USasuke
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #4095 Dátum: 11 jún 02, 20:47:30 » |
|
itt dörög meg villámlik:OO rem nem lesz nagy zuhi belőle
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #4096 Dátum: 11 jún 02, 20:53:02 » |
|
itt már szakad.... ÉS megvan az eredmény irodalomból(versmondás-felelet) is meg tollbamondásra is... (3;5;5)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #4097 Dátum: 11 jún 02, 21:17:16 » |
|
Lille, ez milyen szép költői volt!*,*^^ itt nincs semmise, tiszta az ég, semmi felhő, semmi villám és zuhé se.. Uncsi.-.- xD Najó, nem, a tücskök nagyon szépen ciripelnek.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #4098 Dátum: 11 jún 03, 07:29:41 » |
|
Boldog szülinapot Micsudi! Remélhetőleg, ma si olyan szeles, max 20 fokos idő lesz, mint tegnap délután. ^^ Azért jók vagyunk. Lehet, a Duma topicot át kellene nevezni Időjárás topiccá... Mit tesz a tömegvonzás ereje : Körülbelül a vidi egyharmadánál indulnak be a tényleges események, de az elejét is meg kell nézni...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 03, 09:35:29 írta A-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Kletta
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
csodameséss
|
|
« Válasz #4099 Dátum: 11 jún 03, 11:59:56 » |
|
jaajh mucikáiiim. benézek ideiis valaki emlékszik még rám?
|
|
|
Naplózva
|
memories last forever. <3
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #4100 Dátum: 11 jún 03, 12:34:41 » |
|
Köszönöm 19 éves vén lettemXD Én ismerem Szia Kletta, hogy vagy? Tuti történt veled valamiXD veled mindig Történik.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Kletta
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
csodameséss
|
|
« Válasz #4101 Dátum: 11 jún 03, 12:37:05 » |
|
hááát kösi jól vagyok most minden rendben van. és nem nem történt semmi ha meg mégis nem írom le mert megint én leszek a fórum szégyene :DDDD mesélj valamit*-*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #4102 Dátum: 11 jún 03, 12:43:24 » |
|
Isten éltessen sokáig, Micsudi! (Itt is. ) Kletta, örülök, hogy rendben vannak a dolgaid. Egyébként pedig nem vagy a fórum szégyene.
|
|
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #4103 Dátum: 11 jún 03, 12:49:08 » |
|
Nem vagy a Fórum szégyene "Szeretünk Barbi" Velem semmi, este megyünk nagyapámékhoz. Az érettségim ratyi lett.. Szóbelin majd javítok...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kletta
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
csodameséss
|
|
« Válasz #4104 Dátum: 11 jún 03, 12:58:19 » |
|
hallod ha szar lesz az érettségid fejbeverlek egy penészes stifolderrel. jaj Lillee pedig sokszor éreztem uugy
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #4105 Dátum: 11 jún 03, 13:03:03 » |
|
Hát matek 2 töri angol magyar 3 biosz 4 a matekon kívül mindenből 1 jegyet akarok javítani. (lusta vagyok :S ) Kletta mivel akarsz fejbeverniXD? Meghozták a kiságyat amit anyumék rendeltek. Ide még nem is írtam de lesz még egy tesóm. Még egy ok hogy gyorsan elköltözzekXD Remélem összejönnek a terveim és anyummal is minden rendben lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kletta
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
csodameséss
|
|
« Válasz #4106 Dátum: 11 jún 03, 13:07:54 » |
|
babaaaa*-* babaaaaaa*-* valaki sináljonmár fel én is akarok babáááát*-* amugy penészes stifolderrel verdeslek meg xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Beatreex
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
"Én önmagamban egy fordított dimenzió vagyok."
|
|
« Válasz #4107 Dátum: 11 jún 03, 13:50:16 » |
|
Micsudi, nagyon boldog születésnapot!!! Egyébként nincsen telihold vagy valami ilyesmi? Csak mert már 3 napja olyan elképesztően béna vagyok, hogy az már szánalmas Belerúgok mindenbe, nekimegyek mindennek, állandóan beverem a fejemet meg a könyökömet meg a csípőmet, és éppen az előbb vágtam el az ujjamat jó mélyen az ásványvizes üveg műanyag kupakjával! Tegnap meg belerepült egy bogár a szemembe, sehogy se akart kijönni, szóval megpróbáltam zsepivel kiszedni, erre meg... áh, inkább nem részletezem. Röviden: undorító volt. Legalább addig jó, amíg csak önveszélyes vagyok, nem pedig közveszélyes
|
|
|
Naplózva
|
"Az emberek könnyebben bocsátanak meg annak, aki téved, mint annak, akinek igaza van." Joanne Kathleen Rowling
"My dad always says be nice to the people on the way up because you’ll need them on the way down." Colin Morgan
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4108 Dátum: 11 jún 03, 15:36:13 » |
|
Szia Klettuc! Mi az a stifolder? Azt már tudjuk hogy hajlamos a penészedésre..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #4109 Dátum: 11 jún 03, 15:39:52 » |
|
Gabesz az ilyen sváb kolbászszerűség. xD Látszik, hogy alföldi vagy, ott nincsenek svábok, itt Pécsen viszont igen. (Rólam is mindenki azt hiszi. )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|