eleon-sama
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #3870 Dátum: 11 máj 24, 18:24:27 » |
|
Grat az 5ösödhöz bogcsiika Basszus, ha lehetne Naruto - ból érettségizni, nem kellene rá tanulom...Tök jó lenne 100% - közeli érettségivel rendelkezni Pl: "1.témakör. Kabuto titkos koporsója Érvekkel támassza alá azt, hogy kit is rejthet Kabuto utolsó koporsója. Feleletében fogalmazza meg az érveken kívül a saját véleményét, majd készítsen egy rövid jövőképet a shinobi háború kimeneteléről." -->tök jó lenne, nem? És a legfontosabb:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #3871 Dátum: 11 máj 24, 18:31:54 » |
|
Akkor már választhatóan animékből érettségizni. Egy Highschool Of The Dead kérdésekkel megszórt érettségin szívesen részt vennék, érdekes lenne az már biztos. Valamint, boldog születésnapot dRown!
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #3872 Dátum: 11 máj 24, 18:34:00 » |
|
FMA meg Death Note érettségi... Boldog szülinapot dRown!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Viktor-sama
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3873 Dátum: 11 máj 24, 18:39:21 » |
|
fufufufufu de jó napom volt! nem voltam suliban mert beteg vagyok! holnap sem megyek kompetenciafelmérésre Dragon Ball Kai-t néztem ma eljutottam a sorozat feléől a háromnegyedéig. dRown:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #3874 Dátum: 11 máj 24, 18:59:58 » |
|
Na mindenkinek nagy kalappal aki holnap írja az impotencia tesztet...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #3875 Dátum: 11 máj 24, 19:05:41 » |
|
Boldog szülinapot! Ah nekem nagyon boldog a napom ah leéretségiztem sikeresen Bioszból meg Kémiából... most 1nap pihi utánna pedig már csak angol meg szlovák ah minyár enyém a 3 hónapnyi szabadság
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
eleon-sama
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3876 Dátum: 11 máj 24, 19:06:34 » |
|
Hajrá az impotenciatesztet íróknak!! Neked pedig noemimi-chan gratula
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dRown
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #3877 Dátum: 11 máj 24, 19:39:10 » |
|
Mindenkinek nagyon köszönöm a köszöntést! Grat noemimi :_D Holnap mindenkinek sok sikert a kompetenciához. Nem is olyan rossz az Am ez a nap nem valami boldog. Az akikról irtam pont ma pont előttem jöttek össze. És még akkor egyik se tudja benyögni a BSZ-t...Amit persze nem vártam el,de pl tökjól esett volna...
|
|
|
Naplózva
|
Főállású Manchester United és Punk/Rock/Metal FAN!!
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #3879 Dátum: 11 máj 24, 20:06:57 » |
|
Csak én nem találom a 3.ik Kakashit?
a young és az old külön számít
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3880 Dátum: 11 máj 24, 20:53:19 » |
|
Isten éltessen sokáig, dRown! Nem tudom, de így a nyár felé haladva minden "akadály" könnyebben bevehető, minden egyszerűbbnek tűnik, minden klappol. Ez nem tudom mi varázsa, de bárcsak örökre így maradna. Az angol érettségiből még nekem is hátra van egy szóbeli vizsga. De annyira valahogy nem izgat.^^
|
|
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #3881 Dátum: 11 máj 25, 11:59:45 » |
|
Ma utaztam mentőben. ^^ (mostmár teljes értékű ember vagyok ) Egyre több jó hírt kapok: egyik rajzom átadását kitolták egy héttel és a másikról is ilyesmit rebezsgetnek. HáHá szép az élet!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3882 Dátum: 11 máj 25, 13:22:46 » |
|
Végül is könnyű volt a teszt, csak mikor már lefáradt az agyam huligánkodtam egy picit, például azt írtam egyik szövegértéses kérdéshez, hogy ,,túrós buktát, mert azt szeretem!".
Masashi szerintem mindegy, az a lényeg, hogy mértékkel. Ha kisebbeket kortyolsz nem fogsz felpuffadni és tudsz majd túrázni tovább a megszokott tempóban. Mozgás közben pedig nem "nem is nagyon kéne inni", hanem feltétlenül kell inni. Én csapvíz és szénsavmentes ásványvíz párti vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bogcsiika
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
I never give up! That's my ninja way...
|
|
« Válasz #3883 Dátum: 11 máj 25, 13:27:29 » |
|
UchihaMasashi: szerintem vigyél, túl nagy bajod nem lehet tőle; viszont az ilyen agyoncukrozott, ízesített üdítők nem oltják a szomjadat... ajánlom az ásványvizet inkább, az legalább szomjoltó és még nem is hizlal : D nekem is egyre jobb napjaim vannak : D jól megy az évvégi hajrá, most is 4es cetlit írtam matekból este pedig Kiss Ádám és Hadházi László ^-^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 25, 13:28:44 írta bogcsiika »
|
Naplózva
|
"Maradj egy éjszakát, és meggyűlölöd, maradj egy hetet, és megszereted, maradj tovább, és örökre itt ragadsz."
|
|
|
Beatreex
ANBU újonc
Nem elérhető
"Én önmagamban egy fordított dimenzió vagyok."
|
|
« Válasz #3884 Dátum: 11 máj 25, 14:05:05 » |
|
A-chan: Hogyhogy mentőben utaztál? UchihaMasashi: Én is ásványvíz párti vagyok Még egy előnyét kiemelném az ásványvíznek, mégpedig azt, hogy az üdítőitalokkal ellentétben akkor is meg lehet inni ha felmelegszik (a meleg Cola viszont borzalom ) Én is megyek kétnapos kirándulásra, de mi szombat-vasárnap megyünk (persze, menjen el vele a hétvége De legalább van egy jó indok hogy miért nem tudunk hétfőre tanulni ) Jónak ígérkezik, de van benne néhány fura dolog, pl. hogy a diákoknak a szállás ingyen van, de a földön kell aludnunk, és még mi fizetünk azért hogy a tanárok ágyban aludhassanak A buszsofőr étkezését is nekünk kell állni, ami 10 000 Ft egy napra. Mennyit zabál ez?
|
|
|
Naplózva
|
"Az emberek könnyebben bocsátanak meg annak, aki téved, mint annak, akinek igaza van." Joanne Kathleen Rowling
"My dad always says be nice to the people on the way up because you’ll need them on the way down." Colin Morgan
|
|
|
|