Đestri
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
Azért a remény hal meg utoljára, mert ő a gyilkos.
|
|
« Válasz #6855 Dátum: 11 aug 22, 16:40:52 » |
|
Itt egész kellemes az idő,nincs hideg se meleg,pont jó wáháháhá
|
|
|
Naplózva
|
Ami két mondatnál hosszabb, az hazugság.
|
|
|
hiroto
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #6856 Dátum: 11 aug 22, 17:44:07 » |
|
Szép jó napot hölgyek és urak. Látom sok minden történt 20 alkalmából.
Kentonsama: Hollandia? Hogy kerültél te ki? Dolgozol, vagy kint élsz?
Itt is meleg van, de itt a Tisza hűs vize, az mindenre gyógyír.
Csak nekem volt a huszadika az Istvánozás napja? Jó kis kerti parti, pihi, ivás evés részegedés(szolidabb körülmények között), és bulizás.
Engem a tűzijáték azért nem érdekel, mert nem érzek tőle semmit. Nem láttam, és azt hiszem, hogy nem is nagyon izgat. Persze nagy élmény egy gyereknek meg minden, de engem nem vonz. A hangomat se emelem fel ellene, mert úgyse változtatna semmin. És amúgy is lehetne MÁSON is spórolni, nem az ilyen ünnepeken.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #6857 Dátum: 11 aug 22, 17:48:47 » |
|
Kentonsama: Hollandia? Hogy kerültél te ki? Dolgozol, vagy kint élsz? hát úgymond kint élek szüleimmel és magyarba jelenleg nincs senkim tehát muszály itt lennem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #6858 Dátum: 11 aug 22, 18:39:43 » |
|
Egerben lehet az lenne, nem tudom
Most miért példálózik mindenki Egerrel? Egyébként 37 fok az itt is soknak számít, meg errefelé szerencsére mindig hidegebb van, mint az ország egyes részein...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #6859 Dátum: 11 aug 22, 20:19:51 » |
|
Most miért példálózik mindenki Egerrel? Tudják mi a jó? =D Egyébként igen 37 fok itt is valóban dögmelegnek számit , nem vagyok egy nagy meteorologus de még általános iskolai földrajz tanulmányaimból annyi rémlik hogy a hegyvidék miatt nincs olyan nagy forróság nállunk. Márpedig az Eged ( bár nemtudom hogy az Eged van-e olyan magas , hogy sokat befolyásoljon ) és a Bükk azért elég közel vannak. Meg alapból a környező faluk többsége is ilyen dimbes-dombos pl: Andornaktálya. Nemmintha ezzel nem lennél tisztában Saphira, de így legalább a többiek is irigykedhetnek milyen jó helyen élek/ünk
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 22, 20:21:01 írta Lew »
|
Naplózva
|
|
|
|
hiroto
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #6860 Dátum: 11 aug 22, 20:47:18 » |
|
Most mondjam hogy én meg az alföld déli részén élek? Itt mindig dög meleg van. Kell a kiképzés. Tegnapi csúcshőmérséklet 38 fok árnyékban ( már amennyire jó a hőmérő), de szinte nincs árnyék, és pár óra után rákvörös vagy. De a durvább napokon még a szél is éget. Nem lehet huzamosabb ideig kint lenni. De egy a szerencse, itt a Tisza.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #6861 Dátum: 11 aug 22, 20:55:36 » |
|
Én ma jöttem haza Szlovákiából, rokonoknál voltunk. Nagyon meleg volt, a csoki nyomot is hagyott a csomagtartóban. De a strand ugyebár még jól is jött ilyen időben. Barátnőm mondta, hogy amíg elvoltunk, volt 40°C is errefelé. :S Amúgy a mi strandunk is gagyi, a belépő 700 Ft, úgy, hogy van egy gyógyfürdő, ahová nem lehet belépni se a sok idős embertől, egy hideg vizű medence, ahol elvileg lehetne úszni, csak nem elég mély, beleugrani elég veszélyes. Egy gyerekmedence, ahol ha elfér 3 gyerek, és egy valamilyen medence, aminek iszonyat büdös a vize valamitől. A büfé árakat meg meg sem említem. A minőséget meg méginkább nem. Ez volt legutóbb, 4 éve voltam utoljára a strandunkon. Aztán hogy most mi lehet, fogalmam sincs.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Szabika
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #6862 Dátum: 11 aug 23, 06:55:47 » |
|
hani: hát az elmondván semmi se inkább még hogy strand........nálunk mikor nyáron haza megyek szünetre akkor 500 ft a belépő és ott majdnem minden van......1 termál.......1 másik meleg víz ilyen 140 cm meg 1 másik meleg de ott még bugyborékol is ha alá állunk annak a valaminek.....1 kacsaúsztato amibe max 10-15 gyerek fér........1 hideg medence ami a kedvencem is mivel ott van az a hát veregető azt erősen nyomja a vizet rám .......meg 1 két méteres medence meg persze olyan 3 büfé.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #6863 Dátum: 11 aug 23, 07:07:58 » |
|
Az jó lehet, mondjuk nálunk azért több büfé van. De azok rosszak... Inkább Ceglédre járunk át. Jah, Luna-san boldog szülinapot.^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 23, 07:09:27 írta hanii »
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Szabika
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #6864 Dátum: 11 aug 23, 07:30:29 » |
|
az jó boldog szülinapot Luna-san
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luna-san
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
The dreamer fairy
|
|
« Válasz #6865 Dátum: 11 aug 23, 09:03:10 » |
|
Köszi nektek! Mindjárt meghatódom!... Meglepődtem milyen sok embernek eszébe jutottam ma! Face-en is írtak vagy 30-an, most már ide is, DA-ra is, úgyhogy most NAGGGYON boldog vagyok! (én meg, a kis paraszt, aki átlag 3 percet tölt naponta face-en, nem foglalkozik olyasmikkel, hogy felköszönteni valakit... >< ) Ezért kedveseim, mivel ilyen vagyok, előre (vagy utólag ? ) is Boldog szülinapot nektek is!
|
|
|
Naplózva
|
I\\\\\\\'m a dreamer. And you?
|
|
|
bogcsiika
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
I never give up! That's my ninja way...
|
|
« Válasz #6866 Dátum: 11 aug 23, 09:17:43 » |
|
Itt Szekszárdon se különb a strand, elég nagy purdé lett. Idén már el sem mentem... Luna san, boldog születésnapot!
|
|
|
Naplózva
|
"Maradj egy éjszakát, és meggyűlölöd, maradj egy hetet, és megszereted, maradj tovább, és örökre itt ragadsz."
|
|
|
Szabika
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #6867 Dátum: 11 aug 23, 09:26:15 » |
|
kösz luna-san de majd október 25-én lesz bogcsiika: hát ja nem voltak olyan jó idők se sokszor 1 nap dög meleg másik nap vihar másik nap még dög melegebb másik nap meg már jégesős vihar -.-'' kinek jó ez
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #6868 Dátum: 11 aug 23, 09:42:22 » |
|
Boldog szülinapot Luna-san.
Nállunk Egerben egész jó a strand, csak elég drága. Viszont be lehet mászni a patak mellett =D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luna-san
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
The dreamer fairy
|
|
« Válasz #6869 Dátum: 11 aug 23, 09:51:13 » |
|
Köszi Bogcsiika és Lew! Tiszta jó lehet már, hogy be lehet surranni! Nálunk sajnos nem, télen se, olyankor le is zárják a strandot... >< Nehogymá télen INGYEN be lehessen menni! Pénzt inkább nem szednek, egyszerűbb ha bezárják... Mondjuk, ha be van fagyva a Balcsi, akkor fellehet mászni a hídra, onnan meg már bent vagy, de én ezt mindig féltem megkockáztatni... Nem azért, mert elkapnak, hanem mert leeshetek, ugyanis egyedül nem lehet megcsinálni.
|
|
|
Naplózva
|
I\\\\\\\'m a dreamer. And you?
|
|
|
|