Mach5
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4935 Dátum: 11 jún 25, 10:22:55 » |
|
Szerintem róla beszélnek:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #4936 Dátum: 11 jún 25, 10:28:07 » |
|
A Zsófi(á)kat ne cikizzétek, mert fondorlatosságukkal könnyen túljárnak az eszeteken! A Seva-t dicsérő hsz-kel pedig csak egyetérteni tudok. Pénteken értem haza Tatáról zenei táborból, most pedig irány Európa, Brüsszel-London-Párizs 9 napig!*.* Lételemem az utazás, az új tájakkal, kultúrákkal, emberekkel való megismerkedés, anyum persze annak örül, hogy a Nyelvet használhatom. Mert hiába tudsz angolul, németül, oroszul vagy üzbégül, ha nem vagy elég talpraesett, nem tudsz kiigazodni a dolgok sűrűjében. De addig is: Adieu! Ahoj, poplacsek!
|
|
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #4937 Dátum: 11 jún 25, 10:33:15 » |
|
Amúgy mi bajotok vele? Én nem ismerem, de a pár hsz alapján, amit tőle olvastam rendes lány. A-chan Sevanna a tesóm, szal ha komolyan gondolnák, akkor itt már csak véres hullák lennének.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 25, 10:57:32 írta Aes Sedai »
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #4938 Dátum: 11 jún 25, 10:43:44 » |
|
Aes: te úgy ismered CsiziDanit, mint aki ilyenekkel viccelődik? Én igen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #4939 Dátum: 11 jún 25, 10:57:58 » |
|
Én is igen kb. Amúgy meg tesóm nem olyan ember, akit bárki is utálni szokott.^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #4940 Dátum: 11 jún 25, 11:05:22 » |
|
Igen, tudom Aes, a könyves topicból már rájöttem. ^^ (csak 5%-nyi kétségem volt felőle, szóval inkább nem hangoztattam. ) Lille! De jó neked! *-* Én is szeretnék menni... Max a tiszapartra jutok el a nyáron, meg persze a zentai ifi játékokra! *-* (de oda gyalog is simán elmehetek, nincs messze...) Utazni szeretnéék! Sok távoli helyre!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
|
« Válasz #4941 Dátum: 11 jún 25, 11:07:39 » |
|
Mi? Én mi rosszat mondtam Seváról?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikkie
|
|
« Válasz #4942 Dátum: 11 jún 25, 11:59:47 » |
|
Nem tudom, Harag milyen gyakran szokott még feljárni, de nagyon boldog szülinapot neki! :]
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pötyi
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #4943 Dátum: 11 jún 25, 13:47:12 » |
|
Pötyi: Én se tudok jobb elfoglaltságot, mint hogy Naruto Shippuuden részeket nézek a kedvenc szereplőim mellett^^ ( Zetsu, Madara, Suigetsu, Kakuzu ) És azt hiszem egész hétvégén ezt fogom csinálni, szerintem iszonyat jó szórakozás. Az a gond, hogy ha ideges vagyok, akkor nem igazán tudok megülni a gép előtt és a sétálás akkor jó hatással van rám, de csak akkor, ha van kivel és hála égnek tegnap épp volt kivel sétálnom és kb. hajnali 2 körül értem haza. Szóval most minden a legnagyobb rendben van.^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4944 Dátum: 11 jún 25, 13:50:40 » |
|
Mi? Én mi rosszat mondtam Seváról? Mivelhogy képes vagy még használni a billentyűzetet, semmit! Amúgy mi bajotok vele? Én nem ismerem, de a pár hsz alapján, amit tőle olvastam rendes lány. A-chan Sevanna a tesóm, szal ha komolyan gondolnák, akkor itt már csak véres hullák lennének. Még jó hogy halhatatlan vagyok... Még...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pötyi
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #4945 Dátum: 11 jún 25, 14:06:59 » |
|
Gondolom ez annak a jele, hogy szeretnek és féltenek téged és ez jó. Mondjuk az is igaz, hogy valahogy csak meg tudsz állapodni, hogy x ideig kint legyél. Hála égnek vagy inkább sajnos nálam nemigen törődnek azzal, hogy mégis mikor vagy meddig vagyok kint.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pötyi
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #4946 Dátum: 11 jún 25, 22:37:24 » |
|
Érdekes dolog az érzelem. Hiába akarsz elfojtani egy olyan érzés, ami szeretetből akad mivel az érzelem erősebb az észnél sokkal. Rossz dolog az, ha a tiltott gyümölcs kell és még rosszabb, ha még félelem is párosul hozzá. Bocsi csak ezt meg kellet osztanom meg amúgy is hátha találok itt beszélgető partnert, mert eléggé punnyadás van.^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
|
« Válasz #4947 Dátum: 11 jún 25, 22:39:25 » |
|
Ha érzelgős kedvedben vagy, netán nagyon filozofálgatni akarsz, akkor jelenleg rám ne számíts, mint beszélgető partner.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pötyi
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #4948 Dátum: 11 jún 25, 22:43:18 » |
|
Igazából nemis érzelgés meg ilyesmi, mert tudom mit kéne, lépnem csak hát ott van az a félelem nevezetű dolog. Amúgy ha lenne, egy kis pénzem tuti nem itt lennék, hanem már sörözgetnék rég, de hát majd csak remélhetőleg jövő héten jön az ösztöndíj.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
|
« Válasz #4949 Dátum: 11 jún 25, 22:48:50 » |
|
Örülnék, ha én is kapnék nyáron ösztöndíjat... Bár nekem csak tanulmányi jár. Hmm, úgy tűnik nem vagyok elég jó beszélgető partner, hiába találtak meg.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 25, 22:58:20 írta CsiziDani »
|
Naplózva
|
|
|
|
|