Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #11025 Dátum: 12 feb 19, 18:05:17 » |
|
Megnyugtatlak az nem mostanában leszxD Amúgy az ember mindig az utálja ami van, ha iskola van azt, ha munka akkor meg azt. Ez mindig is így lesz:D.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #11026 Dátum: 12 feb 19, 18:06:30 » |
|
Besz*ptad? xDD Az nem semmi. Nálunk az osztályfőnök lek*csögözte az egyik osztálytársam, az hosszú, hogy miért. De mostanában egyre gyakrabban káromkodnak velünk a tanárok. Van egy tanárnő, aki nagyon rendes, marha nehéz kihozni őt a sodrából, és a múlt órán úgy ordított, és azt mondta, hogy "K***ára örülnék, ha figyelnétek!" Úgy megijedtem. O.o
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #11027 Dátum: 12 feb 19, 18:12:04 » |
|
Megnyugtatlak az nem mostanában leszxD Amúgy az ember mindig az utálja ami van, ha iskola van azt, ha munka akkor meg azt. Ez mindig is így lesz:D.
Háháá 1 hét múlva a Lachtali sípályán csúszkálok kedvemre 5 napig 5 nap és szabadsááág!!! utána meg pótlás AMúgy nem feltétlenül kell utálni a munkát. Csak ha nagyon megérdemli (pl Tesco pénztáros) sz_r egy munka az, de ha valakinek nem jut más
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku no Temari
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
● ... meow ! ('^.^') ! ●
|
|
« Válasz #11028 Dátum: 12 feb 19, 18:14:12 » |
|
Masashi: Na, pont így vagyok én is.... Minden van a dogába, csak pont az nincs, amit megígér... Hát... kössz.... -.-" hanii: Nem pikkel rám... Az egész csoport 2 egészes átlag alatt van... :S Egyszerűen nem fogja fel, hogy nem értjük meg, ahogy "magyaráz"....
|
|
|
Naplózva
|
Egyetlen kincsem, szerelmem, vőlegényem: Sz. Lacha Anyucim: Aemy ~ Apucim: G-sama
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #11029 Dátum: 12 feb 19, 18:15:26 » |
|
Jajj ne is mondd... általánosban a wckben non stop sz_r szag volt... szegény takarítók meg azt vettem észre, hogy nem is köszönnek a takarítónéniknek a mostani sulimban. szerintem ennyit megérdemel az embertársunk, aki ráadásul utánunk takarít fel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #11030 Dátum: 12 feb 19, 18:16:15 » |
|
én sem szeretem ha üvölt a tanár... de enm azért mert sajnálam az aktuális szerencsétlent, hanem mert hangos xD és reggel érzékeny vagyok a zajokra
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Sabaku no Temari
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
● ... meow ! ('^.^') ! ●
|
|
« Válasz #11031 Dátum: 12 feb 19, 18:29:45 » |
|
Masashi: Na ja, alap, hogy mi vagyunk a bolondok.... Nálunk olyan van, hogy a tanárnő bejelenti mondjuk szerdán, hogy pénteken tz. WTF?! 1-2 héttel korábban KÖTELEZŐ szólnia a tanárnak, hogy témazáró lesz.... Mi a...? :S
|
|
|
Naplózva
|
Egyetlen kincsem, szerelmem, vőlegényem: Sz. Lacha Anyucim: Aemy ~ Apucim: G-sama
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #11032 Dátum: 12 feb 19, 18:37:10 » |
|
Én azt szeretem a gimiben, hogy senkit nem érdele, hogy nézel ki xD egyik csajnak a suliban zöld melír van a hajába o.O meg sokan sminkelik magukat. Masashi, te általánosba jársz?
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #11033 Dátum: 12 feb 19, 18:40:35 » |
|
Én egy lila és egy fekete csíkot szeretnék majd. =3 Barna hajam van. Ha itt sminkelnéd, festenéd a körmöd és a hajad, már úgy kivágtak volna hogy össze kellene szedned magad. O.o
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #11034 Dátum: 12 feb 19, 18:41:53 » |
|
jajjj nekem az olyan haj tetszik ami fekete, félhosszú és fehér csíkok vagy lila csíkok vannak alul ^^ nem kizárt, hogy ilyen hajam legyen. persze anya ettől a plafonon lenne, de ha esteleg egyetemen koleszos lennék...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #11035 Dátum: 12 feb 19, 18:43:35 » |
|
nekem világosbarna hajam van, az a se szőke, se barna kategória :S majd nyáron lehet beszínezem sötétbarnára hennával :3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #11036 Dátum: 12 feb 19, 18:46:49 » |
|
Az enyém se igazi barna (sajnos), ilyen széép seszínű.. Főleg télen. Nyáron még úgyahogy tetszik. Amikor megmosom, nagyon sötét, és az nagyon tetszik. *.* Jó lenne vizes hajjal mászkálni mindenhová, akkor bejönne a színe. De festetni nem akarom, hamar tönkrevágnám vele.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #11037 Dátum: 12 feb 19, 18:49:55 » |
|
Meg van a matek? (Ez a jelzés arra volt? )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #11038 Dátum: 12 feb 19, 18:51:52 » |
|
Jaa, arról a színezőről már én is hallottam. A mamám mindig azt használja, mert nem akarja roncsolni a haját. Na majd egyszer kipróbálom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #11039 Dátum: 12 feb 19, 18:56:38 » |
|
az a henna. am általában nem úgy van, hogy a gyeek haja elöszőr világos, aztán besötétül? o.O mert nekem pont fordítva történt, csecsemőként fekete volt a hajam (maradt volna olyan), most meg már szőkésbarna
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|