Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4140 Dátum: 11 jún 05, 13:02:26 » |
|
Jaja! Emlékszem! Friss modiként még azt is figyelnem kellett! Jaja! Szép idők...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bogcsiika
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
I never give up! That's my ninja way...
|
|
« Válasz #4141 Dátum: 11 jún 05, 13:09:33 » |
|
egeeeeek, egész évben a nyarat vártam, most, hogy majd meg főlök, legszívesebben beülnék egy fagyasztókamrába :'DD
|
|
|
Naplózva
|
"Maradj egy éjszakát, és meggyűlölöd, maradj egy hetet, és megszereted, maradj tovább, és örökre itt ragadsz."
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #4142 Dátum: 11 jún 05, 15:13:32 » |
|
Itt épp akkorát dörgött az ég, h az ablak beleremegett
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4143 Dátum: 11 jún 05, 15:18:23 » |
|
Fog, mert Debrecen 15 km-re van és arra tart Miért reméled, hogy esni fog? Én nem szeretem az ilyen viharosat, hanem max a kis csendes esőket, ami olyan nyugodt hangulatú xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 05, 15:19:15 írta Zer0 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4144 Dátum: 11 jún 05, 15:23:42 » |
|
Whoaa, nálunk egész nap zuhogott! Amivel nekem nem volt bajom,csak a környezetemben lévőknek. Mamám időközben rosszul lett nálunk, jött a mentő.. Hála az égnek elvileg "csak a sok aggódás" miatt gyengülhetett le.. De az a 10 perc, amíg halálsápadtan, az ájulás szélén feküdt.. úgy dobogott a szívem, mintha 10 percet futottam volna egyhuzamban sprintelve. ^^ Nekünk jövő héten erdei tábor. Vagyis egy hét zuhogó esőben, sátorban. Kafa lesz.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 05, 15:24:29 írta Lille17 »
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4145 Dátum: 11 jún 05, 15:29:02 » |
|
Remélhetőleg már jobban van, ha jól értem. Amúgy Ez erdei tábornak olyan jó hangulata van, én eddig csak 1x voltam, 5-es koromban és egyik este zuhogott, másik nap meg tűzött a nap de nagyon jó volt... sajnálom, hogy akkor még kicsi voltam, most is szívesen mennék ilyesmire. Am debrecenbe jártam táborozni sokat még kisebb koromban, az is jó volt, volt mindenféle játék (számháború volt a favorit - annak olyan naruto feelingje van így utólag xD ) Asszem Vígkend major volt a neve... bár láttam róla egy kb 2 éves vidit, és eléggé rossz lett, bár én vagy 6 éve voltam utoljára ^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 05, 15:30:16 írta Zer0 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4146 Dátum: 11 jún 05, 15:31:17 » |
|
Én most vagyok túl egy vanílián, és egyre jobban utálom Csak a csoki és a mogyoródarabka csábít
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4147 Dátum: 11 jún 05, 15:33:35 » |
|
Igen, jobban van, hála az égnek. Egyébként nagyon szeretem a táborokat. A csapattal együtt ökörködni nem megvetendő dolog. DE megoldom a sár-eső dolgot, viszek gumicsizmát. A kedvenc részem a tábortűz.*.* Zseniális, múltidéző hangulata van, melletted szorosan a többiek, és gajdoltok valami egyszerű kis nótát. Lájk.
|
|
|
Naplózva
|
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4148 Dátum: 11 jún 05, 15:37:39 » |
|
Mi ilyen cserkésztáborszerűségben voltunk, de a táborvezető egy 19éves láma volt, szal, ha nem lettek volna ott idősebbek is, nekünk annyi xD Utolsó este, ilyen 1.5méteres karókból raktunk tüzet... na az nem volt semmi... Jah, és megettük a szomszéd szőlőjét Jó tanács: A permetezett élelmiszer hasmenést okozhat., és ami hasmenést okozhat, az okoz is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #4149 Dátum: 11 jún 05, 16:05:33 » |
|
A tábortűz jó dolog! Mi egyszer rádobtunk egy zacskó chipset. Nem hittük, hogy sikerülhet, de sikerült: felrobbant. Csak úgy röpködtek az égő krumplik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Főkapitâny
|
|
« Válasz #4150 Dátum: 11 jún 05, 16:19:15 » |
|
Csillebércen a 6 méteres máglyából végül csak táborfüst lett, tűz nem Pedig anno sokat készültünk rá, az lett volna a tábor fénypontja. Hát ciki volt eléggé
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4151 Dátum: 11 jún 05, 16:23:18 » |
|
Hogy oltottatok volna el egy 6méteres máglyát?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Főkapitâny
|
|
« Válasz #4152 Dátum: 11 jún 05, 16:27:59 » |
|
Gondoltuk, majd leég valahogy...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #4153 Dátum: 11 jún 05, 16:37:47 » |
|
Minek azt eloltani? A máglya azért van, hogy égjen, és hogy az ember kiélhesse pusztító hajlamait.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4154 Dátum: 11 jún 05, 16:39:13 » |
|
Ilyen "majd csak lesz valami" dolgaim néha nekem is vannak. És valahogy tényleg lesz, mindig. Általában viccesen, de jól végződve. Improvisieren, improviseren, bitte!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|