 » |
|
Legyél is, a Skillet egy nagyon jó banda. Eszméletlen számaik vannak, amiket egyedül képesek voltak elcseszni (szerintem) azok a lassabb, 'nyálasabb' számok, de azok is hallgathatók. (Lucy például)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #11088 Dátum: 12 feb 22, 21:23:38 » |
|
A lassú számaik tényleg nem jók, de a többi Flex: alien youth, awake and alive... na meg a comatose, whispers in the dark, looking for angels.... ♥♥
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 22, 21:24:35 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #11089 Dátum: 12 feb 22, 21:24:12 » |
|
abba már csak holnap hallgatok bele, jó8 minna ~
*elalszik*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #11090 Dátum: 12 feb 22, 21:26:04 » |
|
Jóccakát, Flexike. ♥ Álmodj szépet, virágos rétet! ♥ :3
|
|
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
Sabaku no Temari
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
● ... meow ! ('^.^') ! ●
|
|
« Válasz #11091 Dátum: 12 feb 22, 21:53:13 » |
|
Wáh! *-* Skillet. *.* Imádom. x3 Most nem olvasok tovább, ne haragudjatok, elmegyek aludni. >.< Holnap ígérem, mindent átnyálazok! :3 Jó éjt! ^^
|
|
|
Naplózva
|
Egyetlen kincsem, szerelmem, vőlegényem: Sz. Lacha Anyucim: Aemy ~ Apucim: G-sama
|
|
|
Luna-san
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
The dreamer fairy
|
|
« Válasz #11092 Dátum: 12 feb 23, 12:10:15 » |
|
Na engem most kényszerszabadságra ítéltek erre a hétre. Ha minden igaz influenzám van, délután megyek az orvoshoz, de remélem megnyugtat, hogy hétfőn már mehetek... Tegnap egy 9-től fél 2-ig tartó versenyen voltam, szabályosan azt hittem, egyik óráról a másikra elpatkolok. Most már jobb egy kicsit, legalább a fejem nem fáj, de azért az erőm 70%-át ellopták a sunyi kis vírusok. Így jár az, aki egyszer életében elfelejti beoltatni magát. Aki hasonlóan feledékeny volt, annak kívánom, hogy messziről kerülje el a bajt, mert egyáltalán nem menő lázasan az ágyban fekve teát szürcsölgetni és végigaludni a fél napot...
|
|
|
Naplózva
|
I\\\\\\\'m a dreamer. And you?
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #11093 Dátum: 12 feb 23, 12:18:25 » |
|
Az influenza oltás nem sokat ér szerintem, ha beoltatod magad úgy is megkaphatod, de kaptál pár nap pihit, az alatt sity-suty kijön belőled.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luna-san
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
The dreamer fairy
|
|
« Válasz #11094 Dátum: 12 feb 23, 12:23:49 » |
|
Igen, ez általában így szokott lenni. Én még H1N1 oltást is kaptam, és pont az betegített meg. 1 hétig szenvedtem a téli szünetben tőle, annál rosszabbul sosem voltam azelőtt, és remélem nem is leszek!
|
|
|
Naplózva
|
I\\\\\\\'m a dreamer. And you?
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #11095 Dátum: 12 feb 23, 12:29:20 » |
|
Én ilyenek ellen még egyszer sem oltattam be magam. Csak a kötelező oltások és kész. Bár nem emiatt, de eléggé ájulós vagyok, így ha oltást kapok 10/9x elájultam. (Máskor is, de oltásokkor valamiért majdnem mindig). Én is remélem, mikor az ember suliban van sokan "vágynak" arra hoyg betegek legyenek, de mégis iszonyatos érzés. De jó ha a kis fehérvérsejtjeink küzdenek értünk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11096 Dátum: 12 feb 23, 13:38:12 » |
|
Jó nektek gyerkőcök... Betegség=No suli 1 hét... Tegyük hozzá hogy én nem voltam 7 hónapja hivatalosan beteg... Elég sok nyavaját össze lehet szedni meló közben... Ja és hogy csinálom? Nem mentem el dokihoz, hanem betegen dolgoztam! Jó fiú az immunrendszer! Teszi a dolgát bogyó nélkül is!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #11097 Dátum: 12 feb 23, 14:01:39 » |
|
Én a mostani sertésinfluenzánál nem oltattam be magam, az osztálytársaim, meg ott izéltek, hogy meg fogok halni így meg úgy, mikor meg kiderült hogy kamu az egész úgy képen röhögtem őket A gyószereket, meg kerülöm, mert csak a pénzröl szól, mert a doki felír valamit aminek van egy kis mellékhatása, amire ha akarom felír nekem még egy gyógyszert, de annak is van egy kis mellékha... és így tovább
|
|
|
Naplózva
|
Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #11098 Dátum: 12 feb 23, 14:31:53 » |
|
Nekem is csak a kötelező van, meg a H1N1. Az is csak azértm, mert volt a suliban kötelező. Egyébként én soka nem féltem az oltástól/szuritól, nam nagy cucc. Mindig én akarok elsőnek menni, mert ha olyan van előttem, aki nyávogós, utána menni ijesztőbb xD Gyógyert meg infulenzára szdnimég nem is hallottam xD Mondjuk nekem kell szedni, ha beteg vagyok, mert rögtön fölmegy az egekbe a lázam, 39 alatt meg se áll :'S A max. asszem a 39.9-40 volt....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #11099 Dátum: 12 feb 23, 14:36:32 » |
|
A szuritól én sem félek, csak a vérvételtől, mert utána mindig ájuldozok