gman
|
|
« Válasz #5310 Dátum: 11 júl 05, 11:58:21 » |
|
Egyszer már voltam a Virágkarneválon. Maga a látvány egész szórakoztató, csak nagy a tömeg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lucy-chan
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #5311 Dátum: 11 júl 05, 13:55:59 » |
|
ohh virágkarnevál? az hol van?:O sese halottam róla ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #5312 Dátum: 11 júl 05, 14:01:49 » |
|
Ha jól tudom debrecenbe.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lucy-chan
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #5313 Dátum: 11 júl 05, 15:09:48 » |
|
Ahham És milyen progik vannak ott? és nagyon szép szokott lenni?*-* miről szóól ? olyan kiváncsi vagyok ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #5314 Dátum: 11 júl 05, 16:32:19 » |
|
Olyan nagyszabású virágkarnevál, mint a debreceni, nincs több kis hazánkban. És meglep, hogy van olyan, aki nem hallott még erről az eseményről. Tudniillik minden évben ez a fő téma az összes magyar telvíziós hírműsorban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #5315 Dátum: 11 júl 05, 16:52:17 » |
|
Olyannyira ismert, hogy még én is tudok a létezéséről... El is szeretnék egyszer menni... A kisgyerekeket meg pórázra kell kötni, mint Amerikában... Tegnap végre eljutottam a könyvesboltba, és jól pofára is estem... Trónok harca - NINCS Megkérdeztem, hogy esetleg meg lehet-e rendelni. Meg. Majd szeptemberben... -.- Addig ugyanis nem rendelnek újabb könyveket... Mondta a nő, hogy jobban járok, ha átnézek Magyarországra, de ha ott sem találok szeptemberig, akkor megrendelhetem náluk is... Jee... Hogy a sz*rba van annyi könyvük, hogy 2 hónapig nem is kell újakat rendelniük??
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #5316 Dátum: 11 júl 05, 17:50:23 » |
|
. . . amúgy már 3 hónapja és 4 napja regisztrált a fórumra ^^ Hehe, három és fél hónapja, itt a Csevegőben kb. minden negyedik hsz Henikétől származik. Én itt leragadtam. Pedig tegnap direkt átszámoltam, ne hogy hülyeséget írjak, de ezek szerint mégis sikerült, csak azt nem értem, hogy hogy. Május 1-jén reggelt, akkor egész május-egész június-és júliusból 5 nap. Nem értem hogy jön ki a 3 hónap
A debreceni virágkarnevált elég egyszer látni, utána nem tudnak újat mutatni. Mindig a zászlódobálósok, mazsorettesek, külföldi táncosok és persze a virágos kocsik. Régen ott laktunk a közelben, és ott voltam minden évben az első sorban. Mára már csak kényszerből szoktam megnézni a tv-ből 10-20 percet.
|
|
|
Naplózva
|
.......................................................... ..........................................................
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #5317 Dátum: 11 júl 05, 18:51:34 » |
|
Micsudi: Én észre se vettem hogy ennyi hozzászólásom van, az már rosszabb lesz mikor törlik a Duma Topikot és a fele hiányozni fog, eltűnik az én dicsőségem... N a jó... Nem hozzászólás vadász vagyok *-* A fórumon eltöltött idő: 13 nap, 3 óra, 6 perc. Nem tűnik el... a szám ott marad, nekem is így van meg a ... hozzászólásom, fele a Duma Topik 7-ből volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #5318 Dátum: 11 júl 05, 21:18:06 » |
|
De eltűnnek a duma topic törléskor a hozzászólások Ha nem tűnnének, lenne vagy 2000 hszem legalább.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #5319 Dátum: 11 júl 05, 21:35:30 » |
|
De minek kell törölni?... Fölösleges egy egész topicot törölni, a fölösleges hsz-eket még megértem de egy egész topicot...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5320 Dátum: 11 júl 05, 22:32:59 » |
|
Technikai okok miatt van gondolom, ezer oldal fölött már jelentősen belassíthatja az oldalt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #5322 Dátum: 11 júl 05, 23:27:20 » |
|
Van benne vmi ... mindenesetre mind1 úgy is csak szét flameljük ezt a topicot, amit viszont fején találtál hogy ez tényleg off topic, bár vannak olyan fórumok ahol több ezres oldalak vannak (még külön ilyen is) és mégsem törölnek, a kedvencem az összevissza törlés, tiltás bannolás öcsém! Bár nem voltam sose nagy fórumozó, nem voltak sose gondjaim de mindegyiknek megvan a saját kis hibája... a legtöbb helyen fórum trollokkal lehet találkozni, bár ennek a fórumnak is megvan a maga kis hátránya... de ez már mind1!!! ui.: lefekvés előtt, még linkelek egy videót, nézzétek meg én végig kacagtam az egészet (henike vagyis masashi itt válogathatsz magadnak új avatarra valókat)http://www.youtube.com/watch?v=hZOClPVuzbc
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 06, 00:28:24 írta Morause »
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #5323 Dátum: 11 júl 06, 08:20:17 » |
|
Hello evribádi, megérkeztem! Remélem legalább egy kicsit hiányoztam, mert nekem nagyon hiányoztatok, sajna nem találtam görög netcafét, szóval 10 nap gép, ill. fórum nélkül. Jó sokat írtatok, lehet neki kellene állnom visszaolvasni?
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #5324 Dátum: 11 júl 06, 08:52:02 » |
|
Meg az a helyzet, hogy miért ne töröljék? Tök felesleges lenne tartogatni. Vagy ti elolvasnátok az előző duma topicok 7000 oldalát? Vagy valaki elolvasná? Kétlem Amúgy szerintem a keresés funkciónak is rendesen betenne. Rákeres az ember valamire és az előző dt-kből kijön 4382 találat és akkor találd meg amit szerettél volna
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
|