^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #11070 Dátum: 12 feb 21, 17:35:18 » |
|
gjáhh Révai bálba megy Fluor Tomi! Ha ő megy akkor én nem. Mondjuk én amúgysem mentem volna. Mellesleg mást akartak meghívni, de Tomi vállalta a fellépést 50 rugóér, amíg máosk jóval többért
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #11071 Dátum: 12 feb 21, 17:47:46 » |
|
Hát az még mindig jobb, mint egy rakat szerencsétlen táncos... A mi farsangunkon egy rohadt jól táncoló (és nemmellesleg nagyon helyes ) pasi lépett fel. Eddig oké. De amikor megjelent a béna tánccsapata (akikről azt hittük, hogy ők is ilyen pro szuper pasik), közben kiderült róluk, hogy fenékrázós, amatőr plázacicák, akik csak kiálltak és integettek, néha megmozgatták a popsijukat, megsimogatták a cicicskéjüket és leriszálták magukat a színpadról. -.-" Egy normális csajszi volt köztük, aki még talán-talán tudott táncolni, de a többi egy rakás szerencsétlenség volt. Jó, úgy beszélek, mint aki ilyen profi táncos, közben pedig a vonagláson kívül én se tudok sokat (4 évig táncoltam, de már 3 éve abbahagytam), de talán nem állnék ki egy felsős farsangon kb. 200 gyerek és 20 tanár elé ilyen szánalmas mozgással. Tehát inkább Fluor Tomika, de ezeeek mégegyszer neeee.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #11072 Dátum: 12 feb 22, 00:50:46 » |
|
Kicsit más, csak kezd elegem lenni ebből a tapízós dolgokból. Ez az Ipad k*rva jó, de ha sokat használom már a sima monitort is elkezdem tapizni.. Ez nem okés. (bár az ilyen telefonokat nem bírom... De ezzel nem is kell foglalkoznom mertegy jó ideje nincs is telefonom)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #11073 Dátum: 12 feb 22, 11:07:37 » |
|
Én meg már alig várom a tapizást, ha minden igaz ma jön az új telóm. *.* Ez a mostani már egy kész katasztrófa.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #11074 Dátum: 12 feb 22, 17:26:19 » |
|
Nade Hanii... a tapizással csak óvatosan... De nem lesz ujjlenyomatos állandóan? Számomra a telefon nem sok, csak sms és hívás/fogadás-ra van. Bár azon gondolkozom veszek magamnak egyet, mert néha jól jönne. Ha kell akkor a nővérem telefonját használom, (ha használom) de nem szeretném mindig elkérni tőle. De kezd... gyengülni az a telefon is. Például mutatja hogy fullig fel van töltve, Beszél rajta valaki öhm... 10perc pl. És máris a negyedénél tart. -.-' Kicsit más. Nem tudom kinél van még hó/jég. Nálunk még lehet találni sokat. Jeget az úton, a kaputól a kocsiig, nagyon durva, amíg fel akartam menni a kocsiig, 3x csúsztam vissza, és hát ez lejtő, úgy hogy mint egy hegymászó másztam fel hogy kiszedjem a sót aztán csúsztam le.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #11075 Dátum: 12 feb 22, 17:42:43 » |
|
Csak egy akkumulátor csere az egész, maximum 5000-ből ki szokott jönni. Az ujjlenyomatok általában egy egyszerű papír zsebkendővel is lejönnek. A kis wonderwoman.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #11076 Dátum: 12 feb 22, 17:53:43 » |
|
Tudom, de az ő telefonja... majd ő elintézi. >_< De akkor is, zsíros ujjlenyomatok egy telefonon, én meg vagyok a gombokkal, ha telefonról van szó. Nos igen, nem tagadom, Hősies vagyok!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #11077 Dátum: 12 feb 22, 20:41:50 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku no Temari
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
● ... meow ! ('^.^') ! ●
|
|
« Válasz #11078 Dátum: 12 feb 22, 20:44:19 » |
|
Nekem a leírt "híró"ról ez jutott eszembe: http://www.youtube.com/watch?v=iovcnjuf2WUÁJ NÍD Ö HÍRÓÓÓÓ!!
|
|
|
Naplózva
|
Egyetlen kincsem, szerelmem, vőlegényem: Sz. Lacha Anyucim: Aemy ~ Apucim: G-sama
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #11079 Dátum: 12 feb 22, 20:53:59 » |
|
http://www.youtube.com/watch?v=aF4J7GA335ca magyar jooobb ^^ nekem a Tündérkeresztanya volt az egyik kedvencem a shrekből
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku no Temari
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
● ... meow ! ('^.^') ! ●
|
|
« Válasz #11080 Dátum: 12 feb 22, 21:01:11 » |
|
Igen, a magyar ezerszer jobb! >.<
Nekem is, főleg, miután rájöttem, hogy a volt biosz-föci tanáromra hasonlít totálisan..... xD Magasságra, kinézetre, viselkedésre.... Totálisan egy és ugyanaz. :'D
|
|
|
Naplózva
|
Egyetlen kincsem, szerelmem, vőlegényem: Sz. Lacha Anyucim: Aemy ~ Apucim: G-sama
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #11081 Dátum: 12 feb 22, 21:09:47 » |
|
amúgy nekem a Nick-es reklámokból nekem a LOG JAM tetszik a legjobban eleinte nem szerettem, de mostanában már egész nap ezt dobolom, és nézek néha pár részt youtube-on a kedvencem a The Moon című rész amikor mind alvajárnak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #11082 Dátum: 12 feb 22, 21:10:36 » |
|
Új téma: Holnapután az osztállyal megyek az élményfürdőbe. ^^ Úristen, de rég voltam már ott. Ajánlat, hogy melyik csúszda a legjobb?
|
|
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #11083 Dátum: 12 feb 22, 21:13:17 » |
|
Attól függ, melyikbe mentek. Tudtommal több élményfürdő is van. Nem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #11084 Dátum: 12 feb 22, 21:14:46 » |
|
Igazából nem tudom, hogy több is van e. ^^ De mivel debreceni vagyok, ezért az ottaniba megyünk. :3
|
|
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
|