Aes Sedai
|
|
« Válasz #8250 Dátum: 11 dec 09, 08:03:09 » |
|
KH671!
Elolvasod a Fórumszabályzatot és be is tartod. Azonnal!
Moderátor
A véreskezű moderátor tekintélyét meg nem srtve: Ez olyan volt, mint valami jedi elmetrükk STM, valahonnan nekünk is ihletet kell merítenünk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #8251 Dátum: 11 dec 09, 14:37:53 » |
|
Kedvenc topicom nekem a Moderátori figyelmeztetések, hát ott nagyokat produkáltok főleg Cart és Hiei pl.: http://naruto-kun.hu/forum/index.php?topic=158.1125 és az előző 5 oldal valami hatalmas
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 09, 14:46:34 írta Manesz »
|
Naplózva
|
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #8252 Dátum: 11 dec 09, 15:02:44 » |
|
Talking tom? Kedvenc alkalmazásom iPodomra. xD Végre visszajött a suliba a matektanárunk így tanulunk is matekot, eddigi tanár valami katasztrófa volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #8253 Dátum: 11 dec 09, 15:34:01 » |
|
Á mindegy, ki is moderálom magam. Csak ezen a héten már kétszer b*szták fel iszonyúan az agyamat (nem a fórumon) és ilyenkor eléggé ingerlékeny tudok lenni, és akkor a bolhából is elefántot csinálok, ahogy mondani szokták.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #8254 Dátum: 11 dec 09, 16:37:16 » |
|
Uchihamasashi: Nálam is ez van csak én mindegyikkel foglalkozok. Kicsi dolgokból nagyot csinálok bezzeg amikor nagyobb bajom van olyan gyorsan megoldom meg könnyen hogy mindenki csak néz ^^.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #8255 Dátum: 11 dec 09, 17:48:32 » |
|
Gjjáááhh.. ma reggel 7.50kor ébredt a család és elkéstünk a tesómmal a suliból. Én mondtam már be nem megyek, és leültem TV-zni de anya lecseszett és bementem 9-re a második órára nembaj egy németről lemradtam és csak 4 órám lett volna de bementem 6. órában a D-sekhez tesizni (nekünk elmadt volna) ilyenkor jó ha az anyukám tesitanr egy olyan osztályban amit nagyon szeretek xD Az E-sek is jók, de a D-seknél van egy-két oylan arc hogy hátast dobok >w<
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
heisenberg
|
|
« Válasz #8256 Dátum: 11 dec 09, 18:01:01 » |
|
manesz. amikorra olyan szintre érsz programozás téren hogy pl. egy C.S. szintű gamet össze tudsz dobni már rég más fog érdekelni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mach5
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8257 Dátum: 11 dec 09, 18:20:20 » |
|
Manesz, megkérdezhetem, hogy mióta tanulsz programozni és milyen szintű nyelven tudsz valamennyit? Meg melyiket tudod a legjobban?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #8258 Dátum: 11 dec 09, 18:21:35 » |
|
Kiskakas2 / manesz / mach5 : Otthon egy ilyesfajta ''Programozó'' amiről beszéltek milyen végzettség kell? egyetem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #8259 Dátum: 11 dec 09, 18:26:25 » |
|
Pascalba tanulgat féléve ugyan úgy mint én. Vagy manesz te tanulsz mást is? Kentonsama Attól függ mit programozni apámnak semmilyen programozói képzettsége sincs és így is plc-ket programoz.(bár nem hiszem hogy nehéz lehet)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mach5
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8260 Dátum: 11 dec 09, 18:29:52 » |
|
Otthon egy ilyesfajta ''Programozó'' amiről beszéltek milyen végzettség kell? egyetem? Igen, ha el is akarsz helyezkedni rendes programozóként akkor egyetem,főiskola kell hozzá.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
heisenberg
|
|
« Válasz #8261 Dátum: 11 dec 09, 19:41:53 » |
|
putir mi az a plc? pascalban én elgezdtem egy szupermario szerü gamet.. addig eljutottam hogy a karaktert a semmiben tudtam irányítani nyilakkal nekem ez is sok volt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #8262 Dátum: 11 dec 09, 20:32:35 » |
|
én c nyelvet tanulok meg pascalt, nagyjából ugyan azon a szinten állok, bár a c az kicsit komolyabb nyelv eleve.
szerk.: kb az év végi szinten vagyok, pascalból, és a pascal nyelv hasonlít a c-re de mint mondtam bonyolultabb.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 09, 20:33:47 írta Manesz »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #8263 Dátum: 11 dec 09, 22:16:14 » |
|
putir mi az a plc? Poshadt Ló Citrom, amúgy meg Gugli a barátod.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #8264 Dátum: 11 dec 10, 13:47:32 » |
|
Sziasztok hééé Masashi chan te ismered az Adventur Time nevű rajzfilmet? ha igen akkor csak úgy mondom hogy amint megláttam Marcelint a vámpírkirálynőt, egyből te ugrottál be róla ..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|