24 nov 16, 23:14:58 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 365 366 [367] 368 369 ... 902
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma topic 8  (Megtekintve 1355760 alkalommal)
0 Felhasználó és 6 vendég van a témában
gman
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #5490 Dátum: 11 júl 11, 16:41:00 »

Én meg a befagyott pocsojákba szeretek lépkedni.
Jó hallgatni, ahogy ropog.
Naplózva
A-chan
Elit Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

(†ㅍ_ㅍ)૭°

« Válasz #5491 Dátum: 11 júl 11, 16:50:34 »

A gyerekeknek van egy bizonyos befagyott pocsolya fétisük... ikszdé Nekem is volt, és még nem nőttem ki teljesen, csak már vigyázok a csukámra, mert drága volt... ikszdé

Nekem nincs gondom a fűtéssel. Ahol tanulok, rendes a központi, itthon meg gázzal fűtünk, és a 60 centis falak is szigetelnek rendesen. Nevet
A télben egyedül a beöltözködést nem szeretem, úgyhogy olyankor kb állandó jellegel folyik az orrom, mert nem örtözök fel rendesen. Pojén
Naplózva

A-chan
Elit Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

(†ㅍ_ㅍ)૭°

« Válasz #5492 Dátum: 11 júl 11, 16:55:15 »

Miért? Mit csináltál, hogy folyik az orrod? Hmm?
Naplózva

A-chan
Elit Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

(†ㅍ_ㅍ)૭°

« Válasz #5493 Dátum: 11 júl 11, 17:09:23 »

Ha a légkondi alatt ülsz, akkor ne csodálkozz, hogy folyik az orrod. ikszdé

Itt is hideg volt pár hete. Utána meg olyan pont jó idő. ^^ Most viszont sülünk... >.<#
Naplózva

hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #5494 Dátum: 11 júl 11, 17:18:46 »

Hát én a telet jobban szeretem, mint a nyarat. Mindegyik évszakban van valami jó, de a tél a legjobb. Amit én se szeretek, az a réteges öltözködés. Amúgy minden oké vele. A nyár rosszabb, mivel én alapból fejfájós vagyok, és 38 fok felett rohadtmód elkezd fájni a fejem. >.<# Autóban meg el is ájulok ilyenkor. A szúnyogokról meg a legyekről már nem is beszélve! Amit meg ilyenkor megtehetsz (fagyi, strand) azt megteheted télen is. Nyelvesít Najó, ezzel nem akarom azt mondani, hogy utálom a nyarat, mert nagyon is szeretem, csak egyszerűen vannak olyan dolgai, amik nem épp pozitívak (az én szemszögemből, persze, aztán biztos vannak, akik szeretik az 50 fokot meg a szunyikat Pojén )
Kukoricaaa!!~~ *w* Papáék hátsó kertjében mittudoménhányhektárnyi kukorica vaaan. Nyelvesít Bibibiii. xD Kértek? Mosolyog
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
ATON14
Osztag Vezető
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #5495 Dátum: 11 júl 11, 17:28:25 »

Tél vagy nyár?  Gondolkozik Egyikse. Nyáron a 40°C-ban lépek egyet és már le vagyok izzadva, este aludni nem tudok a melegtől és a szúnyogok sem hagynak mindig békén. Télen a hó seprés tud felidegesíteni. Elseprem az utcán, aztán az udvaron és a végén kezdhetem előlről. És az a sok ruha: a buszon kevesebb miattuk a hely és korábban kell keljek, hogy elérjem a buszt az öltözködés miatt  Neeem
 Pontosan A legjobb a tavasz. Egyre jobb idő, egyre kevesebb vastag cucc plusz virágoznak a fák  Pontosan
Naplózva

....................................................................................................................
Marci1996
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5496 Dátum: 11 júl 11, 17:29:16 »

Add nekem a tested Kukorica-kun! Szeretet *-*

ezen besírtam xD Orcsimarcsi a te testedet is elvette? Nevet
Naplózva

Sensei:Miroku

Lányom:boci555

Csapattárs:Riel---chan és pintermate

Tanítvány:ATON14

Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)

NHFK tag
Marci1996
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5497 Dátum: 11 júl 11, 17:32:01 »

én azt hittem Orochimarunak Szöcske-kun óta kissé "ferde hajlamai" vannak xDDDD
Naplózva

NHFK tag
Marci1996
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5498 Dátum: 11 júl 11, 17:36:17 »

Ööö.. xD én úgy értettem h Szöcske óta a másik oldalra játszik xD de ha neked sikerült "visszahozni" a jó oldalra akkor hűha xD Nem semmi csaj lehetsz Ohh My God
Naplózva

NHFK tag
Marci1996
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5499 Dátum: 11 júl 11, 17:43:08 »

Nem akarok szemét lenni de az immortal nem két m?xD
Naplózva

NHFK tag
Rikan
Elit Jounin
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

right now, it's girls' generation

« Válasz #5500 Dátum: 11 júl 11, 19:44:20 »

Hát, sajna visszatértem a Spanyolországban töltött kellemes 2 és fél hetes nyaralásomból xd.
Azért eléggé észre lehetett venni, hogy otthon vagyunk, mert az első dolog amit megláttunk az a Tesco és egy roma család volt. Viszont hiányoznak a pálmafák az út közepéről  Szomorú.
Naplózva

Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg.
Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo  Tesóim: Sabaku és Bogi  Nagyszüleim: Ritli és Hiei  Nagynénim: hanii
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #5501 Dátum: 11 júl 11, 21:18:46 »

Ma első kézből tapasztalhattam meg, hogy az élet tényleg a legváratlanabb helyzet(ek)be adja azokat a pofonokat, amiket megérdemelsz az elkövetett bűneidért, rossz cselekedeteidért... ma kamatostul visszakaptam! Tegnap előtt itt aludt barátnőm, felejthetetlen napom volt, egyik legjobb estém az egész életemben, olyan szeszélyben kavargott a lelkem, hogy remegtem a karjaiban, szóval igazán szerelmesnek érezhettem magam. Ma könnyes szemmel ébredtem, mert rémálmom volt. Évente ha egyszer van rémálmom, akkor sokat mondtam... és pont most. Bemegyek a munkahelyre azzal a tudattal, hogy végre nem nekem kell megcsinálni szinte az összes előkészületet, mert ugye ezek a feladatok általában rám hárulnak, viszont ma egy órával később mentem be, így boldogan sétáltam be az étterembe, hogy minden okés és tudok lazítani, mert már el van végezve minden... ó, hát persze! Másik két munkatársam lazán beszélget, miközben nyitás előtti percekben semmi sincs kész. Nagyszerű! Citromfelvágás, tejszínhab készítés, kávétejszín; 4 hűtő feltöltés, kávégépbe nincs kávé, jégképbe nincs jég, poharak nincsenek kipakolva, nincs szalvéta hajtogatva, nincs evőeszköz válogatva, nincs megterítve a kert fele és még sorolhatnám... általában csak délkor kell elkezdeni pörögni, mert akkor jönnek a kedves vendégek, de most bizony hamarabb el kellett ezt kezdeni. Nagy levegővétel után egy "oké" mondom magamba, legalább nem unatkoztam. Megjönnek a kedves vendégek, az idősebb pincérek leülnek sörözni munkaidőben, mikor ebédeltetés van, tehát a legnagyobb pörgés kezdetén... nagyszerű, másik pincér tanulóval végigvittük a delet nagy nehezen, persze a fizető pincérünk 25 percre egyszerűen ELTŰNT, a vendégeink reklamáltak, hogy fizetni szeretnének. Mondom Józsinak, söröző munkatársamnak, "ez így krvára nem frankó". Válasza "akkor bonts fel még egy sört"! És itt még sorolhatnám a nap munkájának gubancait... este megyek megbeszélt randira, gondoltam végre van valami jó is ebbe a napba. Fél óra várakozás után most már felhívom barátnőm erre közli velem, hogy nem aktuális. Kinyomtam a telefont, mielőtt hozzávágtam volna a fejéhez valamit. Tegnap megbeszéltük csoporttal, hogy kocsmázunk egy jót, mint minden héten... és persze, hogy a "főszervező" nem veszi fel a telefont. A hét első napján már is kivégeztem magam szellemileg. Évente ha egyszer sz*r kedvem van, akkor sokat mondok, de ez a nap igazán az volt. No nem baj, alszom egyet, holnap már röhögni fogok rajta.
Ki kellett magamból írnom.
Naplózva

Morause
Vendég
« Válasz #5502 Dátum: 11 júl 11, 21:36:05 »

/applaud... Tehát neked ez a nap rettenetes volt? huh smirksweat Haver mit nem adtam volna egy ilyen napért, bár mind1 Nevet !!!

Csak a poén kedvéért megkérdem gondolom én... vki egy GangBang? Nevet ikszdé Kiröhög Pojén
Najó nem, kinek hogy telik idáig a nyár... van-e vki a balcsin... esetleg melózik vki vmit (Stance téged leszámítva mivel tudom hogy csak nyári gyakorlaton vagy) bár igazából mind1 de ám mégis érdekel mivan veletek!
Naplózva
Lucy-chan
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #5503 Dátum: 11 júl 11, 22:58:48 »

Háát ,hol is kezdjem...a nyári szünet elején jó volt mert tesóm itthon volt és el mentem vele csavarogni kacsint aztán tesom el ment a barátjához 2 hétre...szval onnatól fogva elég unalmas a nyári szünetem...itthon vagyok az idegesítő másik tesommal....még sehol se voltam strandolni pedig mostanság elég szép az idő:( barátnőkkel se találkoztam még és ez elég szomorú pedig jó lenne smirksweat aztán mikor anyáméknal le állás munka helyén akkor is csak a házat festjük Szomorú szerettem volna nyári munkát csak ahova "jelentkeztem" még nem igazoltak vissza:/ szval még nincs munka...na mind 1 majd lesz valahogy el ütöm az időt valamivel Nevet
Naplózva
Morause
Vendég
« Válasz #5504 Dátum: 11 júl 11, 23:36:33 »

Örülök neki, remélem sikerült vmi munkát keresned!  Mosolyog
Naplózva
Oldalak: 1 ... 365 366 [367] 368 369 ... 902
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins