25 jún 21, 03:53:42 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 230 231 [232] 233 234 ... 902
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma topic 8  (Megtekintve 1646411 alkalommal)
0 Felhasználó és 10 vendég van a témában
Manesz
Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

Életművész

« Válasz #3465 Dátum: 11 máj 14, 10:01:01 »

Ehh... Nálunk én hoztam rá a frászt 5-ben a faházlakótársaimra... Kurva régi rémsztorit elmondtam azok alig tudtak aludni... Besegített hogy pont akkor este egész végig esett meg villámlott. Pont egy kirándulós-faházas rémsztorit mondtam el... mindig akkor villámlott mikor ijesztő részhez értem... a sztoriba úgy volt hogy mielőtt a gyilkos megöl valakit 13-szor kopog... És mi a tizenhármas házban voltunk smirksweat Este mikor láttam hogy éjféltájban mindneki még fent van kihasználva hogy nem láttak engem kopogtam 13-mat a ház falán... az utolsóknál pont hogy villámlott az ég... Én másnap reggel qrva nagyot röhögtem...

Am. nekem is mindjárt vége... 1 hét dubrovnyik... SULIIDŐBEN, most beteg vagyok... Csak a tetves kisérettségi mikor lesz: nem elég hogy négy év matek tananyagából és ugyanannyi nyelvtanból írunk... utána még be kell menni a többi órára is... (Az idegesítő nyelvtantanár szavaival élve: Csak egy témazáró szintű feladatsor) csak épp 6 normál jegy értékével számít bele az évvégibe... utána még felelhetünk és írhatunk bármely tárgyból. Rohadtjó No comment
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 14, 10:04:27 írta Manesz » Naplózva

gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #3466 Dátum: 11 máj 14, 10:05:38 »

Amúgy kb 20 nap van hátra a suliból BANZAI!

Hehe, olyan jó érzés nézni, ahogy mások várják a szünetet, amikor én már két hete végeztem a gimivel. Nyelvesít
Migiri.
Naplózva
hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #3467 Dátum: 11 máj 14, 10:19:08 »

Na mi tisztáztuk az idei oszt. kirándulás kérdését, és mivel senkinek sincs kedve menni az osztály meg az osztályfőnök miatt (itt senki se szeret senkit), 2 napos tuti lefújva. Ezért 1 napra megyünk, amire szintén senkinek sincs kedve jönni, de a tanárúr kijelentette, azaz kiordította hogy kötelező és elege van ebből az "én nem megyek" mondatokból. Téma lezárva. Budára megyünk túrázni, majd West End... Hümm-hümm Nevet Biztos nem lesz olyan rossz, én várom. Mosolyog A legtöbben valószínű bunkók lesznek, tehát ha más nem, akkor csak a barátaimmal fogok szóba állni. Amúgy én se mondom, hogy szeretek mindenkit az osztályból, de még a legszemétebbre se tudom azt mondani, hogy utálom. 7 év alatt csak a szívecskémhez nőttek. Pirul
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
taragas
Újonc
*

« Válasz #3468 Dátum: 11 máj 14, 11:15:15 »

őőőő, bocsi, hogy eltérek a témától, de a DBZ movi 7,9,11,13 hoz nem szállna be valaki seedelni, me egyáltalán nem jön... Szomorú Szomorú Szomorú
Előre is köszi a segítséget! Hümm-hümm
UI: És ne leharapni a fejem, mert ide írtam ezt a kérést. Fogalmam se nincsen hova kéne...
Naplózva
Rikan
Elit Jounin
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

right now, it's girls' generation

« Válasz #3469 Dátum: 11 máj 14, 12:00:42 »

Hál égnek nekem nem kell érettségik miatt izgulni, még csak a kompetencia mérés való nekem ^^".
Naplózva

Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg.
Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo  Tesóim: Sabaku és Bogi  Nagyszüleim: Ritli és Hiei  Nagynénim: hanii
hanii
Uchiha Madara
*

« Válasz #3470 Dátum: 11 máj 14, 12:55:27 »

ikszdé Ügyes voltál! Nevet Én is még csak a kompetenciát meg a nyelvvizsgát ismerem. Negyedikben írtuk ugyebár az első kompetenciafelmérőt, de már rá egy hétre elhagytam azt a kis kódpapírkát amit kaptunk. smirksweat A tavalyi sincs meg. Nembaj, majd jövőre kapok egy újat. Nevet Amúgy nem szeretem a kompetenciát, meghaladja az én szintemet. smirksweat Néha átmegyünk az infoterembe és gyakorolunk rá, de hát nem éppen valami egetrengető eredményeket szoktunk elérni. Az iskolánk amúgyis mindig elég tré helyezést szokott elérni. =/
Naplózva

Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Szeretet
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #3471 Dátum: 11 máj 14, 13:01:57 »

hanii: Ez nem olyan jó. Budára majd a West End? Ez az "osztálykirándulás"? Ezt mindennap meg lehet tenni. Plusz a West end unalmas egy pláza. Nevet
Szomorú hogy az osztályfőnök ennyire elrontja a kedvet mindenkinek, és emiatt senki se akar igazán sehova se menni. Nekem 7.-ben és 8.-ban volt az egyik legjobb osztálykirándulásom. 7.-ben a Velencei tónál voltunk, és mindenki nagyon jól érezte magát és jól össze jöttünk. Ez az a pár nap, amikor nem klikkek vannak szerintem hanem össze vagyunk zárva pár napra, és mindenki élvezi egymás társaságát. 8.-ban meg Balatonalmádiba mentünk. Az volt a legjobb, mert tudtuk hogy utoljára vagyunk így együtt, és mindenki élvezte egymás társaságát. Pár csaj meg fiú sört is próbált venni, de az el lett kobozva -.- (helyette arra megyek be az utolsó napon reggel hogy az én ágyikomban épp össze jött két osztálytársam...) Ezen kívül nagyon jó volt. Sajnos a gimiben nem sikerültek ilyen jól az osztálykirándulásaim. Elsőben ugyan csak a Velencei tónál voltunk, az még jó volt, de másodikban valamiért Pesten és Szentendrén mászkáltunk -.- úgy hogy mindenki ismer már mindent, de azért kötelező eljönni, mert csak..Nevet Amit sajnálok mert az osztályom jó volt, egyszerűen az osztályfőnök mintha kiégett volna, vagy semmihez se lett volna kedve ezért, ezzel már nem is törödött...
Naplózva

hanii
Uchiha Madara
*

« Válasz #3472 Dátum: 11 máj 14, 13:50:01 »

Hát igen, az osztályfőnökünk eléggé elrontja a kedvünk, nameg az osztály sem valami közreműködő. =/
Nem is azt várom, hogy Budára meg WestEnd-be megyünk, hanem hogy az osztállyal együtt. Ez is haladás, hogy egyáltalán megyünk valahová idén, elvégre egy hónapja úgy volt, hogy elmarad.  >.<#
Naplózva

Szeretet
Beatreex
ANBU újonc
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

"Én önmagamban egy fordított dimenzió vagyok."

« Válasz #3473 Dátum: 11 máj 14, 13:55:26 »

Igen, sajnos gyakran az egész kirándulás hangulata az osztályfőnökön múlik Szomorú
A 7.-es kirándulásom volt a legrosszabb. Elmentük a pusztára sátorozni, anyukám meg napközben felhívott hogy minden rendben van-e. Félrevonultam az oszttársaktól, és mondtam hogy igen, de az éjszakát nem fogom kibírni. Na ezt az ofő "véletlenül" meghallotta (azaz hallgatózott, hisz mint mondtam, odébbmentem hogy a többiek ne hallják a telefonbeszélgetésem) és ott cseszegetett egész kirándulás alatt hogy hogy mondhatok ilyet -.- Egyébként tényleg szörnyű éjszakám volt, a fiúk 3x döntötték ránk a sátort.
A 8.-os jó volt, de az ofő úgy óránként gúnyosan megkérdezte, hogy minden rendben van-e. Én meg minden alkalommal gúnyosan visszavigyorogtam, hogy természetesen! ikszdé
9.-ben megint a pusztán voltunk (minden tanárnak a puszta a mániája? ikszdé ) ez a kirándulás elment, 10.-ben nem voltunk, na de az idei még hátravan. Először úgy volt hogy nem megyünk, mert senkinek sincs hozzá kedve, meg különben is érettségi lesz. Na de erre az egyik gyerek nagymamája kiakadt, hogy mi az hogy nem megyünk, szóval felajánlotta hogy nekik van egy panziójuk Németországban, ingyen megszállhatunk náluk. Hú tök jó, mindenki örült, szóval mégis megyünk -.- Na de a vicces az, hogy az osztály 30 fős, a panzióban meg van 8 ágy ikszdé Szóval ismét elő a hálózsákkal ikszdé
Egyébként az unokatesómnak volt a legrosszabb kirándulása. Az ofő azt a programot találta ki, hogy egész éjszaka egy kocsmában vedeljenek ikszdé Ráadásul megfenyegette a diákokat, hogy aki nem iszik legalább 3 sört, azt megbuktatja évvégén! Szegény unokatesóm utálja a büdös kocsmákat és nem is bírja az italt, szóval ő se ment soha többé kirándulni...
Naplózva

"Az emberek könnyebben bocsátanak meg annak, aki téved, mint annak, akinek igaza van." Joanne Kathleen Rowling

"My dad always says be nice to the people on the way up because you’ll need them on the way down." Colin Morgan
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #3474 Dátum: 11 máj 14, 15:58:59 »

Egyik osztálytársammal fogadtam, hogy ki merem-e tenni ezt a képet... hát ki Nevet Nesze csabi kacsint
De hétfőn visszacserélem, mert am nem csípem a rókát Mosolyog
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #3475 Dátum: 11 máj 14, 16:05:34 »

És még én voltam lecseszve a titulusom miatt...
Naplózva
Zer0
*

« Válasz #3476 Dátum: 11 máj 14, 16:09:45 »

Án nem állítok magamról semmit, csak kitettem egy képet egy mangából, amit kiszineztem, és ami amúgy nagyon hasonlít egy másik, 5 pixellel szélesebb avatarra, amit más használ, ennyi az egész. De szerintem csúnya egy kép. Engem irritál a csúnya avatar Nevet Ezért váltogattam anno hetente.
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #3477 Dátum: 11 máj 14, 16:15:42 »

Volt már avád több féle manga karaktereivel, de blícsesre nem emlékszem.
Jól nem émlékszem?
Naplózva
Zer0
*

« Válasz #3478 Dátum: 11 máj 14, 16:18:50 »

Jól nem Nevet EZ azért van mert nem nézem a Bleachet. Elkezdtem, de nem tetszett meg az első pár rész alapján. One piece szintúgy. Eddig csak Death note, Inuyasha, Naruto, Fairy tail vagy Vampire Knight avatart láthattál. Statisztikám nincs, de már tuti 20-30 körül vagyok avatarszámban Nevet

Jah és elkezdtem a Family Guyt is... hát kb az mint a többi hasonló (amerikai fater, simpson család, texas királyai stb) de nagyon jó ez is.
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 14, 16:19:52 írta Zer0 » Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #3479 Dátum: 11 máj 14, 16:22:36 »

Volt Soul Eater-es is, arról nem tudtam eldönteni, hogy Kid, vagy Asura. smirksweat
Naplózva
Oldalak: 1 ... 230 231 [232] 233 234 ... 902
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins