Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Főkapitâny
|
 |
« Válasz #3510 Dátum: 11 máj 15, 09:26:01 » |
|
Holnap inkább bliccelek a fogorvosnál, kimaradok a francia felelésből 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gaaaraa-Fan
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3511 Dátum: 11 máj 15, 09:28:03 » |
|
Én meg egész héten nem voltam suliba szal mindenből kimaradok ^^ 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gaaaraa-Fan
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3512 Dátum: 11 máj 15, 09:36:30 » |
|
Igazából.. nem te vagy 1dül.. engem 2x felpofoztak már a köcsög tanárok. 1x az oszt.fönököm aztán meg a férje töri tanár xDDD na az uncsimnak a legjobb ha fáj a feje akkor 2hétig otthon maradhat pedig csak teteti semmi baja nincs -.-"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gaaaraa-Fan
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3513 Dátum: 11 máj 15, 09:45:35 » |
|
Na én meg a radiátorhoz tartottam xD én meg megbirom csinálni hogy csak ugy sápadtnak tünjek pedig nincs semmi bajom... és akk állandóan mondom nekik h fáj a fejem a hasam... hányingerem van hánytam minden xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #3514 Dátum: 11 máj 15, 10:27:55 » |
|
Gaaaraa-Fan-t felszólítom, hogy azonnal hagyja abba a felesleges és értelmetlen hozzászólások termelését!
Moderátor
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #3515 Dátum: 11 máj 15, 10:29:11 » |
|
Gyűlölöm a vasárnapkat, mert mindíg eszmbe jut, hogy holnap iskola.  Várj, nem is, hiszem érettségiszünetem van! Akkor azért gyűlölöm a vasárnapokat, mert ha az öregasszonyok meglátnak az udvaron, akkor mindíg rámkárognak, hogy miért nem megyek templomba. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3516 Dátum: 11 máj 15, 10:50:10 » |
|
De hogy van még érettségi szüneted? Nekem miért nincs? Én is akarok még  Na jó csak vicceltem. De azért szomorú hogy még ki kell bírnom azt a 20 napot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
 |
« Válasz #3517 Dátum: 11 máj 15, 10:52:44 » |
|
Ez az 20nap olyan gyorsan fog elszállni hogy csak na...  Első héten még jön a nagy tanulás és mindenki bele húz hogy jó jegyet szerezzen, a maradék hetekben meg osztálykirándulás és "tanulás". A Tanárok is érzik a szünet illatát és a gyerekek is, ilyenkor már senkinek semmi kedve bent kuksolni és rizsázni mindenről...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3518 Dátum: 11 máj 15, 10:56:17 » |
|
Mi már kirándultunk, és csak most jön az "Utolsó Témazárók" időszak... Meg még lesz matek kisérettségim, meg kompetencia mérés. _________________- http://www.escapemotions.com/experiments/flame/Ez tök jó
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 15, 11:07:08 írta Zer0 »
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
 |
« Válasz #3519 Dátum: 11 máj 15, 15:55:07 » |
|
aztarohadt  tényleg cukik  a durex valyon meddig megy még el? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
 |
« Válasz #3520 Dátum: 11 máj 15, 16:12:16 » |
|
STM!  Örülök hogy visszatértél!  (már féltem hogy valami bajod van  ) Már én is várom a nyári szünetet  Olyan sok tervem van a nyárra. :3 Remélem össze is jön... Zer0, jó ez a tüzes cucc! A lufikat meg már láttam.  gman: itt a nagymamik általában nem erőltetik a fiatalokat. (még szerencse, ha erőltetnék és mi nem figyelünk rá, itt biztos megharagudnának  ) Valamit még akartam írni, csak mire ezt összefogalmaztam, elfelejtettem.  Mind1 eszek 1 nutellás kenyeret. 
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #3521 Dátum: 11 máj 15, 16:16:55 » |
|
Ziziiii  öhm szia  én a nutellát önmagvával eszem mert kenyérrel sztem nem jó  azt a flamesat nem tudtam elindítani mert kiírt valami sz*rt  jajj ne be fogok pisinli >< 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #3522 Dátum: 11 máj 15, 16:22:32 » |
|
Mmm. megint elment ez a hétvége. =/ -.-" Azt se tudom, holnapra mit kell tanulni, meg nem is írtam leckét, és nincs is nagy hangulatom hozzá, tehát majd később. És ami a legjobban bosszant az egészben, hogy tudom, hogy holnap lesz valami, amiről megfeledkeztem és sehogy sem akar az eszembe jutni.  Inkább én is eszek valamit. Gabonapelyhet. 
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #3523 Dátum: 11 máj 15, 19:46:05 » |
|
nekem máshonnan ömlik lol  am mi történt veled?  ha lejön a kezed akkor nekem adod? pls nekem nagyon kéne egy...első lépés hogy mutáns lehessek kell egy kéz 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
USasuke
ANBU újonc
Nem elérhető
 Szökött Shinobi