24 nov 16, 20:25:14 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 367 368 [369] 370 371 ... 902
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma topic 8  (Megtekintve 1355225 alkalommal)
0 Felhasználó és 16 vendég van a témában
hanii
Uchiha Madara
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #5520 Dátum: 11 júl 12, 17:37:07 »

Muszáj, ha novemberbe középfokúzni akarok. Tehát minden tekintetben előrelátó dolog, de nyáron tanulni? Jajj.. Azt hiszem el kell ismernem, hogy valóban bölcs is, Lille. Nevet Mosolyog Legalább is az én szempontomból. Aztán máséból már nem biztos. Ha meg úgy nézzük, hogy kb. 50 oldalas szerzetesek által írt újságcikkeket kaptunk fordítgatni, akkor viszont gmannek van igaza. Szadista. >.<# ikszdé
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
Lille17
ANBU Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #5521 Dátum: 11 júl 12, 17:53:27 »

Én németből meg angolból is TELC-et csináltam, ami elég laza volt. De Pécsett megrendezett nyelvi versenyen nyertem felsőfokú bónt németből az ECL-nél, amit áprilisig érvényesíttetnem kéne. De nyáron még nem kezdek neki, szeptemberben sokkal egyszerűbb nekiállni, és akkor tanulni. ^^
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 12, 17:54:13 írta Lille17 » Naplózva

A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)

~Tündérkeresztanyám: Nikkie~
 ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~
 ~Testvéreim: A-chan, Loah
 ~Mesterem: Ritli-sama~
 ~Tanítványom: hanii ~
ATON14
Osztag Vezető
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #5522 Dátum: 11 júl 12, 18:12:00 »

Németből én is gondolkoztam, hogy telc legyen, de félek, attól a "közös projekt" feladattól. A Goethe jobban tetszik. Vagy talán még az ecl.
Amúgy én is nyáron tanulok a nyelvvizsgára, jobb így, mert talán végzek októberre-novemberre és utána meg érettségi  Pontosan
Vajon melyiktől félek jobban ?
Naplózva

....................................................................................................................
Marci1996
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5523 Dátum: 11 júl 12, 20:07:23 »

Tudom h most ez nem tartozik ide,de Masashi-chan te Orcsimarcsit véletlenül nem a nyelvéért szereted ennyire?xDDD
Naplózva

Sensei:Miroku

Lányom:boci555

Csapattárs:Riel---chan és pintermate

Tanítvány:ATON14

Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)

NHFK tag
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #5524 Dátum: 11 júl 12, 20:11:38 »

Marci rátapintott a lényegre. Na, hogy magyarázod ki magad ebből, kedves Masashi? Mosolyog
Naplózva

Lucy-chan
Chuunin
*

« Válasz #5525 Dátum: 11 júl 12, 20:17:23 »

Huu nyáron tanulni téllleg nem a legjobb:/
De legalább tudni fogsz egy nyelvet valahogy Nevet de sok sikert akki majd vizsgázik Nevet mindent bele Yóóóó
Amugy sztetek nagyon nehéz lesz németről át váltani angolra?:S mert most azon vagyok hogy 1év múlva angolt tanulok ...csak még bizonytalan  vagyok a döntésbe..:/
Naplózva
Manesz
Osztag Vezető
*

Akatsuki Akatsuki

Életművész

« Válasz #5526 Dátum: 11 júl 12, 20:18:49 »

én szerdánként oroszórára járok... de szeretem az oroszt!
Naplózva

Morause
Vendég
« Válasz #5527 Dátum: 11 júl 12, 20:21:02 »

Lucyka, nem hinném bár ez tanár függő mert a bátyám emléxem általános sulitól egészen közép suli 3. végéig németet tanult és vhol oktoberben mondták 4. elején hogy német tanár elmegy és nincs szabad német tanár ezért angolból kell hogy érettségizzenek, és a tanár annyira jó volt hogy sikerült neki... én meg megpróbáltam egyszerre két nyelvet tanulni de az nem jött össze!
Naplózva
Lucy-chan
Chuunin
*

« Válasz #5528 Dátum: 11 júl 12, 20:24:58 »

Ahha , hát akk lehet nekem nem fog menni ,mert a suliban van 2 német tanár és mind a 2 idegbeteg állat Technikai KO hát majd tesom meg kérem h segítsen >.<#
Naplózva
Morause
Vendég
« Válasz #5529 Dátum: 11 júl 12, 20:30:45 »

Ne izgulj ezen, ha a német tanár nem is segít majd kérj meg olyat aki kedvesebb és eltudja magyarázni!
De figyu, bár most komolyan nem kamuzok... de haverom az egyik legjobb barátom megtanult a start 1 könyvből németül saját magától, míg koliban laktunk azok akik több éve tanulnak németet tanártól azok hozzá jártak korrepetálásra! Azért szerintem ez a durva! Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 12, 20:31:26 írta Morause » Naplózva
A-chan
Elit Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

(†ㅍ_ㅍ)૭°

« Válasz #5530 Dátum: 11 júl 12, 20:31:30 »

A mai sz*r, rohangálós napra is korona került, egy elhagyott motorkulcs képében... -.-" Nem baj, holnap úgyis kezdődik minden sz*r előlről... x/ Egyetlen jó dolog a megevett dinnye volt...

Boldog szülinapot Manesz. Mosolyog

Dani, ígyis úgyis le leszel fülelve, úgyhogy ne bízd el magad némi aprópénz miatt. ^^
Ha Loahot is bevesszük a buliba, akkor végképp nincs esélyed... Nevet
különben feladtam a képkeresést, mert ha az ismerőseid lezárják a képeket (amiken te is rajta lehetsz), akkor nem tudom megnézni Neeem
Ha nekünk egy tanár házit adott nyárra általában bele sem néztem... ikszdé

Amúgy errefelé egy japó nyelvvizsgával mehetek valamire? Hümm-hümm
Naplózva

Lucy-chan
Chuunin
*

« Válasz #5531 Dátum: 11 júl 12, 20:37:38 »

Morause hát az tányleg kemény :O Nevet okos nagyon a barátod Nevet

Hát nekem még tanár nem adott nyárra házit..estleeeeg  Gondolkozik kötelező olv. de ezt se olvastam el  Nevet
A-chan én öszintén nem tudom hogy mehetsz e vele valamire ,de talán van rá esély ,hisz nem tudnak olyan sokan japánul(ha ez jelentette a japó xD )
Naplózva
Morause
Vendég
« Válasz #5532 Dátum: 11 júl 12, 20:38:41 »

Hát persze hogy... szót értesz a sárga emberkékkel! Nevet Emlékszem pesten annó ázsia centerbe vettem király kis cipőt, és az eladó nő az egy kínai volt és mikor néztem egy tetszetős db-ot megkérdeztem az árát mire a nő szószerint eztet mondta: "hájemötszá".... Nálam volt egy másfél perces agyfagyás aztán megkérdeztem hogy mivan? Mire a bátyám válaszol: Azt mondta 3500 Ft! Na mondom fasza és mikor eljöttünk onnét nem bírtam abba hagyni a kacagást mert megkérdeztettem a csajtól háromszor hogy mennyi...

Mellesleg nem olyan szörnyü egy nyelvtanár se mint az én régi általános sulis tanárom akinél ha rosszul áltál akkor nála csak bizonyos módszerekkel érhetted el azt a jobb jegyet!  smirksweat Nyelvesít (fiatal, csinos, tanárnő volt)
Naplózva
Sevanna
VIP

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Goddess Skuld- the mischievous

« Válasz #5533 Dátum: 11 júl 12, 20:48:08 »

Nyelvet tanulni érdemes és jó is! *.* Csak okosodjatok!  Nevet
Lille te ezek szerint már voltál Pécsen? *.* Mikor? Miért nem szóltál?

A-chan te motorozol?  Ohh My God Nem tudlak elképzelni motoron.  Pojén Dani túl magabiztos. Ez a vesztét jelenti.
Amúgy ne keresgélj tovább, mert nincs fent róla kép FB-n.  Nevet Csak húzta az agyad.  Nevet  Mert LÁMA.  Lesütöttszemek

Morause én meg egy olyan gyereket ismertem, aki másfél év alatt teljesen egyedül nulláról megtanult felsőfokon angolul. oO És hallottam beszélni, tényleg tudott úgy. A kínais story-n behaltam.  ikszdé Tényleg nem lehet érteni, mit vakerálnak.
Naplózva

Lucy-chan
Chuunin
*

« Válasz #5534 Dátum: 11 júl 12, 20:56:06 »

Hát ja télleg nem lehet érteni amit mondanak  >.<# Én is be mentem már régebben egy kis kínai boltba az egyik kínai a pénztárnál rádiót halgatott nem nem magyart (gondolom kínait) és ez kezdte énekelni de elég hamisan  ikszdé na akkor én is el kezdtem szakadni  ikszdé De viszont azt nem bírom mikor be megyek és nézelődök ők meg kínaiul vakerlonak valamit és mindig azt hiszem h rólam  Figyelmeztetés picit idegesítő  smirksweat
Naplózva
Oldalak: 1 ... 367 368 [369] 370 371 ... 902
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins