A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #3765 Dátum: 11 máj 21, 20:59:57 » |
|
Eredetileg mindkettőtöknek szántam, csak utána eszembe jutott, hogy milyen már ha egy csaj kér képet egy másiktól, így csak Daninak lett szegezve a kérés. Ha nem furcsa helyzet, akkor Masashi új hajára is kíváncsi vagyok. Dani! Te meg ne félj! Nem fogunk lelepni, mint azok, akik miatt mindig a hátad mögé kell nézned! Ígérem! (a képeket szerintem az Én topicba tegyétek, ha teszitek, hogy ne legyen off ^^)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
|
« Válasz #3766 Dátum: 11 máj 21, 21:22:24 » |
|
Nem bízom bennetek, mindannyiótoknak csak a testem kell!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #3767 Dátum: 11 máj 21, 21:36:10 » |
|
Ha bennünk nem is, akkor bízz a távolságban! Pl az én esetemben a 200 km-ben! _________ Amúgy valamelyik nap eszembe jutott fórumozás közben, hogy elmehetnél egy állatkertbe, lefényképezkedhetnél egy lámával, a képet feltölthetnéd az Én topicba, és várhatnád a kommenteket... Mielőtt bárki megkérdezné, nem voltam beszívva, és fogalmam sincs, hogy honnan jött az ötlet...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
|
« Válasz #3768 Dátum: 11 máj 21, 21:38:42 » |
|
Jut eszembe, a jobb talpamról már van fenn kép, az nem elég?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #3769 Dátum: 11 máj 21, 21:45:40 » |
|
Őszintén? Amúgy tök szimpatikus jobb talpad van. ^^ Meg ezzel az erővel egy fejtetőt, egy háromnegyed szemöldököt és egy fél szemet is oda lehet számolni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
|
« Válasz #3770 Dátum: 11 máj 21, 21:50:51 » |
|
Na tessék, többet is adtam, mint akartam, megvan már mindenetek ami kellhet az életben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #3771 Dátum: 11 máj 21, 22:01:48 » |
|
Hát persze. Ezzel majdnem mindenem megvan. Már csak egy M3-ast kell összekaparnom, és tényleg tök boldog leszek! ^^ (Lehet, hogy nálad is elindulnak a találgatások, mint Kakashinál... "Milyen lehet CsiziDani valódi arca? ")
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
|
« Válasz #3772 Dátum: 11 máj 21, 22:18:30 » |
|
Esetleg ilyen? Vagy ilyen? Micsoda rejtély, ide még Poirot is kevés lenne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #3773 Dátum: 11 máj 21, 22:51:31 » |
|
Látom, sikerült az agyadra mennem. ^^ Ha fáradt vagyok, tiszta idióta tudok ám lenni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #3774 Dátum: 11 máj 22, 06:49:20 » |
|
Hű, de jót tett nekem az a tegnapi kiruccanás! Tényleg nem olyan nagyon nagy szám ez a Bikal, de azért egész tűrhető. A korlátlan étel és italfogyasztással, meg a trükköző ragadozómadarakkal még elégedett is voltam. Manesz: a borostás csávó nemzetiszín dögcédulával megvolt, ha volt rajtad egy terepszínű baseballsapka, akkor téged láttalak .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #3775 Dátum: 11 máj 22, 11:14:03 » |
|
120%... ha kék hátizsák akkor 190%... Nincs még egy olyan "retardált" aki úgy öltözik mint én... De az a fogyatékkal élő csávó idegesítő volt... De legalább aludtunk 1-2 órát egy padon Amúgy szép jó reggelt mindenkinek.... Ma megvolt az ébresztő...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
USasuke
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #3776 Dátum: 11 máj 22, 12:21:27 » |
|
már megint vasárnap és már megint tanulnikell egy csomót holnapra...nekem vasárnapról mindig ez jut eszembe...csomót kell tanulni főleg most évvégén...:S nembaj nemsoká ez meg fog változni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #3777 Dátum: 11 máj 22, 12:36:41 » |
|
Nekünk meg búcsúbeszédet kell írni ballagásra
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #3778 Dátum: 11 máj 22, 12:38:42 » |
|
Nekem meg holnap éretségi és még ennél is lehetne rosszabb
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
|
« Válasz #3779 Dátum: 11 máj 22, 12:38:55 » |
|
Nekünk meg búcsúbeszédet kell írni ballagásra Akkor írd azt, hogy örülsz, hogy ott hagyhatod azt a rohadt sulit. Ilyen marhasággal szivatni még az embert...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|