Lucy-chan
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #5835 Dátum: 11 júl 21, 18:17:32 » |
|
AHha köszönöm mindenkinek a sok jó tippet . Majd 1-2 ki próbálok^^ Aes Sedai: már próbáltam de semmi se motivált h fel keljek..  így vissza aludtam:/ Ma meg próbálok korán le feküdni  de előtte Naruto s.  Szóval szerintem ma már nem leszek fórumon jóéjt mindenkinek^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5836 Dátum: 11 júl 21, 20:47:05 » |
|
ah, utálok teregetni..
Egyébként én sikeresen elfáradok a semmittevéstől is.. -.- Én lefekvés előtt.. a mangát fejezem be. \o/
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 21, 20:47:36 írta Ejfel »
|
Naplózva
|
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
 |
« Válasz #5837 Dátum: 11 júl 21, 21:46:24 » |
|
Fú gyerekek, wc-n hatásosabb vagyok, mint a mustárgáz.  Amúgy Dancsának boldog névnapot!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5838 Dátum: 11 júl 21, 21:50:11 » |
|
Úristen nem vagyok gépközelben egy ideig és mennyi mindenről lemaradok  Ez a macska meg a sírba visz. Megkajálja a palacsintámat, ami elől elmozdulok 2 percre kezet mosni meg ilyenek ... anyu szőnyegére rak egy kupacot  és van egy olyan érzésem, hogy ide a szobámba is rejtett meglepetést. Holnap asszem elkezdődik a gigantikus nagytakarítás a szobámban - amiket találni fogok... hát pénzt biztos, meg undorító penészes dolgokat is tuti  szóval... gambare nekem ^^'
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bogcsiika
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
I never give up! That's my ninja way...
|
 |
« Válasz #5839 Dátum: 11 júl 21, 23:05:15 » |
|
Úgy érzem, hogy ismét szerelembe estem abba az emberbe, akivel már 9 hónapja együtt vagyok. Mármint eddig is szerettem, de ez most valahogy más.  Úristen, nagyon elkanászodtam mostanság, szinte semmi sincs a nem rég eltervezett egészséges életmódból, újat terveztem, és újra bele is kezdek. Remélem végre sikerül betartani. 
|
|
|
Naplózva
|
"Maradj egy éjszakát, és meggyűlölöd, maradj egy hetet, és megszereted, maradj tovább, és örökre itt ragadsz."
|
|
|
Dancsa
|
 |
« Válasz #5840 Dátum: 11 júl 22, 05:57:13 » |
|
Köszi, Dani, neked is:) hétfö óta azt csinálom, hogy 6:15-6:30 kor kelek, 7kor elindulok a nyárisuliba, 13:30kor végzek, hazajövök, itthon vagoyk max 1 órát, elmegyek teszkóba dolgozni 21-ig, hazajövök, és 22-töl Harry Pottert nézek, majd 1kor elalszok... kezdek kimerülniXD
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #5841 Dátum: 11 júl 22, 06:57:59 » |
|
Aes Sedai: már próbáltam de semmi se motivált h fel keljek..  így vissza aludtam:/ Pont itt van a baj.  Ha normálissá akarod tenni az életritmusodat, akkor annak kell motiválnia a felkelésre. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
NARUTO11
Gennin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #5842 Dátum: 11 júl 22, 09:53:35 » |
|
Már mióta nem voltam ezen az oldalon ! 6 hónap alatt azt hittem hogy már van legalább Duma Topic 11 is 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #5843 Dátum: 11 júl 22, 10:03:15 » |
|
Lol észre sem vettem hogy ottvan a 8as xD Szóval már több mint 8000 oldal telecsevegtek? OMG Am jó reggelt 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
 |
« Válasz #5844 Dátum: 11 júl 22, 10:12:16 » |
|
Nem beszélünk eleget.  Bezzeg én, élőben...  Amúgy érdekes napom volt ma. Reggeli értekezleten DOGÁT írtunk a banki ügyintézés menetéből. Én már reggel negyed 8-ra bementem, hogy átnézzem az anyagot, kb meg is jegyeztem, meg sok mindent tudtam is. Erre rohadt élet, hogy nem a táblázatot kérték, hanem példákat mondtak és számolni kellett meg ilyenek. :"D Semmit nem tudtam kb.  Csak ilyeneket, hogy le kell fénymásolni a személyit stb...  Utána meg dohányzóban munkatársam meg akart verni és kidobni az ablakon. Alvás? Huhh én tegnap este olyan fáradt voltam. Le is feküdtem kb fél 11-kor.  De előtte Trónok Harcát olvastam és az jó volt. *.* CrazyCat a macskákat nagyon könnyű szobatisztaságra nevelni. Kirakod az almot és kb magától ráül. Nem lesz 100%-osan szobatiszta soha, de azért elég jól lehet nevelni rá. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5845 Dátum: 11 júl 22, 11:34:30 » |
|
Hát, amint hozzákerült első volt, hogy rátettem az alomra és megkapargattam a lábával az almot, meg, hogy megmutassam neki hol a kaja. Onnantól tudta.  Csak hát igen... van amikor "rosszalkodik"...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lucy-chan
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #5846 Dátum: 11 júl 22, 11:47:21 » |
|
CrazyCat: biztos lázad Nekünk a 2 macska már tudta mi az alom egyből oda piszkítottak  Ma sikeresen fel keltem volna 9kor csak senki nem volt fenn ezért vissza aludtam xD és fel keltem 11kor  de azé haladás  ma viszont előbb próbálok meg le feküdni  és jó reggelt!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
 |
« Válasz #5847 Dátum: 11 júl 22, 12:01:34 » |
|
Amúgy Dancsa, nálatok is vannak új pékáruk a tecsóban?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5848 Dátum: 11 júl 22, 12:02:30 » |
|
Nektek is jó reggelt. Én kb 15 perce keltem, nem tudom hogy sikerült ennyit aludni.. Nem fogok tudni visszaállni a normál kerékvágásba. Olyan lesz mintha kínoznának. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lucy-chan
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #5849 Dátum: 11 júl 22, 12:10:58 » |
|
Hát nekem is be kéne állnom a normális kerék vágásba....én pont az h túl sokat alszok félnapokat alszok :/de ezen változtatok minél előbb^^"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|