ez nagyon jó nap volt

első két óra puff elröpült majd go sárkányhajózni ^^ elvileg eveztem volna de egyel többen voltak a "balosok" ezért innen kellett egy dobost hívni. senki nem vállalta ígyhát mondtam oké -első kérdést hozzám szegeztem azoszt.társam apja aki elhívott minket: Tudsz úszni? mondom ja...elfogott a balselytelem

- akkor én
beszálltam a hajóba...ekkor értettem meg hogy miért nem vállalkozott senki

amikor beszállogattak a többiek aszittem most burul a hajó

na szal nagynehezen mindenki beszállt én meg ott elöl a kisszéken görcsösen kapaszkodtam

aztán megindultunk, előtte mondta hogy még ne doboljak majd szól. szal üldögéltem hallgattam a fiúkat hogy hogy akarnak beleburítani a vízbe, néztem a kacsákat etc. de csak nem kellett dobolnom. tettünk egy kört, majd mégegyet még mindig semmi

uccsó 500 méteren mondta hogy dobol
hatok...könyörgöm dobos voltam nekem kellett volna

dehát egy kicsit doboltam aztán kiszálltunk xd osztálykép fagyizás etc. jó volt

2012: lehet hogy a Világvégét itt átvitt értelemben kell gondolni. nem meteor meg dínóeső meg ufók hanem lehet hogy a 3. VH van készülőben itt volt e az öreg f*szi ez az osama...kinyírták és ``bosszú újabb bosszút szül´´
persze erre is van egy kevés esély de nagy valószínűséggel nem lesz semmi. 1 kikötésem van: le akarom élni rendesen az életemet a családommal a barátaimmal és az internettel (NKWT

)...és a csokival, a jégkrémmel a vadassal és egyéb finom kajákkal....szal a megszokott dolgokat akarom