Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #9165 Dátum: 12 jan 06, 22:30:27 » |
|
ja tényleg... am a mangaolvasóban lévő fanmangák közül nekem a tensei tetszik a legjobban ^^ remélem lesz folytatása
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
heisenberg
|
|
« Válasz #9167 Dátum: 12 jan 06, 22:39:13 » |
|
a tenseinek van folytatása.. csak nincs lefordítva. hiroto most sehol.. keddenként adnak 2 új részt animaxon.. (nemtoom hánytól) ezt ismétlik csütörtökön éjféltől
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 06, 22:40:54 írta kiskakas2 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #9168 Dátum: 12 jan 06, 22:45:33 » |
|
hiroto: nem azért vagyok ideges, hogy mindenki fiúnak néz, mert az vagyok xD és ha nem avgyok fiú, vajh mi maradt? xD
hh nincs lefordítva? :'( pedig tök jó :"D
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #9169 Dátum: 12 jan 07, 09:19:15 » |
|
Engem meg lánynak néznek, néztek, nem tudom. Ez a szem ékszer meg de ronda, és akkor még pluszba hülyén is néz ki. Mintha egy cérnára lenne rárakva valami olcsó gyöngy.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 07, 09:23:53 írta Rikan »
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
heisenberg
|
|
« Válasz #9170 Dátum: 12 jan 07, 09:22:41 » |
|
rikan fiú vagy? xDD komolyan az ava és az aláírás alapján nem tudom eldönteni..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #9171 Dátum: 12 jan 07, 09:25:54 » |
|
Egy kattintásból kideríted. Amúgy már annyira nem értem, régen az volt a baj, hogy azért néznek lánynak mert csaj van kint avatárnak, most azért mert egyik kedvenc fiú szereplőm valamiből. Tényleg sok ez nekem. ._.
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #9172 Dátum: 12 jan 07, 09:51:22 » |
|
Én nem néztelek sose lánynak ráadásul a signedbe a szöveg az nagyon tetszik szemékszer: az emberi hülyeségnek tényleg nincsenek határai..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #9173 Dátum: 12 jan 07, 10:22:17 » |
|
Ha jól tudom Rikan fiú... Még képet is láttam róla, úgyhogy bizonyította Amúgy Rikan, ez melyik sorozatból/filmből való ez a srác?
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #9174 Dátum: 12 jan 07, 10:28:37 » |
|
Én rikanról sose hittem hogy csaj. Amúgy hiroto fg-t is szoktam nézni csak azt gépen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #9175 Dátum: 12 jan 07, 10:58:18 » |
|
Big Time Rush a címe, lehet, hogy hülyének fogtok nézni de nekem tetszik, főleg a zene. Vettünk kókuszos vízben oldódó tablettát, megkóstoltam és szörnyű. Már fáj tőle a fejem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #9176 Dátum: 12 jan 07, 11:20:02 » |
|
Az ICarly meg a Victorius akkor is jobb, mint a Big Time Rush.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #9177 Dátum: 12 jan 07, 11:26:27 » |
|
Szerintem is jobb... De a Drake és Josh még jobb, mint az a három.
|
|
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
heisenberg
|
|
« Válasz #9178 Dátum: 12 jan 07, 11:43:34 » |
|
ezek az idióta tinisorozatok... semmi értelmük. úgy ahogy a brazil,argentin és török szappanoperáknak sem.. (najó Ezel az jóvolt.) nézzetek inkább dextert,szökést,dr. house-t és hősököt.... meglátjátok mennyivel színvonalasabb sorozatok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #9179 Dátum: 12 jan 07, 11:45:53 » |
|
iCarlyt én is szeretem, azon lehet még nagyokat röhögni. De Spongyabob 4eva. Engem nem kötnek le azok amiket felsoroltál, Doktor házat nézem párszor, az volt jó. Sajnálom, ez van, ízlések és pofonok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|