Sevanna
|
|
« Válasz #5505 Dátum: 11 júl 12, 07:39:28 » |
|
Merre leszel Masashi-chan? Megint mentek a nagyszülőkhöz? Múltkor nagyokat röhögtem a történeteken. Főleg tesód vs WC harc tetszett. Amúgy lelki társak vagyunk, mert teljesen egyetértek mindenben, amit a melegről írtál. Ezerszer jobb mint a hideg. :3 A-chan: én benne vagyok, hogy füleljük le Danit a Tescoban. Én megismerem úgyhogy nem lesz nehéz dolgunk. Bemegyünk és vásárolunk nála 20 ezer Ft értékben és öt forintosokban fizetjük ki, meg direkt olyan cuccokat veszünk, amiken nincs csipogó meg ilyenek. haha *gonosz pofi* STM jó volt újra olvasni hsz-eket tőled. Stance: részvétem, ez tényleg rossz nap lehetett. De milyen szépen és érzékletesen fogalmazol. Tök jó! Lille: parasztszoli ezen jót röhögtem. Jó neked, hogy falun laksz. Ott még szebb lehet a nyár. *.*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
|
« Válasz #5506 Dátum: 11 júl 12, 09:02:42 » |
|
A-chan: én benne vagyok, hogy füleljük le Danit a Tescoban. Én megismerem úgyhogy nem lesz nehéz dolgunk. Bemegyünk és vásárolunk nála 20 ezer Ft értékben és öt forintosokban fizetjük ki, meg direkt olyan cuccokat veszünk, amiken nincs csipogó meg ilyenek. haha *gonosz pofi* Csak 50 db 5 ft-ost tudok elfogadni, annyi van egy rolniban. Ez se jön össze.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5507 Dátum: 11 júl 12, 09:24:26 » |
|
Meg lehet oldani . Az 5-10-20-50 forintosok elég idegesítőek, tudtommal mindegyikből 50-et fogadhatnak el.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #5508 Dátum: 11 júl 12, 09:24:44 » |
|
Hepi Börzdéj tu yú Manesz!! xD Sok-sok ajándékot kívánok! (Szerencséd, épp megnéztem, h ma kik a szülinaposak. )
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #5510 Dátum: 11 júl 12, 10:22:18 » |
|
Meg lehet oldani . Az 5-10-20-50 forintosok elég idegesítőek, tudtommal mindegyikből 50-et fogadhatnak el. Loah te vagy az én emberem! Dani esélyed nincs ellenem. Mert ha egyedül nem megy, akkor segítőkre lelek. Manesz Boldog Szülinapot! ^^ Amúgy az ünneplős téma nincs már meg? Masashi akkor várom majd az élmény beszámolót. Mennyi idős a tesód amúgy? Igen lelkitársak vagyunk. :3 Meleg pártot (nem félreérteni) kéne alapítanunk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #5511 Dátum: 11 júl 12, 11:01:18 » |
|
Köszönet mindenkinek... Most kirakom a két képet a tortáról amit facen osztottam meg! A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.huA képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.huMINDENKINEK sajna CSAK VIRTUÁLISAN, KÖSZÖNET!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 12, 11:03:43 írta Manesz »
|
Naplózva
|
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #5512 Dátum: 11 júl 12, 11:08:34 » |
|
Szép kis torta, elfújni nehéz lesz, elszívni talán könnyebb
|
|
|
Naplózva
|
.......................................................... ..........................................................
|
|
|
bogcsiika
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
I never give up! That's my ninja way...
|
|
« Válasz #5513 Dátum: 11 júl 12, 11:18:06 » |
|
Kicsit késve, de itt vagyok. Akit érdekel, hogy milyen volt a tanyabuli, annak csak azt tudom mondani, hogy hiperszuper jó. ^^ Fél10-10 felé kezdtünk, és az utolsó pár emberke hajnali fél7kor ment haza. Üvöltött a zene, mindenki táncolt, tombolt, volt kaja, pia, vízipipa, cigi, szivar minden. : D
Ja, de asszem ugrott a 9 hónapos kapcsolatom. Talán tényleg nem gondoltam bele, hogy 15 évesen képtelenség elköteleznem magam...
|
|
|
Naplózva
|
"Maradj egy éjszakát, és meggyűlölöd, maradj egy hetet, és megszereted, maradj tovább, és örökre itt ragadsz."
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #5514 Dátum: 11 júl 12, 11:33:50 » |
|
Szép kis torta, elfújni nehéz lesz, elszívni talán könnyebb A szívás része igaz... Amúgy csak a legfelső monsterba van egy kevés... azt még nem bontottam meg, majd holnap.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #5515 Dátum: 11 júl 12, 11:59:45 » |
|
Jól néz ki a torta. xD Örülök, hogy jól sikerült a buli, bogcsii. Nahát nem hiszem hogy a papáék megengednének nekem egy ilyet.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #5517 Dátum: 11 júl 12, 17:07:19 » |
|
Itt meg milyen szép idő volt, egy kis vihar nekünk jól jött volna. De állítólag pénteken eső. Nembaj, péntektől hétfőig nem leszek. Úgyhogy eshet amennyit csak akar. Ehh, kéne csinálgatni a nyári angolházit. De kinek van kedve hozzá?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #5518 Dátum: 11 júl 12, 17:16:31 » |
|
Nyári homework? A tanárod szadista, tudtad?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #5519 Dátum: 11 júl 12, 17:30:18 » |
|
Barackos után egy kis "jutalom". Lehet megyünk éjszakai fürdésre Demjénbe. A legjobb este a vízfelszínen lebegve a csillagokat és a holdat nézni. *.* Az osztályom 80%-a jelenleg különböző nyelvtanfolyamokra jár, hogy le tudjon nyelvvizsgázni az első nyelvből. Nekem mákom van hogy mindkettőm megvan. De ők még most nyáron szenvednek vele, és elég komolyan is veszik. A nyelvre pedig manapság majdnem mindenütt szükség van, Hanii, bölcs és előrelátó dolog amit teszel.
|
|
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
|