Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Főkapitâny
|
|
« Válasz #3585 Dátum: 11 máj 17, 09:56:51 » |
|
a kis rapper:D csak nem gyilkos méh? xd
Nem véletlenül kaptam Shiro-tól a Dio-Poéta nevet. Amilyen szövegeket a diablo topicban lenyomtam...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #3586 Dátum: 11 máj 17, 14:50:22 » |
|
Ez azért van, mert régebben a német nyelvben használták a ß hangot, amit ma már két s-el helyettesítenek. Ezt a változtatást nem olyan régen csinálták, amikor az az album megjelent még volt ez a betű. (Normális konzervatív németek am utálják is ezt a változtatást, mert elég nagy kö*cs*gség, hogy egy ilyen régi dolgot csak úgy eltöröltek. -.-)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Keszeg
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3587 Dátum: 11 máj 17, 15:12:44 » |
|
http://Hello mindenki!Nem tudja valaki véletlen,hogy honnan tudnám leszedni a Guyver c. animéket?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #3588 Dátum: 11 máj 17, 15:24:21 » |
|
Ehh.. ma "jó" volt a tesi... Én megvagyok fázva, levegőt nem kapok, taknyom-nyálam egybefolyik, de megyek suliba... Tesin nem öltözök át, de felmentésem nincs, hisz állapotom látszik... Mellettem a kispadon osztálytársnőm, aki csak otthon hagyta a cuccát, nekem legalább ott volt. Neki nem kellett semmit se csinálnia, nekem aki majdnem cseppfolyós állagú volt meg meg kellett csinálnom a 100 felülést meg a medicinlabda hajítást is... Levegőt nem kaptam... Máskor 3 album tankcsapdát végigénekelek, most 3 számnál kiszárad a torkom... Tesitanár én úgy útállak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Főkapitâny
|
|
« Válasz #3589 Dátum: 11 máj 17, 15:28:29 » |
|
Kitartás Manesz! Én ma a fogorvost jártam, az sem jobb -.- Úristen, mi ez az aláírás Masashi? Fú, és júliusban kisvárdán Fankadeli koncert, és össze-vissz 600 forint a beugró! Már le is foglaltam 4et elővételben, mivel a westbalkán óta oda is csak 150 embert engednek be.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Főkapitâny
|
|
« Válasz #3590 Dátum: 11 máj 17, 15:31:10 » |
|
Engem nem zavar, nem vagyok moderátor. csak az előző jobban tetszett ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Főkapitâny
|
|
« Válasz #3591 Dátum: 11 máj 17, 15:37:46 » |
|
Csak az én kedvemért. Derendes vagy Ez jobban tetszik. Ha gondolod, egyszer készíthetek neked egy személyre szabott aláírásképet ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3592 Dátum: 11 máj 17, 16:36:48 » |
|
Ha valaki ért a némethez tudna segíteni? Előre is köszönöm! ... Ez a fura ß -betű miért van? Csak díszítés vagy benne van az abc-jükben? Vagy vegyük például ezt: "ä". Ez is benne van? ( Lehet nem a legjobb topikba írtam de Duma Topik nem?) Kb 10 éve volt egy nyelvújítás dajcslandban, és eltörölték a "ß", és a "ä" betűt... ß kiejtése ha jól emlékszem ilyen sziszegő s, ä-meg é-nek kell ejteni... Én még ezekkel a betűkkel tanultam a németet... Jó lenne még úgy tudnom németül, mint anno...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3593 Dátum: 11 máj 17, 16:51:53 » |
|
Nekünk még tanították a ß-t, de gondolom csak azért, hogy ne bambuljunk mint egy állat, ha összefutunk vele szövegben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bogcsiika
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
I never give up! That's my ninja way...
|
|
« Válasz #3594 Dátum: 11 máj 17, 17:01:53 » |
|
istenem, hogy mennyire rossz most egyedül. úgy még könnyebb lenne, ha nem szeretés okból lett volna vége, de így...
|
|
|
Naplózva
|
"Maradj egy éjszakát, és meggyűlölöd, maradj egy hetet, és megszereted, maradj tovább, és örökre itt ragadsz."
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #3595 Dátum: 11 máj 17, 17:18:22 » |
|
Mióta Mashasi san itt van azóta felpörgött ida a duma topicban az élet persze jó értelemben holnap továbbképzés lesz tanároknak első 3 óra ofő lesz csináljuk a bébitablót
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Főkapitâny
|
|
« Válasz #3596 Dátum: 11 máj 17, 17:25:31 » |
|
istenem, hogy mennyire rossz most egyedül. úgy még könnyebb lenne, ha nem szeretés okból lett volna vége, de így...
Hidd el, tudjuk miről beszélsz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #3597 Dátum: 11 máj 17, 17:34:22 » |
|
Már kb. fél órája csuklok, most már kezd fájni a mellkasom. Már megittam 2 liter vizet, és folyton visszatartom a levegőt. Ezzel eddig csak annyit értemel, hogy öt percenként rohangálok a WC-re, illetve fáj a fejem az oxigén hiányától. Megijeztene valaki?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Főkapitâny
|
|
« Válasz #3598 Dátum: 11 máj 17, 17:40:18 » |
|
Masashi: Mint láthatod, itt annál ismertebb vagy, minél többet jártatod a szádat Ha jókat is mondasz, akkor pedig elismert vagy. gman: Nézz tükörbe. Vicc. A csuklással nem lehet mit kezdeni sajnos
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3599 Dátum: 11 máj 17, 17:42:20 » |
|
Búúú KlikkAm megijeszthetlek: Nagybátyám anno napokig csuklott, és kórházban sem tudták, hogy mitől van, nem állt el, már aggódtak, mert a szív nem bír ennyi csuklást, és aztán vmi természetgyógyász meggyógyította. Én nem hiszek az ilyesmiben, de az agyvérzése után is ugyan az a természetgyógyász gyógyította meg. Ha véletlen egybeesés, ha nem, meggyógyult mind2 alkalommal. Én am nem iszok, csak elkezdek nagyon nagyokat lélegezni, lassan. Mint a szerzetesek MEg még ajánlom ezt is: Klikk
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|