hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #10620 Dátum: 12 feb 08, 18:04:25 » |
|
Nekem kell egy perverz kertészfiú is. *.* (kockáshasú ) Milyen perverz királyság az, ahol nincsen kertész? Akkor most Bogi lett a perverz ápolónő? Mert akkor be kell írnom a csapattagok közé.^^ Ui.: Ez az avád nekem is tetszik, kit ábrázol? *_* Olyan Sakurás beütése van (hajszínileg).
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 08, 18:05:27 írta hanii »
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #10621 Dátum: 12 feb 08, 18:11:57 » |
|
Szerintem Noname ember.
De nagyon durva ez a perverz királyság... remélem azért minden okés, és nincs egy külön szoba csak szadó cuccoknak...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #10622 Dátum: 12 feb 08, 18:29:35 » |
|
Engem egy kicsit Meldyre emlékeztet az arca.. meg neki nem rózsaszín haja van amúgy is? Minagi: egy szoba? minimum 5...
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #10623 Dátum: 12 feb 08, 18:30:30 » |
|
Engem is fel lehet írni a perverzek közé ... ahogy haverom nevez a szülinapos incidens óta: Perverz Bérgyilkos...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #10624 Dátum: 12 feb 08, 18:31:38 » |
|
Akkor akár alapíthatsz is egy bérgyilkos-dinasztát xD
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #10625 Dátum: 12 feb 08, 18:33:46 » |
|
"Meztelen Gyilkosok Testvérisége"... Inkább nem , furán hangzik...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #10626 Dátum: 12 feb 08, 18:42:19 » |
|
Ajánlom figyelmedbe... aláírásd amúgy tök cuki :3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #10627 Dátum: 12 feb 08, 18:49:21 » |
|
Szerintem a R-15 végén elhangzó dal illene a társasághoz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #10628 Dátum: 12 feb 08, 18:50:47 » |
|
Minagi: egy szoba? minimum 5... Minagi: Hisz egy csomó szoba kell a játszadozáshoz, és rengeteg szék karfa nélkül. Minimum 5? Hú beteg, és ugye mindegyikhez csak egy titkos bejárat vezet? Latex, bőrszerkó is meg van ugye? Egyébként nem himnusz kell, egy zászlót kéne terveznetek, vagyis címert, és akkor lesztek tökéletesek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #10629 Dátum: 12 feb 08, 18:56:08 » |
|
Ördög, áldd meg a perverz't nagy-nagy mellbőséggel, Nyújts feléje korbácsot, ha szadót követel, Izmos srác, ki régen tép, hozz rá víg éjszakát, Nem szedte még szét e nép teljesen az ágyát. Jó, költőnek nem megyek el.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #10630 Dátum: 12 feb 08, 19:00:15 » |
|
Hanii azért a Himnuszt ne. Ne legyen belőled Dopeman.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #10631 Dátum: 12 feb 08, 19:02:00 » |
|
Henike számomra az összes avád nagyon király volt... a nagy kedvencem a headsetes pulcsis csaj.. aki ép zenét hallgat. Na meg látom h az aláírásod Pikachu becsomagolva? Nagyon ari... most éppen pokémonnal játszom és most fogtam el a 3 legendás pokémont: Articuno, Moltres, Zapdos
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #10632 Dátum: 12 feb 08, 19:07:08 » |
|
Ó, bakker, Dopeman is feldolgozta? Akkor inkább nem írtam semmit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #10633 Dátum: 12 feb 08, 19:08:56 » |
|
Ördög, áldd meg a perverz't nagy-nagy mellbőséggel, Nyújts feléje korbácsot, ha szadót követel, Izmos srác, ki régen tép, hozz rá víg éjszakát, Nem szedte még szét e nép teljesen az ágyát. Az Új Király Linda Na jó, azért ez még más kategória
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #10634 Dátum: 12 feb 08, 19:18:34 » |
|
Perverz honlap? Ezt eddig is mondhattad volna ó nagy királynő.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|