Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #3345 Dátum: 11 máj 05, 15:56:22 » |
|
Holnap gála a PMK-ban . Ma voltunk első 3 órában próbán, hát akkora a színpad, hogy már majdnem leestek akik a szélén voltak. És akkor még minket csesznek le, hogy valaki túl messze állt valaki meg túl közel. Hát ha a tornacsarnokban gyakoroltunk előtte akkor ne csodálkozzon. Meg ott volt a nő aki tanított alaplépéseket, meg a táncnak kb. 3/4 részét. Nagyon kedves nő, tudok is tőle idézni: "Szétb*szom a s*ggeteket ha nem csináljátok jól". Ja, meg "le akart lőni mert nem fogtam be a pofámat". De most nem rikácsolt egy szót se, mert szerinte rémesek vagyunk. Hát, ez van . Meg egy dolgot nem értek. A tanárok mért nem engedik meg, hogy rövid gatyában és nagy kivágású pólóban menjek iskolába? Mert kaptam egy beírást miatta ^^'.
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #3346 Dátum: 11 máj 05, 16:08:44 » |
|
Értem, miről akar beszélni Manesz. Ez az ún. kisérettségi. Nekünk is van ilyen minden második évben, tételekkel, minden anyámkínjával együtt. Ezek szerint nem csak én voltam az, akinek gondja főként ma a magnó utolsó részével volt. De még szerintem így is elment.
|
|
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #3347 Dátum: 11 máj 05, 16:14:50 » |
|
ma megkaptam a szóbeli beosztásom mindenböl én megyek utsónak mindennap remek zárónapon is fél5 kor végzek "Meg egy dolgot nem értek. A tanárok mért nem engedik meg, hogy rövid gatyában és nagy kivágású pólóban menjek iskolába? Mert kaptam egy beírást miatta ^^'." ezt meg egy lányesetében érteném, de egy fiúéba nemigazán, bár azt se értem egy fiun mit keres a nyagykivágásu pulcsi :O
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 05, 16:19:05 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #3348 Dátum: 11 máj 05, 16:26:03 » |
|
Nekem is lehet melegem, nem? xd
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #3349 Dátum: 11 máj 05, 19:54:37 » |
|
'estét emberek! Matekról jut eszembe: matekórán szó szerint "vitába" keveredtünk /néhány barátnőm meg én/ a tanárral. Jövő héten jönnek hozzánk német cserediákok a testvériskolánkból, és az az egyik program, hogy órát látogatnak velünk, fogadókkal együtt. És amikor ezt közöltük vele, hogy ez lesz, /nem mi találtuk ki/, tök kiakadt hogy ő az órájára be nem engedi őket, menjenek németórára, ő erre nem hajlandó. Mi meg mondtuk neki, hogy ezt nem mi találtuk ki, ez lesz, de nem hitt nekünk. De azért még vívott velünk..
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3350 Dátum: 11 máj 06, 15:15:07 » |
|
Nekem is Kisérettségi volt ma amúgy asszem hivatalosan 16 éves korosztályos vizsga a neve, de szinte ugyanaz mint az érettségi, csak azok az anyagok nincsenek ugye benne, amit ezután tanulunk. Szerencsére 5-ös lett a földrajz szóbeli ma, a Levegőburok szerkezetét húztam, ami pontosan le volt rajzolva atlaszban, csak ki kellett másolni, meg pénz-bank témába húztam még egy tételt. Könnyebb volt, mint hittem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #3351 Dátum: 11 máj 06, 20:30:16 » |
|
Na, vééééééééééééééééééééégreeeeeeee tudok írni! Viszont a gépem még mindig nem megy, a bátyám laptopjáról pötyögök. Amúgy hiányoztam valakinek? Itt egyébként unalom, mint mindig. Talán CS -zek míg bátyám bulizik. Mégsem CS -zek... nincs feltelepítve... Áááhhh...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 06, 20:33:53 írta Zizi100 »
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #3352 Dátum: 11 máj 07, 14:19:55 » |
|
Hello emberek. Rendesen szivatós hét volt ez. De vége Szerdán még lesz egy biosz aztán 1 hetet tuti pihenek szóbelik kidolgozása helyett (a biosz már ki van ) 50 percet kell várnom hogy sorra kerüljek (éljenek a limites wow szerverek :S)
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #3353 Dátum: 11 máj 07, 14:22:30 » |
|
Kockulsz és nem tanulsz? Micsoda diák.... Nekem meg most gond van a WoW-al és nem engedi hogy feltegyem a BC-t. Egyébként azt mondják hogy a Biosz az egyik legnehezebb érettségin. És én még emeltet akartam csinálni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #3354 Dátum: 11 máj 07, 14:28:04 » |
|
Zizi-chan pont a napokba gondoltam, hogy hol lehetsz mán te . Micsudi: Meg lesz az az 50 perc, addig csinálj mást, én mindig így pörgetem el az időt. És sok szerencséta Bioszhoz, és a többi szóbelihez is ^^.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #3355 Dátum: 11 máj 07, 14:28:45 » |
|
Semmi sem nehéz, ha megtanulod... vagy odafigyelsz órán. Én semmit sem fogok kidolgzni. 13 évet végigimpróztam és legjobb lettem az évfolyamban, nem most fogok elkezdeni stréberkedni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #3356 Dátum: 11 máj 07, 14:44:23 » |
|
Néha kockulni is kell.... egy hónapja nem kockultam :S A bioszt jóra akarom megcsinálni... bár lényegtelen mert novemberben magyarból is és bioszból is teszek különbözetit emeltre....
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
|
« Válasz #3357 Dátum: 11 máj 07, 20:57:00 » |
|
Egy másik fórumon akadtam rá e két szmájlira: Van igény ezeket is felvetetni ide?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #3358 Dátum: 11 máj 07, 21:06:23 » |
|
Szerintem van, én legalább is nagyon bírom ezt a kettőt.^^ Egyébként, mivel telt a fórumlakók szombatja?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 07, 21:06:59 írta Dawe »
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #3359 Dátum: 11 máj 08, 06:41:27 » |
|
Láma-kun, a második szmájli kb. mit jelent?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|