25 márc 01, 16:21:53 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 203 204 [205] 206 207 ... 902
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma topic 8  (Megtekintve 1444986 alkalommal)
0 Felhasználó és 44 vendég van a témában
STM
Shinobi no Megami
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #3060 Dátum: 11 ápr 19, 20:03:08 »

AMúgy nem tett érted semmi nagy dolgot a tanárnő. Amiatt meg ne bánkódj már, ha.. na mindegy, a rendzser ellenes bézsedet elrakom későbbre ikszdé
A lényeg hogy feleslegesen csinálod magadnak a gondot, de ha nagyon nem tudsz mit kezdeni, ebszélj anyukáddla, ő is megmondja majd, hogy nem nagy ügy. Főleg, hogy ilyen nagyon (nagyon-nagyon-nagyon, eltúlozva, hihetetlenül és meghökkentően) jókislányosan kezeled Nevet
Naplózva
Nikkie
VIP

« Válasz #3061 Dátum: 11 ápr 19, 20:04:28 »

Ne kímélj! Prof. Dr. Nikkie szívesen meghallgatja bárki problémáját - megfelelő óradíj ellenében. Kúl ikszdé

Btw, Sassy-nak boldog szülinapot! Torta
Naplózva
Lille17
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #3062 Dátum: 11 ápr 19, 20:07:51 »

Isten éltessen, Sassy! Nevet

Ma történt miközben sétálgattam a városban, miközben elmentem két hímnemű egyed mellett, akik a padon ültek-többet nem vettem ki belőlük, nem igazán figyeltem oda^^. Erre hallom a hátam mögül: Mekkora egy buksza! Erre a másik: aha!
Én meg.. ez off vagy dicséret?  Nevet Hirtelen elgondolkoztam rajta. Szlengben nem vagyok ennyire otthon. Nevet
Naplózva

A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)

~Tündérkeresztanyám: Nikkie~
 ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~
 ~Testvéreim: A-chan, Loah
 ~Mesterem: Ritli-sama~
 ~Tanítványom: hanii ~
hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #3063 Dátum: 11 ápr 19, 20:09:11 »

Rendben van értem, akkor nem csinálok akkora ügyet belőle.Legalábbis megpróbálom, mintha misemtörténtvolna. Majcsak menni fog. smirksweat
Akkor én is boldog szülinapot kívánok mindenkinek, és minden Emmának is boldog névnapot! Mosolyog

Ez dicséret Lille! Ebben azért otthon vagyok xD Az osztálytársaim meg a nagypapám is használja a buksza szót. ikszdé
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
STM
Shinobi no Megami
*

« Válasz #3064 Dátum: 11 ápr 19, 20:15:17 »

Hát, azért nem egészen.. a buksza nos, egy női testrész, és emellett, ebből adódóan a nő megnevezése, mint a muff. De ettől még elismerésnek veheted amit hallottál ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 19, 20:15:55 írta STM » Naplózva
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #3065 Dátum: 11 ápr 19, 20:16:12 »

Hanii, elfelejted, hogy nem csak neki kell hálálkodnod. Ha egy rossz ember lennél, akkor bizony bevéste volna kegyetlenül az egyest, megszégyenített volna az osztály előtt - mint ahogy általánosba illik ezt... -, és szerintem a legfontosabb dolog, hogy diktált a szíved, hogy bizony csúnya dolgot követtél el, s nem gátlástalanul mondtad magadba, hogy ,,les*arom, f*sz se tanulja meg ezt a sz*rt!". A lelkiismeretesség egy teljesen pozitív emberi tulajdonság, és itt az emberin van a hangsúly. De ilyen szinten azért rossz, mert nem veszed észre önmagad értékeit és ebből az következik, ha magadat nem tudod tisztelni, mást se tudsz.

A puskázás szerintem addig oké, amíg otthon készíted el a puskát. Mert akárhogy is nézzük, készültél a dolgozatra. Persze az is közrejátszik, hogy éppen egy Széchenyi István életrajzot puskázol, vagy szerves kémiát, ami a saját jövőd (legalábbis a sajátom) szempontjából k*rvára nem fogsz használni és még az általános műveltséghez se lehet sorolni, hogy most milyen sav milyen képletekből áll össze... Cáfolj meg, ha nincs igazam.
Ezzel nem azt mondtam, hogy bármilyen szinten puskázni is szoktam. Mindig felvállalom a nemtanulásom következményeit. Nem mint például az egyik nő osztálytársam, aki a füzetből szépen kitépte a 2-3 oldalnyi Kádár-korszak vázlat anyagát, és azt szépen beadta dolgozatíráskor. (Majd az osztályfőnök ezt megkérdőjelezve fennhangon belehazudik a szemébe, hogy nem így volt.) Majd a jövőben bevallja magának, hogy hoppácska...
Naplózva

Lille17
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #3066 Dátum: 11 ápr 19, 20:19:23 »

Fogalmam sincs, mert most megkérdeztem két "havertól", akik a két verziót sorolták fel, amik itt is elhangzottak. Nevet Ezen már csak röhögni tudok, főleg, hogy ma szoknyában voltam. x'D De zenehallgatás mellett ilyen fazonok nem szoktak feltűnni. Nevet
Naplózva

A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)

~Tündérkeresztanyám: Nikkie~
 ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~
 ~Testvéreim: A-chan, Loah
 ~Mesterem: Ritli-sama~
 ~Tanítványom: hanii ~
Nikkie
VIP

« Válasz #3067 Dátum: 11 ápr 19, 20:22:50 »

Szerintem vedd csak nyugodtan dícséretnek. Nevet
Naplózva
Manesz
Osztag Vezető
*

Akatsuki Akatsuki

Életművész

« Válasz #3068 Dátum: 11 ápr 19, 20:23:17 »

egy Széchenyi István életrajzot puskázol, vagy szerves kémiát, ami a saját jövőd (legalábbis a sajátom) szempontjából k*rvára nem fogsz használni és még az általános műveltséghez se lehet sorolni, hogy most milyen sav milyen képletekből áll össze

Ezzel megszólítottál főleg a kémiás résszel... Én egyszerűen nem tudom megtanulni ezeket, csak az Oxigén egyszerűbbjeit (pl.: Al2 O3, és egyéb oxidok) Így szépen a tavalyi 4-es 3-mas lett nekem.
2 tantárgy amiből sohasem puskáztam és megy az a Fizika meg a Töri...

Amúgy az szerintetek normális ha valaki ír egy 3-mas dogát, a javítódolgozata 2-es és utána a következő javító meg 1-es ugyanazon témakörből??? Főként 118-as IQ-val???
Naplózva

noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #3069 Dátum: 11 ápr 19, 20:27:29 »

Az IQ nem a tudásodat-az okosságodat mutatja... ilyennél elhanyagolható. Am sztem ennél a javító dogás esetnél vmi gáz van az tuti.
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
STM
Shinobi no Megami
*

« Válasz #3070 Dátum: 11 ápr 19, 20:27:46 »

Tü-tü-TŰ!
Manesz, ez normális, vagy nem, és tök mindegy, és semmi köze az iq-hoz, mint a legtöbb intellektuális kérdésnek. És a 118 nem olyan magas.

Lille, amúgy nem hiszem, hogy azok az emberek bármi rosszat tettek volna ellened, feltűnnek, nem tűnnek, vedd lazán, ha épp feltánik, tekintsd elismerésnek, vagy szórakoztató apróságnak részükről.  Tetszel nekik, és a férfiak emberek sokszor gátlástalanul kezelik az ehhez hasonló kérdéseket.

Én például egy csodálatos ember vagyok, mégis rendszeresen feltűnően bámulom a nőket, és még soha senki nem haragudott meg rám érte.  Hümm-hümm
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 19, 20:28:45 írta STM » Naplózva
Manesz
Osztag Vezető
*

Akatsuki Akatsuki

Életművész

« Válasz #3071 Dátum: 11 ápr 19, 20:31:13 »

Az IQ nem a tudásodat-az okosságodat mutatja... ilyennél elhanyagolható. Am sztem ennél a javító dogás esetnél vmi gáz van az tuti.

Kössz.... nekem év elején sikerült a vektorokból....... Túl sok agysejtet pusztítok el naponta....
Naplózva

STM
Shinobi no Megami
*

« Válasz #3072 Dátum: 11 ápr 19, 20:33:20 »

Egyszerűen elfelejtetted azt a lényegtelen anagyrészt, ami keleltt hozzá.. ismételtél közben, több idő telt el?
Bár nem tudhatpm, mennyi agysejtet pusztítasz.
Naplózva
Manesz
Osztag Vezető
*

Akatsuki Akatsuki

Életművész

« Válasz #3073 Dátum: 11 ápr 19, 20:35:16 »

kb 2 hét, mondjuk az a rohadt TZ pont akkor volt mikor ment a WAR 2 klán között a szerveren és én XP maratonoztam.
Naplózva

Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #3074 Dátum: 11 ápr 19, 20:41:01 »

Szeretem az ilyen iq dolgokat. Amikor menőzik a nagyon művelt, éhező, nincstelen tanár, hogy mennyire művelt és mennyire lenéz más embereket, de Győzike aki hülye mint a ... mégis többet keres egy évben mint ő életében fog. Most akkor ki az életrevalóbb?
Naplózva
Oldalak: 1 ... 203 204 [205] 206 207 ... 902
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins