Tyűű... egy délután, amit nem töltök itthon, és paff, 5 új oldal.
Szép, a pangást el is söpörtük úgy látszik.
Na igen. Azt hittem, hogy annyi szenvedés után (hogy 3 hétig alig ettem valamit, inni is szvsz szívószállal... máshogy nem ment) legalább normális lesz, de nem. A ligatúrát legalább ma kipótolta, de én nem merem neki megmutatni a gyűrűket, mert csak levágná őket, és még egy oldalon tépné szét a számat a drót (mert nem hajlandó levágni, ami úgy maradt) és legalább ez is tartja valamennyire... hű. Amúgy nem úgy van, hogy csak x kerület x kijelölt SZTK-jában, fogorvosi rendelőjében fogadhat a doki? Mert én láttam, hogy abban a kerületben csak a XX. és XIX. kerület lakóit fogadják (vagy ilyesmi, a XIX nem biztos)
Az orvos meg érdekes volt. Ma eléggé durvultak a tüneteim... ez már asszem nem megfázás, már rég nem. Fulladozok, szédülök, meg ilyenek.
Ha jól értelmeztem, kicsit még magasabb is a vérnyomásom, mint kéne (127/89/90). Felírt vérképzőt, immunerősítőt, meg azt hiszem inhalálót is, de azt mondta, holnapután már menjek suliba. Nem tudom, én nem hinném, hogy holnap ki tudom magam pihenni, még takarítanom is kell majd... szerintem csütörtökön újra a dokinál fogok kikötni.
Nagyon durva volt hazafele... így is kísértek, és többször meg kellett kapaszkodnom, úgy megszédültem, vagy megremegett a lábam.
Anyának persze rögtön az volt az első szava, hogy nem kéne itthon penészedni folyton, és akkor nem lenne ez. Mostanság egyre kevesebb időt töltök itthon, szóval... tegnap pedig beszólt, hogy ne menjek sehová, ha beteg vagyok. Nem igazán értem.
Ja, meg akkor mások miért nem szenvednek ebben? Vannak nálam kockábbak is...