A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #8595 Dátum: 11 dec 19, 19:57:01 » |
|
Igen... Ott könnyebb észrevenni ha pár hetente egyszer, közkívánatra, felnézek. Köszi heo! Megmentő vagy!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #8596 Dátum: 11 dec 19, 19:59:40 » |
|
Nem mondod, hogy pont arra az egyetemre jársz? (Egyik kommentben írták, hogy ott vannak egyetemista lányok.)
Saphira, az előzőt visszaszívom, pont ma volt aktív. (PÜ-ben is felhívták rá a figyelmemet.)
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Feo
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
"Not all who wander are lost"
|
|
« Válasz #8597 Dátum: 11 dec 19, 20:09:03 » |
|
Estét "szia emlegetlek xd" Gondoltam megnézem már, hogy milyen dicsőítő verset vagy valami hasonlót írtál tiszteletemre, erre "makuka-fejű, WOW függő" ? ...A makuka még oké, de a WoW függést kikérem magamnak (Főleg miután téged is majdnem rávettelek )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #8598 Dátum: 11 dec 19, 20:13:46 » |
|
Majdnem rávettél. Én viszont rávettelek, hogy írj. Bár tudtommal nem engedtem meg, hogy bemásolj bármit is. ·· ... Makukafejű...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #8599 Dátum: 11 dec 19, 20:20:40 » |
|
A szotyi az jó dolog, főleg amit a régi Bűza téri piacon árultak. Azért jó látni, hogy neked sem csak az a szuper hűvös oldalad van amivel csak oltani szoktál.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #8600 Dátum: 11 dec 19, 20:27:46 » |
|
Ezt elnézted. Azok a kommentek egy szófiai falhoz vannak címezve. ^^ Meg amúgy sem kötelező a környékről venni a példát, van évf.társam, aki pl a firenzei Piazza della Repubblica-t elemzi ki, csak én voltam olyan idióta, hogy más stílusú teret terveztem és most szívok a példakereséssel... x) Nálam most a szotyit a pörkölt mogyoró helyettesíti. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Feo
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #8601 Dátum: 11 dec 19, 20:31:34 » |
|
Hiába vagy rákattanva erre a makuka témára, errefelé sokan hívják így (Búza térről nekem csak rossz emlékeim vannak ) A bemásolt szövegért meg ne haragudj, nem jelzett a böngésző, hogy engedély kéne hozzá, a te elveidet meg már rég elfelejtettem ...tessék, 5 perce vagyok itt és egyből azt hiszik, hogy mélyen belül kedvesebb vagy mint amilyennek kiadod magad
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #8602 Dátum: 11 dec 19, 20:32:58 » |
|
Flexee nem lettem volna a helyedben szarvas... Nem szeretem a rivaldafényt (illetve igen, csak a Hina-komp. nem ) Én álmodni sem mertem volna hogy szarvas leszek...először csak poénkodtam, igazából részt sem akartam venni, de aztán csak megtalálták a módját O.o de én nem akartam... igazából nem.. heo: anyád...(is megnézheti mert sztem fogok tenni ) titeket nem fosztalak meg ettől az örömtől, előttetek legalább nem kell ugrálnom. a bojtos farkincámról is ígértem képet X"D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #8603 Dátum: 11 dec 19, 20:36:11 » |
|
Egyszerűen imáááádom a Tv2 csodasorozatait, annak még jobban örülök, hogy húgom egyiket nézi a másik után. Megsétáltattam a kutyákat, jövök be, mit hallok? ^^ -Nevezzük, Doktor: Egyre romlik az állapota! -Szőke szilikonos cicababa: Az mit jeleeeent?! -Doktor: Egyre rosszabbul van. Már megérte ezt a 2 percet is a nappaliban tartlózkodni.
|
|
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #8604 Dátum: 11 dec 19, 20:41:40 » |
|
Lille ez marha jó mondjuk nekem nem is kell ehhez bekapcsolnom a TV-t, elég visszamennem a régi osztályomba (Y) Amúgy azt bírom hogy Trollbarlang után mindig van élet a Duma topicban, meg jópár helyen
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 19, 20:42:13 írta ^^ »
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #8605 Dátum: 11 dec 19, 20:43:34 » |
|
A Búza térről rossz emlékek? Kiraboltak vagy mi a frász? Ha bárhonnan jó akkor válaszd a Berlinit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Feo
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #8606 Dátum: 11 dec 19, 20:49:11 » |
|
Hát az még talán a jobbik eset lett volna...sokkal rosszabb dologgal futottam össze arrafelé. Piac ...zsúfolt, büdös piac ahol kedves nagyanyám képes volt órák hosszat rohangálni 2 paradicsomos stand között, mert igaz, hogy az egyik oldalon 5ft-ot spórolhatott volna kilóján, de a másiknál 1 picit jobb volt a minőség. És ez egy szegény 6-8 éves gyereket eléggé le tud sokkolni, legalábbis engem piszokmód le tudott
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #8607 Dátum: 11 dec 19, 20:49:48 » |
|
Hiába vagy rákattanva erre a makuka témára, errefelé sokan hívják így Egyáltalán nem vagyok rákattanva. Itt nem a makukán volt a lényeg, hanem a fejeden. A Búzatér a 19. században jobban nézett ki, lovaskocsikkal, földúttal együtt, mint manapság. Mi szép emléked lehetne vele kapcsolatban? Egyszerűen imáááádom a Tv2 csodasorozatait
Egyébként, szerintem a TV2 meg az RTL klub megbeszéli egymással a hülyeségeit. Egyik megvesz valami hihetetlenül béna argentin szappanoperát, erre vesz egy hasonló kaliberűt a másik is. Egyik elkezd vetíteni mindenféle török sorozatokat, erre nemsokára - hála mindkét kereskedelmi adónak - meghódítják hazánkat az ottománok...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #8608 Dátum: 11 dec 19, 20:52:28 » |
|
Nekem pont ez tetszett meg benne, a szenvedély, már ha nevezhetjük így, persze amióta "felújították" már a kutya se jár oda. Én nem szívesen járkálnék a lószarban, de nyilván annak a kornak is megvolt a maga szépsége.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #8609 Dátum: 11 dec 19, 21:11:09 » |
|
Apa meglátta a böngészőben a könyvjelzőket, és amikor odamentem csak elkezdte sorolni hogy: "Ucica Flexi Ucica Dajsuke, Naruto ku, facebúk" Jóóólvann
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|