Morause
Vendég
|
 |
« Válasz #5865 Dátum: 11 júl 23, 12:59:40 » |
|
Jeget daráltak, gondolom én... az időjárással nincsen semmi gond, már egy jó ideje klímaváltozáson megy keresztül az egész világ, nincs vele probléma, persze a turistáknak szívás mert nem strandolhatnak de ez van ezt kell szeretni!
Én nem nyaralok de nem is kell, mostanra úgy "összejött" (ironikusan) minden hogy... az embernek már nincsen kedve nyaralni, ezért van a közeljövőre nézve egy fontos álmom: Minél előbb mennyek el itthonról és soha többé ne jöjjek vissza!
Majd a lehető legmesszebb letelepedek innét... ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Látta már vki a Harry Potter TDH part2-öt? Véleményem róla annyi hogy azért ennél izgalmasabbra számítottam befejezésnek... a könyv sokkal érdekesebb volt, bár én már a Warcraft filmet várom, sokat játszottam vele és a története is tök jó mert a könyveit is olvastam, tehát haa film jól megcsinálják akkor annak nagyon fogok örülni!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5866 Dátum: 11 júl 23, 15:32:16 » |
|
oh.. képzeljétek, csináltam borsos tokányt netes recept alapján.. úgy voltam vele hogy isteni lesz.. hát finom lett ezt aláírom de a tökéletestől vagy az istenitől messze van.. Viszont eldöntöttem hogy innentől recept könyvet használok.. és azt sem az újabb kiadásokból/fajtákból. Neccesek ezek a netes receptek. Nah de megyek eszek.. Vagyis hát még a desszert nem készült el majd utána.. mondjuk éhes annyira már nem vagyok  Blog off.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5867 Dátum: 11 júl 23, 15:38:55 » |
|
Nem, lusták vagyunk mi jeget darálni  Igazából vajmi egyszerű, beszöktünk nyitva volt a kapu... a jégcsarnokunk hátsó udvarába, ahol a pályáról felszedett jég olyan aprólékos, hogy már inkább hó, és mindig oda rakják. Aztán az olyan gyerekek, mint mi, jól szórakoznak 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #5868 Dátum: 11 júl 23, 15:39:59 » |
|
Morause, itt a duma alatt van vhol Filmek topic ( Link), abban már felhoztuk, de am szerintem is elég rossz lett. Nagyon látványos, de pár jelenetet hiányoltam. Off end
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 23, 15:44:33 írta Zer0 »
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #5869 Dátum: 11 júl 23, 16:42:37 » |
|
Hali, mi újság?  Én éppen ma néztem meg a HP új részét, mondjuk könyvben 1000× izgibb volt, de szerintem így, filmben is elment, főleg 3D-ben. (Bocsánat az off-ért, de ha már így fel lett hozva) Többször is a Naruto-ra gondoltam közben. Kicsit Konoha ostroma feelingem volt, amikor megtámadták a Roxfortot. xD Meg Voldemort egy kicsit emlékeztetett az egyik filler szereplőre. xD Az időjárás tök mindegy volt, a moziban nem esett, viszont odakint eléggé.  Azt hittem el fogunk ázni, de mire kimentünk már egész tűrhető idő lett. Amúgy állítólag augusztusra már nem mondanak akkora meleget, mint ami eddig volt. Pedig én még barnulni akartam.  Mondjuk nem nagyon akarok hinni az ilyen nagyon előrejelzésnek, mert úgyis tévednek. 
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #5870 Dátum: 11 júl 23, 18:14:45 » |
|
Íjj, ez a norvég lövöldözős merényet nagyon durva. Eddig 83 halott, többségük gyerek... Felesleges a demotiváló, nézz híradót... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5871 Dátum: 11 júl 23, 19:45:33 » |
|
Fél füllel hallottam hegesztés közben.. de most hogy így mondod utána olvasok..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morause
Vendég
|
 |
« Válasz #5872 Dátum: 11 júl 23, 21:02:01 » |
|
gman mivel egy vmi gyerektábort emlegettek nem csodálom! De ezen én sem csodálkozom, lassan már ott tartunk hogy a mi országunkba is folyni fog a vér, hiszen még Lakatos Attila B.A.Z megyei cigányvajda is megmondta hogyha a jelenlegi rendszer tovább tart itt hamarosan polgárháború is lehet mert a magyar nép megunja hogy kihasználja őket a sok politikus, főleg azok akik rátukmálják a cigányokra az élősködő életmódot! Bár én már nem bánnám, amilyenné vált az utóbbi időben az életem gondolkodás nélkül végeznék az összessel!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5873 Dátum: 11 júl 23, 21:17:16 » |
|
Morause, politikai és más etnikai kérdésekre szerintem egyikünk sem kiváncsi.. bár inkább nem beszélnék mások nevében.. Látjuk hogy valami nagy gáz van.. az életedben.. de azért ez most túlzás. Ne haragudj de mindenkinek megvan a maga baja.. úgyhogy szerintem sürgősen nyiss egy blogot..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morause
Vendég
|
 |
« Válasz #5874 Dátum: 11 júl 23, 22:04:27 » |
|
Nem ez kicsit sem politika, és nem szándékozom egy blogban kiönteni a lelkem, és itt se nagyon terveztem de hogyha idegesít téged esetleg mást akkor abbahagyom... bocsánatot kérek! 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 23, 22:19:12 írta Morause »
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5875 Dátum: 11 júl 23, 22:26:29 » |
|
Ne kérj bocsánatot.. én voltam hirtelen haragú..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
 |
« Válasz #5876 Dátum: 11 júl 23, 22:48:22 » |
|
Morause veled értek egyet... Sajnos ezek a témák tiltottak itt, de aki nyílt szemmel jár a világban és nem dől be a látszatoknak az tudja hogy baj van. És nem csak kishazánkban hanem szerte a világon... A norvég esetben csak az a fura sztem hogy nem az USA-ban történt... és nem is fura ha úgy vesszük minél több ember van annál nagyobb az esély hogy egy becsavarodjon... De ezt is sárdobálásra és személyes célokra használják fel a felsőbb érdekek... Érdekes ez a világ...
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn. 
|
|
|
Stance
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5877 Dátum: 11 júl 23, 23:12:42 » |
|
Bár a téma tényleg teljesen tiltott a fórumon nem tudok megállni, hogy ne szóljak hozzá. Mindenesetre nem adom át magamnak az érzelmeimnek, hogy azok vezéreljenek így normális keretek közt tudok szót ejteni. Egyetértek veled Morause. A jelenlegi helyzetet nézd meg és az elmúlt éveket, majdnemhogy évtizedeket. A magyar egy túlságosan is hidegvérű nép. Én azon csodálkozom, hogy eddig hogy nem tört ki itt háború. Bár ha az lenne... nem maradnánk többen egy milliónál ezt hulla komolyan mondom, és akkor még talán túl sokat is mondanék! Az okokat nem kívánom felsorolni, túltenne a szabályzaton. Így ha lesz itt háború... húzódjunk meg az árnyékban! De nem is erre akartam kitérni. Ez az egész a butításról, népuszításról szól. Ahogy én is, néha a hóhérokat akarom kivégezni a puszta kezemmel. De ez hiba! Őket megölni az emberiség veszte, gondolkodjatok el rajta. Szóval ne dőljetek be a felső tíznek. De ahogy a kulturáltabb fórumok is, betiltják ezeket a témákat... közben pont, hogy ezekről kéne beszélni, hogy végre történjen valami érdemben. De mivel bedőlnek nekik sokan, így nem lehet és inkább csendet teremtenek mert eluralkodna a gyűlölet és az ítélkezés. Itt tartunk. De itt nincs semmiféle etnikai bűnözés, ahogy hallhattuk kormányfőnk szájából, ezzel a saját népét is leírta, hogy szerinte kizárólag bőrszín miatt utálunk bizonyos embereket. Este kilenc; tíz óra után FÉLEK kimenni a faluba sétálni, mert ha visszatámadok, vagy esetleg a kutyám teszi, akkor még én kerülök rossz helyzetbe. Ez még "oké", de mi van, ha a barátnőmmel sétálok fényes nappal az utcán és ne adj Istenem belénk köt egy parasztcsorda? Hogy védem meg? Engem összeverhetnek, megkéselhetnek, de hogy védem meg a saját szerettemet, legyen az családtagom vagy egy barátom? Na... ez itt a baj, hogy ilyeneken kell gondolkoznom. Aztán még az interneten is tiltják, nem csak az utcán. Jó Isten vigyázzon rám.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
 |
« Válasz #5878 Dátum: 11 júl 24, 07:39:17 » |
|
oh.. képzeljétek, csináltam borsos tokányt netes recept alapján..
Szólj, és leírom neked a kaja topicba, hogy hogyan kell finom borsos tokányt csinálni, nem nehéz, viszont a mennyiségeket el el kell találni..
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
kana-chan
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
.мคoo.
|
 |
« Válasz #5879 Dátum: 11 júl 24, 11:35:02 » |
|