dRown
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #3840 Dátum: 11 máj 23, 19:15:33 » |
|
Nefélj,sokmindenről nem maradtál le De miez,hogy beleszámít? Vizsga? Egyre hülyébbek a tanárok,már nem azért...
|
|
|
Naplózva
|
Főállású Manchester United és Punk/Rock/Metal FAN!!
|
|
|
Esztii
|
|
« Válasz #3841 Dátum: 11 máj 23, 19:23:51 » |
|
Mi kaptunk egy értesítést az iskolától, miszerint egészen 2012 februárjáig nem lesznek az eredmények megnézhetők, tehát nem is lehet leosztályozni, plusz ugye névtelenül írod, annyira meg nem érdekli őket, hogy az x számból kikeressék, melyik vagy te. Mi is írunk szerdán, én személy szerint nem bánom, mert így 7 helyett csak 4 órát kell végigülnöm. Manesz: A kompetencia a legjobb dolog a földön! 4 órád van,ha megcsinálod megcsinálod,ha nem akkor alszol a padon. Engedik a zenehallgatást és stb ínyencségeket,tudsz olvasni,és legalább nem otthon a gép előtt vagy. Egyetértek!
|
|
|
Naplózva
|
Nővérkéim: Nikkie és Sabaku no Temari Édes szüleim: Aemy és G-sama Sógoraim: Szanisz és Dani
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #3842 Dátum: 11 máj 23, 19:42:30 » |
|
Nálunk nem engedik a zenét max keresztrejtvény...:S mondjuk mobilt se lehet vinni csak ha van szekrényed. :S
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 23, 19:46:22 írta ^^ »
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #3843 Dátum: 11 máj 23, 19:44:00 » |
|
Cloud! *-* (dRown, jó a képed ) Épp gondolkodtam, hogy megkérdezem, miért Sakura az avád, de mostmár semmi. Lille előzője meg nekem jobban tetszett... Kompetencia teszt? Én ilyennel még az életben nem találkoztam. Amúgy jelentem, nálunk leszakadt az ég.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #3844 Dátum: 11 máj 23, 19:46:14 » |
|
én sohasem értettem, hogy férfiembernek minek egy női avatár. Szerintem normális ha egy férfiembernek női képe van, hiszen ennyi erőből miért kell nőnek férfi kép, nekik szabad nekünk meg nem? Na nehogy elnyomjon holmi nő . És igen, kompetencia forever. Lehetne belőle több, mondjuk minden (második) pénteken egy. Már tök várom, még csokit is lehet enni közbe, aww, órán fogok enni, de várom már. De sajnos nekünk a legrosszabb nap amikor lesz, mivel csak 5 óra lenne... Nem igaz, nem lehetett volna csütörtökön, vagy kedden? Neeem, feltétlen szarda kell, hogy legyen. Amúgy nekem tetszik Lille mostanija is, Yuki is mine . Az enyémet senki nem értékeli?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 23, 19:47:09 írta Rikan »
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #3845 Dátum: 11 máj 23, 19:47:34 » |
|
A-chan: én Rikan avájáért vagyok oda meg vissza *-* olyan cuki bociszemek *-*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dRown
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #3846 Dátum: 11 máj 23, 19:48:56 » |
|
Kit érdekel,hogy engedik? Kicsit sunyi vagy máris tudod hallgatni. Vagy elinditod a Green Day- Holiday című számát,és akkor a tanárnő is aztmondja majd: nha jólvan hallgathatod,ha már ilyen kifinomult az ízlésed Am A-chan: Sztem az Kimimaro volt Ha pedig nem,akkor ultra nagyot bakiztam. Am köszönöm,Cloud az egyik kedvenc animés karakterem És láttad volna az előző csajosat Vagy láttad?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #3847 Dátum: 11 máj 23, 19:52:32 » |
|
Neko néni és Cloud is jó, én is nagyon kedvelem őt. Amúgy szerintem Flexee-chan (akinek köszönöm az avatárom nevében is) az egyetlen élő ember, aki még nem váltott avatárt a fórumon, vagy tévednék?
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #3848 Dátum: 11 máj 23, 19:55:00 » |
|
dRown: honnan tudtad hogy Green Dayt hallgatok régen volt a telómon de a durci korszak alatt majnem mindent letöröltem :'D szal a Holiday nincs meg :S Rikan: nem, nem tévedtél max aláírást váltok, Kakashi ottmarad ahol van jóhelye van ott de most már aláírást se fogok 3 Kakashi van azon is ^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 23, 19:55:33 írta ^^ »
|
Naplózva
|
|
|
|
Esztii
|
|
« Válasz #3849 Dátum: 11 máj 23, 20:02:49 » |
|
Amúgy szerintem Flexee-chan (akinek köszönöm az avatárom nevében is) az egyetlen élő ember, aki még nem váltott avatárt a fórumon, vagy tévednék?
Nekem is ez van azóta, hogy regisztráltam bár nem volt az olyan rég De sajnos nekünk a legrosszabb nap amikor lesz, mivel csak 5 óra lenne... Nem igaz, nem lehetett volna csütörtökön, vagy kedden? Neeem, feltétlen szarda kell, hogy legyen. Jó ez így.
|
|
|
Naplózva
|
Nővérkéim: Nikkie és Sabaku no Temari Édes szüleim: Aemy és G-sama Sógoraim: Szanisz és Dani
|
|
|
dRown
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #3850 Dátum: 11 máj 23, 20:07:13 » |
|
Nem tudtam,tippeltem. A fórum fele Rock akármilyen fajtáját részesíti előnyben. És mintha emlékeztem volna rád a Zene topicból. Csak én nem találom a 3.ik Kakashit?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
eleon-sama
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #3851 Dátum: 11 máj 23, 20:09:05 » |
|
Szanisz: Juuj...csoda, hogy nem lett bajod...ugye nem lett?? Kompetenciamérés: Hát mi is írtunk tavaly talán...éltem, hogy 7 helyett csak 4 órám volt, az volt a legjobb nap az évben De az eredményt nem tudom mai napig sem...mintha érdekelne
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #3852 Dátum: 11 máj 23, 20:11:37 » |
|
HOPPSZ... Tényleg Kimimaro volt?? Akkor bocsi... Amúgy igen, láttam, de nem volt időm kommentelni... FF-fel csak animeként találkoztam eddig... Nincs konzolom. (meg kellene vetetnem, vagy letöltetnem a haverommal, és oda kellene költöznöm hozzá... ) Khm... Khm... Rikan... És ÉN? Szerintem én sem váltottam sosem. >:3 Amúgy cuki a te avád is. Úgy néz, mint egy kiskutya. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #3853 Dátum: 11 máj 23, 20:13:35 » |
|
Ez csak pár helyen van így, elvileg az év végi osztályzatot nem befolyásolhatná, és nem kerülhetne be a naplóba. De mégis... Nekünk 8. osztályban vizsgakánt vették. Aki nem ért (volna) el 15%-ot, meghúzzák, mert nemtom hányszorosára számolják osztályzatként. Nekem pl ez dobta fel a matekjegyem.
Na ugyan ez, csak nekünk utána héten: Irodalom+Matek+Nyelvtan írásbeli ill. Irodalom Töri szóbeli... meg irodalomból még ezen a héten (csütörtökön) írunk a fogalmakból amit 8 év alatt vettünk és a jövőheti vizsgához tartozik. Szopatás 3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #3854 Dátum: 11 máj 23, 20:16:31 » |
|
Jajj, bocsi A-chan, az a két neko Már le is mentettem anno a képet, olyan cukik. A 3 Kakashi: egy a csapatban van, és 2 pedig a képen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|