hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #10710 Dátum: 12 feb 08, 21:21:31 » |
|
Hmm hogy elcsendesedett a téma, amióta megnyílt a perverz klub. xD Akkor most beszéljünk a szokásos témáról.. Itt még mindig szép havas, hideg idő van. De most már kezd olvadni.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
hiroto
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #10711 Dátum: 12 feb 08, 21:28:49 » |
|
Itt meg kb 50 cm van és még mondja szombatra. Holnapra meg -20-at is Faxa. http://www.demotivalo.net/view/1965/siker Ezt meg kell nézni. Na ki van a képen? (nem tudom miért is kerestem meg)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #10712 Dátum: 12 feb 08, 21:34:37 » |
|
hiroto:
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
hiroto
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #10713 Dátum: 12 feb 08, 21:36:30 » |
|
Én se hittem el igazán hogy tényleg az aminek látszik Vannak még furcsa emberek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #10714 Dátum: 12 feb 08, 21:37:32 » |
|
tőlük színes a vliág... talán túlságosan is színes xD
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #10715 Dátum: 12 feb 08, 21:40:21 » |
|
Ja, nálunk is olvad a dög. Pedig pont most hétvégén jön a tesóm, remélem azért addig kihúzza még, hogy tudjunk kicsit jásszani a havban.
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #10716 Dátum: 12 feb 08, 21:41:10 » |
|
nekünk holnapra -20at mond... o.O
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #10717 Dátum: 12 feb 08, 21:41:43 » |
|
Nálunk is, de csak egy kicsit. Remélem nem olvad el, eddig nem csináltam hóembert.
|
|
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
hiroto
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #10718 Dátum: 12 feb 08, 21:43:44 » |
|
Nálam a szemöldök visz mindent. Hogy tehet valaki magával ilyet? És honnan szedte? Rikan: Ki lapátolja nálatok a havat? Hóember? Kinek van ilyenekre idejük? Kezdem érezni, túl öreg vagyok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #10719 Dátum: 12 feb 08, 21:46:27 » |
|
Én régen olyan hóembert építettem ami áprilisig megmaradt... bár örülök h holnap jó idő lesz, semmi se hófúvás, vagy szél! Még mindig beteg vagyok és elfogyott a tea filter... ha nincs rossz idő, könyebben letudok menni!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #10720 Dátum: 12 feb 08, 21:47:47 » |
|
Itt nem tudom hogy elolvadt-e mert bár az úton van némi mocsadék de betonjungel az egész. Igen Budapest.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hiroto
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #10721 Dátum: 12 feb 08, 21:53:46 » |
|
Vidék előnye. Itt még az utat se takarítják. A kocsival 5* akadtunk el 100 méteren.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #10722 Dátum: 12 feb 08, 21:59:34 » |
|
Itt tegnap kezdett el először esni és ami azt illeti, el is olvadt [hála Istennek ] reggelente meg olyan -12, -13, -14 körül szokott lenni a hőmérséklet :3
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #10723 Dátum: 12 feb 08, 22:08:17 » |
|
fél méteres hó nameg reggel kb -15 -20 fok... én meg kalapban, meg pulcsi nélkül megyek suliba
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|