24 nov 16, 23:25:05 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 219 220 [221] 222 223 ... 902
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma topic 8  (Megtekintve 1355785 alkalommal)
0 Felhasználó és 22 vendég van a témában
Sora
VIP
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #3300 Dátum: 11 máj 02, 18:03:11 »

Hát nagyon szépen köszönöm a kitöltőknek! Már 8-an kitöltöttétek! Azt hittem, hogy ennél kevesebben lesztek. Nagyon nagyon örülök neki! Köszi mindenkinek! bow  Szeretet

Sok sikert az érettségihez! Egyen már túl vagytok Mosolyog Remélem, jól vette mindenki az első napot.^^

Naplózva

/"Az egyetlen dolog, ami megmentheti a tüzet a kialvástól, hogy erőt adunk neki széllel.\"
Adj enni Szandinak!
Sütis blogunk^^
hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #3301 Dátum: 11 máj 02, 19:29:48 »

Nem verem magam semmire, és nem úgy van ahogy mondod, tudod ők olyanok, akik abbahagyták a sulit. És nem pénz hiányában, hanem mert nem volt kedvük járni, vagy mert inkább pasizni/csajozni mentek. Ennyi. És hogy ezt honnan tudom? Az egyik tanárnő mondta, aki ott is tanít. Kész. Nem akarok ezen vitázni.
Gabesz, hallottam néhányat én is. Pl:"Sz*r ez a kabát." "Nézd a sok taknyost." =/

Kazekage sama, szerintem nincsen tiszteletlen stílusom, mindenkivel normálisan beszélek, normálisan mondom el a véleményem, az már más téma, hogy te a saját szemeddel kit találsz tiszteletlennek. Annyit mondok, hogy ha valakinek ismernie kell a tiszteletet, az én vagyok. Az meg már csak rám tartozik, mi ennek az oka. Magánügy. És hogy minden hozzászólásom stílusa kiállhatatlan lenne? Ezen tudod, jót nevettem. Nevet
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #3302 Dátum: 11 máj 02, 20:07:59 »

Akárhogy is hidd el egy 40 éves embertől nagyobb eredmény h tanul, hogy tanulni akar mint egy tizen vagy huszon évestől...
Ismerek olyat aki több szakma mellé közel a 40hez éretségizett és még utánna szerzett OKJ képesítést...
és ezek a megjegyzések, hát szerintem semmiképp se tették ölket ok nélkül... tudod a világ változik.. komolyan én is teszek ilyxen megjegyzéseket mivel látom hogy nem kell hozzá 20-25 év, hogy teljessen más felfogásúak lergyenek a gyerekek elég 2-3 is
jah és tanár hogy mit mond, hát nemhiszem hogy akármelyik diák is leált volna neki papolni arról, hogy milyen nehéz gyerekkora volt... nem egy olyat ismerek akinek 15 évesen keményen kellett dolgoznia, mert anno abban az előzőrendsszerben ez volt a módi és a szülőknek a kissebb gyerekeket el kellett tartani valamiből... a nagyobbaknak pont ezért max a szakképesítés maradt
am ha lenne benned kellő tisztelet fel se hoztad volna a témát.
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
hanii
Uchiha Madara
*

« Válasz #3303 Dátum: 11 máj 02, 20:23:20 »

Jó, nem hiszem hogy neked a 2000 valahány hsz-ed között nem volt egy tiszteletlen sem... Mosolyog
Naplózva

Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Szeretet
rondár
VIP

"There can be only One."

« Válasz #3304 Dátum: 11 máj 02, 20:31:22 »

Én pedig nem hiszem hogy a te 497 hozzászólásod között lenne akár egy tiszteletteljes is.  
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 02, 20:31:54 írta rondár » Naplózva

"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #3305 Dátum: 11 máj 02, 20:46:01 »

A tiszteletről ne vitázzunk... Amíg a fórumszabályzatot nem sérti, úgy ír, ahogy akar...

Nézd a kis taknyost... 23 éves fejjel mondtam már én is pár kisgyerekre... Okok? Hadd ne soroljam...
Kabát... Az meg ízlések kérdése... Megint csak generációs probléma... Más korosztály, más divat...
Naplózva
Nikkie
VIP

« Válasz #3306 Dátum: 11 máj 02, 20:50:26 »

Ugyan már, rondár, azért túlzásokba se essünk már, könyörgöm. Legalább nézz utána, mielőtt elkezdesz hülyeségeket beszélni... Már miért lenne az összes hozzászólása tiszteletlen?
Naplózva
hanii
Uchiha Madara
*

« Válasz #3307 Dátum: 11 máj 02, 21:00:27 »

Rendben, úgy látom, totálisan sikerült félreértelmeztetnem veletek a mondandómat. Annyit akartam kihozni belőle, (semmilyen tanulással meg képzettséggel kapcsolatos dolgot) hogy ahhoz képest, hogy mi "tiszteljük" a felnőtteket, vannak olyanok, akik nem tisztelik a gyerekeket, és ez is legalább olyan zavaró, mint az, hogyha egy gyerek nem tiszteli az idősebbet.
Én nem akartam bántani ezzel a 2000-es hsz-szel noemimi-chan-t, mert én személy szerint kedvelem őt és jó fejnek tartom, ennek ellenére szándékomban állt elmagyarázni, hogy mire gondolok.
Azt meg továbbra is hülyeségnek tartom, hogy tiszteletlen lennék. Az a hsz, úr isten, írtam egy tiszteletlent véletlenül, amit nem annak szántam és senkit nem akartam vele megsérteni, ráadásul rosszul fogalmaztam. Ennyi. Emberből vagyok, tévedhetek, és tévedtem, kész. Elismerem a többség döntését. És ha valóban tiszteletlen vagyok/voltam egész végig, akkor én kérem meg az adminokat hogy tegyék ki innen a szűrömet, mert lerontom a fórum légkörét. Mosolyog És nem viccelek, nem szeretném, ha kiderülne, hogy tulajdonképpen mégis egy bunkó vagyok, és helyem van itt. Neeem

Köszi Nikkie, ez most jól esett. Pirul
Naplózva

Szeretet
rondár
VIP

"There can be only One."

« Válasz #3308 Dátum: 11 máj 02, 21:03:15 »

Idézet
Már miért lenne az összes hozzászólása tiszteletlen?

Csak ironikus próbáltam lenni.  Pirul Amúgy nekem sincs bajom haniival, túl sok hozzászólását még nem olvastam.
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 02, 21:05:44 írta rondár » Naplózva

"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
Lille17
ANBU Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #3309 Dátum: 11 máj 02, 21:04:09 »

Szerintem hanii aranyos lány, ha jól emlékszem lelkiismeretes is. Nem hiszem,hogy olyan nagy gondok lennének vele.  Mosolyog

Nagypapám is 40 évesen érettségizett. Nagy koponya volt, a tanárai kijelentették, hogy muszáj gimnáziumba küldeni. Na de, a földet nem lehetett otthagyni, el kellett tartania a családot, persze, hogy kimaradt.^^ Utána dolgozott a Tsz-ben, végül évek után mindenből ötösre vizsgázott. Szerintem tiszteletre méltó dolog. Mosolyog
Naplózva

A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)

~Tündérkeresztanyám: Nikkie~
 ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~
 ~Testvéreim: A-chan, Loah
 ~Mesterem: Ritli-sama~
 ~Tanítványom: hanii ~
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #3310 Dátum: 11 máj 02, 21:09:11 »

Hanii! Nincs veled semmi gond! Nem fogunk kiteni a fórumról, ugyanis nincs okunk rá! Téma lezárva! Mosolyog
Naplózva
hanii
Uchiha Madara
*

« Válasz #3311 Dátum: 11 máj 02, 21:15:01 »

Köszi Lille! Pirul
Akkor elnézést kérek a nagypapádtól is, mégegyszer mondom, NEM a képzettséget meg ezeket akartam hangsúlyozni, az véletlenül beleíródott, az írás hevében. Vigyázni próbálok, hogy ne írjak semmi sértőt, ez sajnos most sikerült, ebből látszik, hogy nincs túl jó napom és mindent elrontok. Sajnálom, ha valakit felidegesítettem, nem állt szándékomban. És nem akarok senkiről se ítélkezni a hsz-ei alapján, mert nem vagyok olyan. Ezt még hozzáteszem.
Mostmár megyek aludni, örülhettek. Nevet Igén, és téma lezárva. Köszi Gabesz, nem furdal a lelkiismeret.^^ Mostmár.
Naplózva

Szeretet
Lille17
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #3312 Dátum: 11 máj 02, 21:27:17 »

Hanii, tudom, hogy nem akartál ezzel rosszat,egyszerűen csak kijelentettél valamit, amit anno abban a pillanatban gondoltál. Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 02, 21:29:55 írta Lille17 » Naplózva

A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)

~Tündérkeresztanyám: Nikkie~
 ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~
 ~Testvéreim: A-chan, Loah
 ~Mesterem: Ritli-sama~
 ~Tanítványom: hanii ~
Kazekage sama
Uchiha Madara
*

« Válasz #3313 Dátum: 11 máj 02, 23:39:29 »

A tiszteletlen jelzőt nem használtam hanira, inkább a tudatlan a jó szó, a még ártatlan értelemben.
Naplózva

gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #3314 Dátum: 11 máj 03, 06:05:54 »

Mindjárt kezdem a matekot.
A matektanár szerint minden bent van a fügvénytáblázatban.
Hát majd meglátjuk...
Naplózva
Oldalak: 1 ... 219 220 [221] 222 223 ... 902
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins