Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #5805 Dátum: 11 júl 20, 09:54:59 » |
|
Csináj Rament spagettitésztával xD Am próbálj ki vmi újat. Neten találsz egy csomó rizses kaját.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #5806 Dátum: 11 júl 20, 10:02:31 » |
|
Nahát, ma borsófőzelék lesz az ebéd. (Most a szomszéd néni főz nekem, mert csak melegszendicset tudok csinálni, azt is csak hidegen.)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
 |
« Válasz #5807 Dátum: 11 júl 20, 10:54:03 » |
|
Biztos a szomszéd nénit is megihlette a Google.  Rántott csirkemell és krumplipüré volt tegnap.  Én nagyon szeretem, de apu lázad, hogy megtollasodik a sok csirkétől.  (mondjuk egy kis nem szó szerinti megtollasodás jól jönne, de ehhez az ebédnek nem sok köze van sajnos  ) Ha nincs hozzávalóm a neten talált recepthez, akkor megint nem mentem sokra.  És az is gond, hogy az ősöknek általában gyanús az új, ismeretlen kaja.  Na, majd lesz valahogy... Legfeljebb KMT. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
 |
« Válasz #5808 Dátum: 11 júl 20, 11:12:02 » |
|
Gyááá szomszédnak most tört le a szél egy főágat a fájáról. Rázuhant a hiduunkra. durva. Asszem megvan a délutáni program... -.- Nállunk itt nagyon durva vihar van :S A-chan csinálj rántotthúst. Köret nem kell hozzá. Fogsz 1 zsemlét belerakod a rántotthúst teszel bele, salátát, paprikát, sajtot, rízst, uborkát , ketchup-öt mustárt ( ha szereted akkor paradicsomot ) berakod a mikroba a kb 40 sec-re hagyod hogy egybeolvadjon az egész megvárod amig kihül és jó is =D Vagy koliba csinálta azt haver mindig fogott 1 szelet kenyeret rányomott 8 liter ketchupot berakta a mikroba, a ketchup ráégett kivette megint 8 liter ketchup és azt ette 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Magariesta
Újonc
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #5809 Dátum: 11 júl 20, 11:18:33 » |
|
Nálunk is a mai vihar alkotott. Feldöntötte a ruhatartót, pár autót kifújt a parkolóból, plusz még a kukákat is...  Bár a múltkori vihar az még pusztítóbb volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
 |
« Válasz #5810 Dátum: 11 júl 20, 11:28:01 » |
|
Kecsapos kenyér... De jó lehet.  Tegnap volt rántotthús, úgyhogy az nem jó...  Pedig szeretjük. :3 Oké, hogy vihar meg nagy szél, de a kocsikat hogyan tudja kifújni a parkolóból?  Max, ha felborítja és odébbgörgeti. Arrafelé akkora vihar van?  Itt most dörrent párat és végre esik az eső. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
 |
« Válasz #5811 Dátum: 11 júl 20, 11:35:46 » |
|
Kallen csak most kapcsoltam, hogy Shikis avatarod van  . Csinálj rizst és rántott sajtot  . Ha emellett döntesz küldj egy adagot nekem is  . Nálunk egész este villámlott, tök jó volt amikor kinéztem az ablakon, a nagy sötétségben minden 5. másodpercben egy villám  .
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Lew
|
 |
« Válasz #5812 Dátum: 11 júl 20, 11:42:28 » |
|
Kallen csak most kapcsoltam, hogy Shikis avatarod van  . Ráadásul Megumi ^^ Egyik kedvencem volt a Ozaki doktor útán =D Sajna Ozaki doktorról nem találtam jó avatarnak valót de ha bárki talál szóljatok pls =D Szerk:Magariesta király a Tekken-es avatarod =D Mokujin ugye?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 20, 11:46:18 írta Lew »
|
Naplózva
|
|
|
|
Magariesta
Újonc
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #5813 Dátum: 11 júl 20, 12:03:06 » |
|
Nem nagy parkolót kell elképzelni. Ilyen kicsit egy kis utcában.  Szóval nem nehéz őket kigörgetni az utcára, elég pár méter.. Amúgy most épp lasagne! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
 |
« Válasz #5814 Dátum: 11 júl 20, 12:11:48 » |
|
Nem a parkoló méretével volt bajom, hanem a görgetéssel. ^^ Egy épeszű ember kocsija egyedül nem nagyon tud elgurulni, mert vagy sebességben van, vagy pedig be van húzva a kézifék (épp azért, hogy ne tudjon magától elgurulni). Egy ilyen autót eltolni sem lehet, mert elméletileg nem forognak a kerekei. Ha meg a gazdája nem tett az elgurulás ellen, akkor meg is érdemli, hogy így járjon. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
 |
« Válasz #5815 Dátum: 11 júl 20, 12:47:15 » |
|
bazz ma a vihar miatt ki-de izéltem az internetes wifit vagy misz*rt kihúztam...5 perc telik el és villám meg dörgés...jó kihúzom. 10 percig semmi. begudom. villámlik  így telt a reggelem  meg a délelőttöm  de az a jó a vidibe ha nincs internet nézhetem mert már fullra betöltött  és addig nézem a Narutot amig vissza nem jön a net 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrZrupi
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5816 Dátum: 11 júl 20, 13:10:18 » |
|
valaki megtudná mondani hogy lehet mozgó avatar képet csinálni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #5817 Dátum: 11 júl 20, 13:23:31 » |
|
Zrupi: Keresd fel a nemmessze lévő Grafikai munkák topicot. Vihar: Itt rövid volt és kegyetlen... Csak úgy csavarta a fákat. Most meg hétágra süt a nap. Am nem vagyok az a nagy környezetbarát, de nem emlékszem, hogy régebben is ennyire kiszámíthatatlan volt-e az időjárás. Vagy csak túl kicsi voltam, vagy nem volt ennyire felkapott téma :S Kaja: Ha a csirkét nem szereti a krumplit meg igen, akk csinálj hozzá pl Uborkasalátát. Én azt imádom. Vagy tényleg rizs  Am asszem lecsúsztuk az ebédet, vagy ti is későnétkezők vagytok? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
 |
« Válasz #5818 Dátum: 11 júl 20, 13:35:28 » |
|
Kallen csak most kapcsoltam, hogy Shikis avatarod van  . Ráadásul Megumi ^^ Egyik kedvencem volt a Ozaki doktor útán =D Sajna Ozaki doktorról nem találtam jó avatarnak valót de ha bárki talál szóljatok pls =D Nálam ő a best*-* egyszer terveztem hogy egyik conon őt fogom cp-zni, de aztán letettem róla 
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
Pötyi
Gennin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
|
 |
« Válasz #5819 Dátum: 11 júl 20, 13:38:30 » |
|
Mindenhol szép nagy viharok voltak?  Itt csak egy laza pár dörrenés meg egy 10 perces eső volt.  Mondjuk a felhőkből ítélve esőre áll a dolog és remélem össze is jön.  Persze nem vagyok rosszakaró és nem akarom, hogy akárkinek is elrontsa a programját, de viszont nagyon szeretem a hosszú szürke esős napokat. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|