24 nov 16, 20:28:07 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 368 369 [370] 371 372 ... 902
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma topic 8  (Megtekintve 1355229 alkalommal)
0 Felhasználó és 16 vendég van a témában
Morause
Vendég
« Válasz #5535 Dátum: 11 júl 12, 21:00:35 »

Ja nekem mindig vannak ilyen vicces kalandjaim, mint mikor a boltba voltam gyakorlaton akkor hallottam soksok történetet... pl. az én személyes kedvencem hogy van a faluba sok alkesz és köztük az egyik legnagyobb hazafele tartott kocsmából, de nem jutott túl messzire mert biciklivel épphogy kiért a kapun neki ment a beton villanyoszlopnak, úgy 10 perc volt míg feltudott állni ránézett oszlopra felmordult majd felemelte a kezét és csak annyit mondott: mivan g**i verekedni akarsz gyere csak gyere!
Majd belevert egy lájtosat a betonba kifeküdt megint de most az oszlop szemközti oldalára... mivel a villanyoszlopnak két része volt felállt és annyit mondott: na mivan má' ketten vagytok?!?! >.<#
Naplózva
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #5536 Dátum: 11 júl 12, 21:08:28 »

Én is nap mint nap több sztorit hagyok magam mögött.
Ma például étteremtől, ahol dolgozom körülbelül százötven-kétszáz méterre található kiskutyákból öt bejött a placc közepére, a legnagyobb pörgésben, ebédeltetés közepette... Örültem, mikor két kezemben négy kiskutyával kellett rohangálnom oda-vissza háromszor, mert nem bírtak magukkal, asztal alól kihalászni őket, megizzadtam rendesen, végül aztán jött egy megmentő szakács, aki vitt nekik kaját és végül a fenekükön maradtak, így tovább végezhettem a melóm, de már annyi halmozódott fel, hogy azt se tudtam, mivel kezdjem. Még nem is lett volna gond, de nem csak az idő, hanem a vendégek is sürgettek...
Naplózva

A-chan
Elit Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

(†ㅍ_ㅍ)૭°

« Válasz #5537 Dátum: 11 júl 12, 21:15:41 »

Igen,a japó alatt a japánt értettem, de a kínaiaknál a japánnal ugyanúgy nem megyek semmire, mint a magyarral... ikszdé
Nekem amúgy mégjobb... Itt a kínaiak ugyanígy ("hájemötszá") beszélnek, csak szerbül. Még ha valaki tisztán beszél így, akkor sem mindig értem meg teljesen, nemhogy kínai akcentussal. ikszdé Amúgy errefelé is szoktak énekelni munkaidőben. ^^

Seva nem kell rögtön Harley-ra gondolni. Pojén Csak egy kis robogónk van, azt hajtom. ^^ Amúgy nem én veszítettem el a kulcsát, hanem anyu. >.<# Apu nem is tudja... Kapnánk is tőle a pofánkra, az biztos. smirksweat

Dani milyen gonosz! Ohh My God Ezt nem néztem volna ki belőle! (talán egy kicsit...) Azért nem fordítottam fél napokat a keresésére, csak kb 2szer 20 percet... Ígyesen az is sok volt... >.<#
Gonosz láma! Nem szeretlek! Leüt
ikszdé

Morause: ikszdé
Stance: Kiskutyák! *-*

Örülj Manesz, nem csak te születtél ma, de kb 450 éve szentelték fel a vörös téri Boldog Vazul-székesegyházat is. ^^
Naplózva

CsiziDani
Osztag Vezető
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Plüsscica karbantartó

« Válasz #5538 Dátum: 11 júl 12, 21:17:50 »

Nono, és sose mondtam, hogy fészen kell keresgélni rólam képet, más megoldás után kell nézned.
Naplózva

hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #5539 Dátum: 11 júl 12, 21:23:31 »

Hühh, Lille te már jó sok dolgon túl vagy! De ha jól emlékszem, te vagy az aki egy kemény gimibe jár, ha minden igaz. Gondolkozik Én németet nem nagyon kívánkozok tanulni, olaszt akarok, az szép és jó. ikszdé Pirul
Nekem is kell japán nyelvvizsga!*.* Nevet
Most tudtam meg, hogy a városunkban lakik egy japán leányka, aki ráadásul az öcsém barátnőjének valami rokona, gyakran jött a kislányért az oviba. És ez a japán, hát akkormár nem is leányka, most fog házasodni, és az egyik isminket meg is hívták az esküvőre, pedig én is ott akarok lenni, hátha lesz valami jó kis japán hagyományos rész is. Mosolyog
A meghívójuk tök ötletes, a felső részén van egy rajz, ami az ifjú párt ábrázolja, amint a vőlegény a karjaiban tartja a menyasszonyt, egy repülőgépen állva, ami Japánból repíti őket Magyarországra. ^^ Annyira tetszik!^^
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
Lucy-chan
Chuunin
*

« Válasz #5540 Dátum: 11 júl 12, 21:29:14 »

Stance: Hát jó nap lehetett  smirksweat Nevet és te am pincér vagy valami más?(bocsi a kérdést smirksweat )

hanii: jaja én is szeretnék majd valamikor japán nyelvvizsgát ,de az még messze van Szomorú És ha én ismernék egy japánt a közeli ismerősök közt akkor biztos h fagatnám japánról meg a nyelvről, a kultúrájukróól Nevet
Naplózva
Morause
Vendég
« Válasz #5541 Dátum: 11 júl 12, 21:36:56 »

Lucy, Stance helyett válaszolok, ő most gyakorlaton van egy étterembe, hogyha asztal alatt turkál kutyákért és sokat pakol akkor igen... biztosan pincérkedik, és hogyha gyakorlaton van elég nagy esélye van arra is hogy vmi vendéglátóipari szakközépsuliba járhat! Mellesleg Stance megtaláltam a te kutyás sztoridhoz a megfelelő képet, amit benyomtam a viccek topicba: http://naruto-kun.hu/forum/index.php?topic=84.msg621182#new
Naplózva
Lucy-chan
Chuunin
*

« Válasz #5542 Dátum: 11 júl 12, 21:42:35 »

jójó ^^ gomen a  hülye kérdésé  smirksweat és köszi a választ Morause Mosolyog
Én is pincér akarok lenni...de már késő:( sztem..xd mert már kereskedelmire mentem Gondolkozik és nincs olyan suli a  közelbe amelyikbe szívesen mennék,mert csak 1 sulivan amelyiknek van ilyen szakmálya..de az olyan suli hogy... smirksweat
Naplózva
A-chan
Elit Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

(†ㅍ_ㅍ)૭°

« Válasz #5543 Dátum: 11 júl 12, 21:47:35 »

Dani: ...jó  Pojén

Még nekem sincsen vizsgám japánból, de ha minden jól megy, akkor októberre talán meglesz az alapfokú. Nevet
Nekünk senseit nem kell kérni, mindig mesél az ottani dolgokról. *-* Nevet
Naplózva

Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #5544 Dátum: 11 júl 12, 21:48:16 »

Igen, pincérnek tanulok és néha nagyon élvezem, máskor szenvedek a gyakorlatokon.
Soha nem késő. Elvégzed a középsulit, vagy betöltöd azt a kort, ahová elmehetsz fél éves, vagy egy éves felszolgáló képzésre, OKJ-s tanfolyamokra és ennyi. Kereskedelmi meg pont jó, mert (ha minden igaz) ott is vannak kommunikációt fejlesztő órák, amik feltétlen kellenek a szakmához.
Naplózva

Lucy-chan
Chuunin
*

« Válasz #5545 Dátum: 11 júl 12, 21:53:08 »

A-chan: télleg hogy zajlanak a japán órák?:Dugyan úgy mint a többi?(nylev óra)és japán a tanár ügye? smirksweat

Stance:köszönöm a választ neked is  ;)hát akkor majd szét nézek OKJ-s tanfolyamok után  Nevet
Naplózva
hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #5546 Dátum: 11 júl 12, 21:55:03 »

Én is faggatnám, hidd el, ha találkoznék vele, de jelenleg még azt sem tudom, hogy hogy hívják. Najó. Azt hiszem, mintha Lorena lenne... Amúgy az esküvőre jön az anyukája, a nevelőapja, és a 2 húga, meg még valaki... 5 japán ismi.^^ Eredetileg 10-et terveztek, de a repülő nagyon drága lenne nekik. Szomorú De ha találkozok vele, mindenféleképpen kifaggatom. Nevet Pirul Talán álcázom magam és betörök a nászéjszakán. ikszdé Ninja
A-chan, te már megtanultad az összes kanjit vagy miaszöszt? Mosolyog
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
Lucy-chan
Chuunin
*

« Válasz #5547 Dátum: 11 júl 12, 21:59:13 »

hanii: sok sikert a faggatáshoz Nevet kár h nem lehetsz ott az esküvőn...:/ vagy igen és félre értettelek..?! smirksweat
Naplózva
dRown
ANBU Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #5548 Dátum: 11 júl 12, 21:59:24 »

Nha lassan felébredek a műtét utána pihenésből,de azóta is fáj a fejem.

Látom mindenkinek aránylag jó a nyara,STM visszatért és szép dolgok.

*Nekem németből van felsőfokúm,olaszból középfokú nylvvizságm.
Naplózva

Főállású Manchester United és Punk/Rock/Metal FAN!!
A-chan
Elit Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

(†ㅍ_ㅍ)૭°

« Válasz #5549 Dátum: 11 júl 12, 22:02:31 »

Igen, ugyanúgy... ^^ Miért? mire gondoltál? Nyelvesít

Neeem... Szerintem az összes kanjit megtanulni lehetetlen. Legalábbis nekem. ikszdé
Eddig csak a hiraganakat tanultuk meg. (ez a szótagoló írásmódjuk-minden jel egy szótag) ^^
Naplózva

Oldalak: 1 ... 368 369 [370] 371 372 ... 902
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins