Pötyi
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #4950 Dátum: 11 jún 25, 23:03:22 » |
|
Nem hiszem, hogy egész nyárra jár, de azért ebbe a hónapba még volt suli és mindig hónapvégén kapom, meg szóval nem lenne rossz, ha jönne 1 kis pénz. Meg persze utána 1 héttel rá meg a fizetés is elvileg jön, szóval az eléggé baba lenne, ha majd így összejön. Amúgy miért is vagy beszélgető partner?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
|
« Válasz #4951 Dátum: 11 jún 25, 23:05:51 » |
|
Idézet tőled: Bocsi csak ezt meg kellet osztanom meg amúgy is hátha találok itt beszélgető partnert, mert eléggé punnyadás van.^^
Azért írtam ide, hogy találj valakit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pötyi
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #4952 Dátum: 11 jún 25, 23:10:33 » |
|
Látszik, este van már. Amúgy azt akartam kérdezni, hogy miért is lennél rossz beszélgető partner?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
|
« Válasz #4953 Dátum: 11 jún 25, 23:13:14 » |
|
Sokáig nem írtál vissza és csevegőben se láttam a nevedet. Arra gondoltam, nem találtál megfelelőnek és inkább leléptél.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pötyi
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #4954 Dátum: 11 jún 25, 23:14:26 » |
|
Igazából ténykedek még egyéb dolgokat is a gépen meg elkalandozok néha és azért nem írtam vissza egyből.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
|
« Válasz #4955 Dátum: 11 jún 25, 23:21:56 » |
|
Erre szoktam mondani, hogy nem kifogásokat kérek, hanem eredményt! Átvettem eme mondást jó anyámtól és visszakapja hosszú évekre visszamenőleg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pötyi
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #4956 Dátum: 11 jún 25, 23:27:54 » |
|
Szegény anyukád biztosan örülhet neki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
|
« Válasz #4957 Dátum: 11 jún 25, 23:29:06 » |
|
Hát még szép, szeret engem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #4958 Dátum: 11 jún 26, 07:56:13 » |
|
El tudnád mesélni, hogy úgy körülbelül mire kellene vélnem ezt a hozzászólást gman: "Ha érzelgős kedvedben vagy, netán nagyon filozofálgatni akarsz, akkor jelenleg rám ne számíts, mint beszélgető partner."
Pl, ez miként vonatkozik rám?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #4959 Dátum: 11 jún 26, 08:54:54 » |
|
Szerintem csak véletlenül összekevert CsiziDanival. Esetleg neked szánta Dani mondatát, viszont azt nem tudom mire fel... Egy apró észtevétel: A Tórok harca megfertőzte a fórum egyes részeit, a moderátorok már kezdenek átalakulni!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #4960 Dátum: 11 jún 26, 08:59:31 » |
|
A-chan, csak szólok, hogy Gabeszt is megfertőztem már. CSak rajta még nem látszik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #4961 Dátum: 11 jún 26, 09:04:29 » |
|
Rajta még uralkodik az autóimádat. Kíváncsi vagyok, hogy melyik az erősebb. Trónok harca vagy a kocsik? Nekem is nehéz kérdés.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #4962 Dátum: 11 jún 26, 09:37:28 » |
|
És akkor most következzék egy nagyon szőke, mondhatni Noémis megjegyzés (márpedig én még szőke sose voltam ): Miért is kezdenek átalakulni a modik? *már megtaláltam a választ csak kikellett nyitni egymásik topicot is én Alice-t azért se cserélem le (igaz nem is vagyok moderátor ), az angyalkás (még Kaze/Sylwe által készített) aláírásaim meg mind elvesztek és új nemkell (nemtudok szerválni ), szal elég a Tyrontól csórt szöveg *-*
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 26, 09:40:45 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #4963 Dátum: 11 jún 26, 10:04:31 » |
|
Noe én igazából mindig azt hittem hogy az avádon az a kép az téged ábrázol. Hogy vki lerajzolt. Tyrion szöveg meg jó. De tényleg nagyon terjeng a fórumon a Trónok Harca, nagyon helyesen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #4964 Dátum: 11 jún 26, 10:17:32 » |
|
Nem bánnám, ha valaki lerajzolna így *-*
Mondjuk sztem a te Nanos szöveged is jó *-* annyiból is tetszik, hogy ha nemtudnánk honnan származik átvitt értelem is adható neki... am úgylátom Jon nemcsak a lányok által "lájkolt" karakter xD ah várom hogy legyen már vmi csajos ügye... mert aztmondtad lesz xD most mond meg mikor és milyen xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 26, 10:19:43 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
|